MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta farklı tarzlarıyla şıklık yarışına dahil olan ünlülerin başında “Fifty Shades Darker” filminin yıldız oyuncusu Dakota Johnson’ı görüyoruz. Harper’s Bazaar daveti ve film lansmanlarında görüntülenen ünlü isimler arasında sizin favoriniz kim oldu?

profil
BT Ekip
5.02.2017
Haftanın ünlü stilleri

"Fifty Shades of Grey" serisinin merakla beklenen ikinci filminin ilk gösterimi geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ta gerçekleşti. Geceye katılan Rita Ora, Halsey gibi isimler arasında Dakota Johnson tarzıyla en çok beğenilen yıldız oldu. Johnson’ın Valentino tasarımı Bahar 2017 koleksiyonuna ait pudra rengi ipeksi elbisesi, ince askısı ve derin göğüs dekoltesiyle abartısız bir şıklık sunuyor. Sırtı açık ve çapraz askılı elbiseyi at kuyruğu yaptığı saçları ve soft makyajıyla tamamlayan oyuncuyu biz çok beğendik. 

Haftanın ünlü stilleri

Harper’s Bazaar’ın düzenlediği “Stil Sahibi 150 Kadın” davetine katılan model Kendall Jenner, La Perla imzalı elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Siyah dantel görünümlü transparan elbisesinin içine giydiği beyaz korseyle iddialı bir görünüm sunan Jenner aksesuar olarak Mattia Ciaro mücevherlerini tercih etmiş. Her zamanki gibi saçlarını hafif dalgalı bırakan Jenner, saç ve makyajında sadeliği seçerek elbisesini ön plana çıkarıyor.

Haftanın ünlü stilleri

Harper’s Bazaar gecesine katılan isimlerden biri olan Emily Ratajkowkski Christina Ottaviano imzalı straplez elbisesiyle siyah ve beyazın uyumunu yakalamış. Yandan yırtmaçlı elbisesinin asimetrik gelen bel kısmı, modele modern bir hava katıyor. Görünümünü Hearts On Fire mücevherleri ve tek bant ayakkabılarıyla tamamlayan Ratajkowski, vazgeçemediği bordo rujunu kullanmış.

Haftanın ünlü stilleri

Harper’s Bazaar davetinin renkli isimlerinden Miranda Kerr, Carolina Herrera tasarımı renkli şeritli elbisesi ve ince topuk Brian Atwood ayakkabılarını tercih etmiş. Beyaz ve renkli yatay şeritlerden oluşan midi boy elbisenin yan tarafındaki derin yırtmaç, modeli olduğundan daha uzun boylu göstermiş. Sımsıkı topladığı saçlarıyla makyajını ortaya çıkaran Kerr, elbisesine uygun turuncu tonlarında bir ruj ve aydınlık bir ten makyajı kullanmış. 

Haftanın ünlü stilleri

Yeni dizisi SS-GB’nin ilk gösterimi için basın toplantısına katılan Kate Bosworth, Erdem tasarımı şifon elbisesiyle beğeni topladı. Şık olduğu kadar modern görünen Bosworth, pastel tonlarda bir makyaj ve sıkı toplanmış saçlar tercih etmiş. Kate Bosworth, elbisesini siyah ayakkabı ve el çantasıyla tamamlamış. 

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog