MODA - ÜNLÜLER

Haftanın ünlü stilleri

Bu hafta Hollywood'dan Doha'ya öne çıkan kırmızı halı görünümlerinde gümüş renk hakimdi. Dikkat çeken isimleri bir araya getirdik.

profil
BT Ekip
31.03.2019
Haftanın ünlü stilleri

Lea Michele Los Angeles'ta düzenlenen GLAD Medya Ödülleri gecesine katıldı. Düğünü sonrasında ilk kez bir davette görüntülenen oyuncunun Galvan imzalı beyaz, saten elbisesi ile hem göz kamaştırdı hem de düğün havasından çıkamadığı yönünde yorumlar aldı. 


Isla Fisher rol aldığı 'The Beach Bum' adlı filmin Los Angeles'taki galasına katıldı. 43 yaşındaki güzel oyuncu ışıltılı mini, mor elbisesi ile göz kamaştırdı. 


Gwyneth Paltrow GLAD Medya Ödülleri gecesinde ödül teslim etmek üzere sahneye çıktı. 46 yaşındaki oyuncunun formu ve genç tarzı beğeni topladı. Paltrow'un kıyafeti Peter Pilotto tasarımı. 


Angola asıllı model Doha'da düzenlenen Fashion Trust Arabia gecesine katıldı. Gümüşten doreye doğru renk geçişi ve dökümlü katmanlarıyla fark yaratan elbisesi ile dikkat çekti. 


Moda tasarımcısı Monique Lhuiller Doha'da düzenlenen Fashion Trust Arabia gecesine kendi tasarımı olan bir elbise ile katıldı. 


Önceki ve Sonraki
Haberler