MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta sonu ünlüler stilinde, sürpriz bir renk tercihi ile Karlie Kloss’dan uzun zamandır stil radarlarına takılmayan Gisele Bündchen’e kadar pek çok farklı stil yine sizler için buseterim.com.tr’de…

profil
BT Ekip
1.05.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada oldukça spor ve şık tarzı ile göz kamaştıran ve gerçek bir ilham kaynağı olan Gisele Bündchen var. Katıldığı bir televizyon programında giydiği parlak deri pantolonu, gri sweatshirtü, at kuyruğu saçı ve doğal makyajı ile herkesin de giyebileceği bir tarz sunmuş.

Haftanın ünlü stilleri

Time100 Galası'nda capcanlı bir mor askılı elbisesi, sımsıkı ense topuzu ile stil radarımıza takılan isim Karlie Kloss. Canlı renkleri kullanmakta cesur davranan Kloss’un tercihi Victoria Beckham.

Haftanın ünlü stilleri

Captain America: Civil War filminin İngiltere’de gerçekleşen ön gösteriminde beyazlar için dupduru bir güzel Elizabeth Olsen dikkatimizi çekiyor. Göğüs dekolteli elbise, Olsen’ın ağır makyajına rağmen oldukça asil duruyor. Elbise ise Alexander McQueen imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Mini giymeyi her daim çok seven Alessandra Ambrosio mini üst kısmı işlemeli siyah elbisesi ve yine düz ve salık tercih ettiği saçları ile çok şık gözüküyor.

Haftanın ünlü stilleri

Zarifliği ve asaleti ile her zaman stilinden ödün vermeyen Katie Holmes ise oldukça trend bir görünümle bu hafta karşımızda. Mini puantiyeli ve dantel detaylı takım, gecelik trendini çağrıştırıyor. Katie Holmes’un tercihi Chloe…

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog