MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta ünlüler stilinde Kendall Jenner’dan Kate Middleton’a kadar haftanın en iyi stillerini yine sizler için derledik.

profil
BT Ekip
23.04.2017
Haftanın ünlü stilleri

Zoe Saldana hem pul pem püskül işlemeli iki farklı tondan oluşan Pucci tasarımı turuncu elbisesi ile içimizi ısıtıyor! Özellikle ten rengine çok yakışan elbiseyi daha sade bir saç makyaj ikilisi ile tamamlayarak elbiseyi öne çıkarmış.

Haftanın ünlü stilleri

Döpiyesin en yakıştığı isimlerden olan Kate Middleton’ın tercihi ise bu sefer kırmızı! Sade ve asil Armani takımını nude renkte bir portföy ile tamamlamış.

Haftanın ünlü stilleri

Derin göğüs dekolteli kıyafetleri oldukça seven Kendall Jenner bu hafta kırmızı halıda siyah üstüne işlemeli derin bacak ve göğüs dekolteli kıyafetini sıkı bir saç topuzu ve sade makyajı ile tamamlayarak oldukça seksi ama zarif bir görünüm oluşturmuş. Tercihi ise Redemption.

Haftanın ünlü stilleri

Straplez deri elbisesinin içine giydiği beyaz tişörtü ile Lucy Hale’in stili bu hafta sokak stiline uyarlamak adına tam ilham almalık. Bahar ve yaz döneminde siz de Lucy Hale’in bu stilini mutlaka deneyin. Ayrıca ayakkabıda tercih ettiği kahve tonlarındaki desen görüntüsü kombine farklılık katmış.

Haftanın ünlü stilleri

Coachella’nın stiliyle her zaman en öne çıkan isimlerinden Chiara Ferragni modern zaman prensesi stili ile haftanın en beğenilen isimlerinden. Tercihi ise Christian Dior.

Haftanın ünlü stilleri
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog