MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta Venedik Film Festivali’nden New York Moda Haftasına uzanan yolculuğumuzda Adriana Lima, Natalie Portman gibi pek çok ünlü ismin stilini sizler için derledik.

profil
BT Ekip
11.09.2016
Haftanın ünlü stilleri

Katie Holmes yüz güzelliğini nude renklerde işlemeli bir elbise ile ön plana çıkarmış. Renk açısından oldukça sade ve abartısız ama işlemeleri ile de bir o kadar şık duran Valentino elbise Holmes’u çok zarif göstermiş. 

Haftanın ünlü stilleri

Ünlü model Adriana Lima ise moda haftasında bir davete beyaz pantolon ve çapraz bağlamalı bir büstiyer ile katılmış. Spor şık bir tarz ortaya koyan Lima kahverengi deri büstiyerini kırmızı ruj ve sıkı bir at kuyruğu ile tamamlayarak farklılaştırmış. 

Haftanın ünlü stilleri

Suki Waterhouse tamamı işlemeli toz pembe renginde bir elbise ile Venedik Film Festivali'nde boy gösteriyor. Waterhouse’un tercihi Dolce&Gabbana.

Haftanın ünlü stilleri

Son zamanların en popüler isimlerinden olan Lily Rose Depp her zamanki punk ve gotik görünümünün aksine romantik sarı bir elbise ile karşımızda. Chanel elbisesini siyah ayakkabılarla tamamlayarak farklı bir görünüm elde etmiş. 

Haftanın ünlü stilleri

Asil güzellerden Naomi Watts siyahlar içinde… İki tarafta göğüs hizasına kadar inen çiçek motifli kısım elbiseye hareket katmış. Watts bu sade elbiseyi makyajı ile desteklemiş. 

Haftanın ünlü stilleri

Diane Kruger son derece trend ve çekici bir stil ile Venedik Film Festivali'ne katılan isimlerden… Şifon üzerine işlemeli transparan elbise ve mayosu ile elbise Elie Saab’a ait. 

Haftanın ünlü stilleri

İlk sırada duru ve asil duruşu ile her zaman beğendiğimiz Natalie Portman var. Tek omuz beyaz sade elbise Christian Dior tasarımı. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog