MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde Las Vegas’taki doğum günü partisinde kıyafeti ile çok konuşulan Gigi Hadid’den zarafeti ile göz dolduran Kate Middleton’a kadar pek çok ismi yine sizler için derledik.

profil
BT Ekip
8.05.2016
Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada iri çiçekli elbisesi ile Elizabeth Olsen var. Elbisenin romantikliği ile açık saçlarının duru ve sade görünümü birleşince ortaya çok şık bir tarz çıkmış. Elbise Dolce&Gabbana imzası taşıyor.

Haftanın ünlü stilleri

İkinci sırada diz üstü çizmeleri ve mini dar elbise tercihi ile şaşırtmayan Kylie Jenner var. Bu çizmeler özellikle onun artık vazgeçilmez parçası oldu diyebiliriz. Jenner tabii ki baştan aşağı Balmain.

Haftanın ünlü stilleri

Bir yandan ayrılmış saçları, koyu bordo ruju, derin göğüs dekolteli kadife mini elbisesi ve diz üstü çizmeleri ile Gigi Hadid 21. yaşına Las Vegas’ta girdi. Gecenin haliyle en seksi isminin tercihi ise Julien MacDonald elbise ve Roberto Cavalli çizmeler oldu.

Haftanın ünlü stilleri

Bordo onun rengi… Rachel McAdams yine karşımıza bordo tonlarında transparan detaylı bir elbise ile çıkıyor. Midi boy olması ve yaka detayı ile 50’leri anımsatan elbisesi yine ona çok yakışmış. Tercihi ise Vivian Chan, ayakkabıları Christian Louboutin.

Haftanın ünlü stilleri

Chanel'in Küba'da gerçekleşen defilesinde karşımza çıkan Gisele Bündchen, pembeler içindeki elbisesiyle tüm doğallıyla karşımızda.

Haftanın ünlü stilleri

Model Sara Sampaio da bu hafta mini elbisesini diz üstü çizmesi ile tamamlayanlardan… Sampaio’nun tercihi ise baştan aşağı siyah giyerek kırmızı ruj ile dikkat çekici bir detay yaratmak olmuş. 

Haftanın ünlü stilleri

Met Gala’dan iki güzel ve hamile oyuncular Emily Blunt ve Olivia Wilde var sırada. Blunt tamamen kapalı parıltılı lacivert, Wilde ise boynundaki gümüş tasma detaylı Michael Kors elbisesi ile geceye katıldı. İkisinin de tercihinin Kors olması da ilginç bir tesadüf. 

Haftanın ünlü stilleri

Son olarak haftayı asaletin temsilcisi ve ikonu haline gelen Kate Middleton ile kapatıyoruz. Alexander McQueen imzalı midi boy volanlı, derin V yaka elbisesi ile kendisi yine göz kamaştırıyor. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog