MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stili köşesi dopdolu ve buram buram moda ve trend kokuyor! Haftanın öne çıkan isimlerini sizler için derledik! Hepsi yazının devamında...

profil
BT Ekip
8.10.2017
Haftanın ünlü stilleri

Her zaman çekici ve bir o kadar da spor ve şık stili ile dikkat çeken Elle Fanning, straplez tulumu, kalın bel kemeri ve koyu dudak rengi ile oldukça tarz bir görünüme sahip.

Haftanın ünlü stilleri

Yılların eskitemediği isimlerden Cindy Crawford, pantolonu, ceketi ve bluzu ile hem çok asil hem çok klasik bir görünüme sahip. Tercihi ise Chanel.

Haftanın ünlü stilleri

Genellikle daha dekolteli parçalarla görmeye alıştığımız Emily Ratajkowski çok daha sade bir Miu Miu elbise ile bu hafta karşımızda... Altına tercih ettiği bordo botları ile sade görünümünü iddialı bir forma dönüştürmüş.

Haftanın ünlü stilleri

Haftanın en iyi stillerinden biri Givenchy elbisesi ile Lily Collins'e ait. Beyaz renkte, siyah detaylı elbise, doğal saç topuzu ile Collins adeta bir modern zaman prensesi!

Haftanın ünlü stilleri

Pudra rengi ve beyaz detaylı elbisesinin romantik görünümünü son dönem trendlerinden beyaz bir botla tamamlayan Michelle Williams sade ama sıradışı bir görünüm oluşturmuş. Tercihi ise Louis Vuitton.

Haftanın ünlü stilleri

Alicia Vikander sonbahara özgü ilham almalık bir stil ile karşımızda! Farklı desenleri bir araya getirerek daha genç ve trend bir görünüm oluşturan Vikander'in tercihi Louis Vuitton.

Haftanın ünlü stilleri

Yeni saç rengi ile son dönemde gündeme oturan Cara Delevingne derin oyuntulu kolsuz mini elbisesi ile oldukça seksi ve bir o kadar da spor bir görünüme sahip. David Koma tercih eden Delevingne'nin makyajı elbiseye ayrı bir feminen hava katmış.

Haftanın ünlü stilleri

Fendi üstü, Charlotte Simone yaka aksesuarı ve Jimmy Choo ayakkabıları ile Olivia Palermo tam bir sonbahar kadını! Tüm şıklığı ve asaleti ile Paris Moda Haftası'na damgasını vuran isimlerden olan ikonu biz çok beğendik!

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog