EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

2019 Billboard Müzik Ödülleri gecesi

2019 Billboard Müzik Ödülleri dün gece Las Vegas’ta gerçekleşen bir törenle sahiplerini buldu. Madonna’nın sahnede göz doldurduğu gecede Drake 12 ödül birden kazanarak Bilboard Müzik Ödülleri tarihine geçti. Geceden renkli görüntüler, ödül kazanan isimler ve kırmızı halı görünümleri haberimizde…

profil
BT Ekip
2.05.2019
2019 Billboard Müzik Ödülleri gecesi

Madonna, Taylor Swift, Halsey, Drake gibi yıldızların sahne aldığı geceye dev bütçeli şovlar damga vurdu. Madonna, yeni albümünü çıkardıktan sonra ilk kez sahne aldı. Törende 5 milyon dolar bütçeli bir şov sergileyen Madonna, Güney Amerikalı şarkıcı Maluma ile düet yaptı ve kendi hologram görüntüleri ile dans etti. 


Drake ‘En İyi Şarkıcı’ ve ‘En Çok Satan Şarkıcı’ dahil olmak üzere 12 ödül birden kazanarak geceye damga vurdu. Toplam 21 adaylığı bulunan Cardi B, ‘En İyi Rap Kadın Şarkıcısı’ ve Maroon 5 ile birlikte seslendirdiği “Girls Like You”  ile ‘En Çok Satan Şarkı’ ödüllerinin sahibi oldu. Gecenin bir diğer parlak ismi de ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ ve ‘Bilboard Liste Başarısı’ ödüllerini kazanan Ariana Grande oldu. Uzun zamandır ortada görünmeyen Mariah Carey ise ‘İkon Ödülü’ne değer görüldü. 

Gecede ödül kazanan isimler kadar kırmızı halı şıklığı da konuşuldu… Taylor Swift Raisa&Vanessa tasarımıyla beğeni topladı. Sophie Turner, Louis Vuitton tulum, Priyanka Chopra Zuhair Murad ve Kiernan Shipka Dior Haute Couture tasarımı elbiseleri ile dikkat çekti. 

Fotoğraflar: Getty Images Turkey


 

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog