MODA - TRENDLER

2019 Güneş gözlüğü trendleri

Güneşli günlerin vazgeçilmez aksesuarı güneş gözlüklerinde bu yıl klasik modellerin yanı sıra dikkat çekici seçenekler de ön planda. İşte önümüzdeki günlere damga vuracak güneş gözlüğü modelleri!

profil
BT Ekip
29.04.2019
2019 Güneş gözlüğü trendleri

Bu yılın en şaşırtıcı modelleri geometrik çerçeveler arasında kendini gösteriyor.  Üçgen, beşgen ve yamuk gibi adeta geometri dersinden çıkmış modeller dikkat çekmeyi sevenler için ideal...


Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Kim Kardashian imzalı güneş gözlüğü koleksiyonu, kalkan etkisi yaratan süper boy gözlüklerin bu yıl ön planda olacağını işaret ediyordu... Yüzün neredeyse üçte ikisini kaplayan bu modeller pek çok markanın koleksiyonunda yer alıyor. 


Zamansız kemik kare çerçeveler klasik model tecih edenler için bu yıl da raflarda... Bu modeli cesur renkler ile farklılaştırabilirsiniz. 


Vintage kelebek çerçeveler pek çok boyutta ve renkte karşımıza çıkıyor. Mimimal kelebek çerçeveler ince uzun yüzlüler için önerilirken daha geniş olanları oval yüzler için de uygun. Bu model ile sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. 


Tom Cruise'a aşık olduğumuz Top Gun'dan bu yana kalbimizde yeri değişmeyen pilot gözlükler bu yıl da raflarda... İkonikleşen modellerin yanı sıra çok daha iddialı seçeneklere de hazır olun. 


2019 İlkbahar-Yaz sezonunda renkli çerçeveler kadar renkli camlara da alışıyoruz. Bu camların çoğu ekstra koruma özelliği taşıyor.  


Yüzücü gözlükleri bu sezon karada da dikkat çekiyor. İnce uzun yüzlüler için önerilen bu sportif modellerin pek çok renk seçeneği bulunuyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog