MODA - TRENDLER

2015 Yaz trendleri

Bu yaz çok renkli geçeceğe benziyor. Bolca sarılar, ekose detaylar, vazgeçilmez militar yeşiller bu sezonun öne çıkan detayları arasında.

profil
BT Ekip
22.06.2015
2015 Yaz trendleri
Moda dünyasında yenilikler, değişimler, trendler bitmek bilmez. Bitmesin de zaten değil mi? İşte yeni trendlerden birkaç öneri gelsin bugüne. Bakalım sizler hangilerini beğenecek ve uygulayacaksınız.

İlk sırada sarının aşkı var. Bronzlaşmış tene ne kadar yakışır capcanlı kırmızılar, turuncular, maviler, yeşiller ve tabiî ki sarılar. Uzun zamandır baştan aşağı aynı renk giyinmek malum oldukça ilgi gören modalardan. 

2015 Yaz trendleri

Ekoseler ile 50’lere dönmeye ne dersiniz? Belki de en aşık olduğumuz yıllar 50’ler. O aralar ne yapmışlarsa beğeniyoruz ve her yıl tekrar ediyoruz. Daha sık ya da daha geniş ekose desenler oldukça güzel.. Etek bluz takımları favoriler arasında...

2015 Yaz trendleri
2015 Yaz trendleri

Omuzları zaten açmaya başlamıştık. Şimdi ise tek omzu açıyoruz. Çiçekli desenler, fırfırlı modeller tam yaza göre. Yazın özellikle düz bir mini şortla ya da kot etekle harika duracaklar.

Bitmeyen trend yapmışlar adını militar yeşili koymuşlar. Ama seviyoruz ve sevmekten asla vazgeçmeyeceğiz galiba. Çünkü bu öyle bir renk ki pembeden kırmızıya, beyazdan maviye kadar her renkle, istisnasız her renk ile harika gidiyor. Ayrıca artık daha canlı renklerle kombinlemek daha trend.

2015 Yaz trendleri
2015 Yaz trendleri

Yaratıcılık şart, sıra dışılık şart yoksa moda moda olur mu? Evet bizler pek tercih etmesek de Amerika ve Avrupa’daki modaseverler ve tasarımcılar bu tip değişiklikleri daha hızlı benimsiyor diyebiliriz. Mini etekleri artık elbiselerin, uzun gömleklerin, tuniklerin üstüne giyiliyor. Cesaret edip denemek isteyen belki olur kim bilir.

Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog