MODA - TASARIMCILAR

2019/20 Sonbahar-Kış Paris Couture Haftası

30 Haziran'da başlayan 2019/20 Paris Haute Couture Haftası bugün sonlanıyor. Önümüzdeki sezonun trend ipuçlarını sunan koleksiyonlardan öne çıkanları mercek altına aldık.

profil
BT Ekip
4.07.2019
2019/20 Sonbahar-Kış Paris Couture Haftası

2019/20 Sonbahar-Kış Paris Haute Couture haftasının en çok beklenen defilelerinden biri Dior defilesiydi. Monoblok beyaz görünümün az ve öz olarak not alındığı koleksiyon siyahın hakimiyetinde... Deri, dantel ve tül detaylar fark yaratıyıor. 


Pastel renk paleti ve uçuş uçuş tüllerin hakimiyetindeki Armani Sonbahar-Kış Couture defilesi haftanın en romantik koleksiyonu olarak not alındı. 


Lübnan asıllı tasarımcı Elie Saab, 2019/2020 Sonbahar-Kış Coute koleksiyonunda Uzakdoğu esintili, kırmızı ve siyahın hakimiyetinde tasarımlar sunuyor. 


Hollandalı tasarımcı Iris Van Herpen imzalı 2019/20 Sonbahar-Kış Couture koleksiyonu haftanın en fütüristik tasarımları olarak akıllara kazındı. 3D detaylar ve illüzyon yaratan kesimler ile hayranlık uyandıran tasarımcının ödüllerine ödül katması bekleniyor. 


Ralph & Russo 2019/20 Sonbahar-Kış Couture koleksiyonu haftanın en feminen tasarımları olarak dikkat çekti. Baştan aşağı incilerler süslü tasarımlar, uçuç uçuş tül elbiseler ve göğüs dekoltesi ile derinlik kazanan monoblok takımlar dikkat çekti. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog