MODA - TRENDLER

2019 gelinlik trendleri

Düğün hazırlığının başrolü gelinlik modelleri arasında karar vermek oldukça zor. Henüz hazırlıklarını tamamlayamamış olan bahar ve yaz gelinleri için 2019'un 9 gelinlik trendini bir araya getirdik...

profil
BT Ekip
15.05.2019
2019 gelinlik trendleri

Listemizin ilk sırasında baharı ve yazı uçuş uçuş detaylarla kutlayan kuş tüyü detaylı gelinlik tasarımları var. Bu trend kimi modellerde gelinliğin tamamında, kimi zamansa omuz ya da boyun gibi sınırlı bir bölgeye hareket katarak kendini gösteriyor.


Son yıllarda görmeye alıştığımız mini etekli gelinler, geleneksel gelin algısını çoktan değiştirdi. Bu sezon pek çok markanın koleksiyonuna eklediği mini gelinlikler kabarık prenses modellerden, blazer ceket görünümüne geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor.


Gelinliklerde beyazın hakimiyeti bu sezon da kırılıyor. Özellikle pastel pembe ve mavinin toprak renklerine kadar uzanan farklı tonlarla harmanlandığı modeller arasında romantik ya da asi pek çok görünüm elde etmek mümkün. Bu sezon renkler tasarımların bütününü ya da pelerin gibi bir detayı modernize ediyor.


Modern şehir hayatı gelinlik trendlerinde de kendini gösteriyor. Sade elbise görünümüne ve hatta pantolonlu gelinlere hazır olun!


Belde minimal ve renkli bir detay ya da sırtta dev bir aksesuar olarak kurdele gelinliklere fark katıyor. Seçiminiz ne olursa olsun kurdele detayını not alın... 


Gelinlik modellerinin değişmeyen unsuru danteller bu sezon da pek çok modelde karşımıza çıkıyor. Kimi modellerde tasarımın kendisi dantel üzerine kurulu iken kimi modellerde dekolteyi tamamlıyor. 


Popüler tarih dizilerinin etkisi gelinliklerde de kendini gösteriyor ve pelerin bu sezon da duvakla yarışıyor. Uzun dantel pelerinler, renkli ceket ya da yarım pelerin görünümünde modelleri değerlendirebilirsiniz. 


Yıllar ve trendler ne kadar değişirse değişsin tasarımcılar prenses model olarak bilinen kabarık kesimlerden vazgeçmiyor. Oldukça sade dokulardan, iddialı dantel detaylara sahip modellere kadar geniş bir çeşitlilikte bu klasikleşmiş tasarımları değerlendirebilirsiniz. 


Sofistike bir gelinliğe kuyruk mesafesindesiniz... Oldukça sade modelleri de kuyruk ile farklılaştıran tasarımları dikkate alabilirsiniz. Fakat bu modeli  tören sonrasında, gece boyu üzerinizde taşımak pratik olmayabilir. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog