YAŞAM - HABER

Celine Dion, Vogue Fransa kapağıyla lüks modaya geri dönüş yapıyor

Uzun süredir katı kişi sendromu hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı Celine Dion, Vogue France ile yaptığı yeni bir röportajda hastalığıyla mücadelesini anlattı. Dion, dergi için verdiği pozlarla da muhteşem bir geri dönüş yaptı

profil
BT Ekip
24.04.2024
Celine Dion, Vogue Fransa kapağıyla lüks modaya geri dönüş yapıyor

56 yaşındaki Celin Dion, Vogue Fransa dergisinin Mayıs kapağını süslüyor. Ünlü sanatçı, kapağın ilk versiyonunda Balenciaga imzalı beyaz düğmeli gömleğinin altında üstsüz bir pozla görülüyor. Bir eliyle göğsünü kapatan Dion, diğer elini ise havada tutuyor. İkinci kapak fotoğrafında ise Dion’un; Alaïa'nın tüylü, katmanlı ceketini elbise gibi giydiği ve onu pembe topuklu ayakkabılarla tamamladığı görülüyor. Cass Bird'ün fotoğrafladığı çekimin styling’i ünlü stilist Law Roach'a ait.

2022'nin sonlarında katı kişi sendromu adı verilen nadir bir nörolojik hastalıkla mücadele ettiğini açıklayan Dion, durumunu Vogue'a şöyle anlattı: "Hastalığı yenemedim, çünkü hala içimde ve her zaman da öyle olacak. Umarım bir mucize olur, bilimsel araştırmalarla bunu iyileştirmenin bir yolunu buluruz ama şimdilik bununla yaşamayı öğrenmem gerekiyor." Ünlü şarkıcı, her hafta beş gün boyunca yoğun atletik, fiziksel ve vokal terapi uyguladığını da sözlerine ekledi.

"Ya bir atlet gibi antrenman yapıp çok çalışırım ya da her şey biter; evde kalıp şarkılarımı dinlerim, aynamın karşısına geçip kendi kendime şarkı söylerim" diyen Dion, sözlerine şöyle devam etti: “Olabileceğimin en iyisi olmaya çalışıyorum."

Modayla olan ilişkisine gelince ünlü sanatçı, bedava hediyeleri kabul etmemeye özen gösterdiğini söyledi: “Her zaman her şeyi kendim satın aldım. Kimseden borç almak istemedim. İnsanlar gelip şarkı söylememi dinlemek için para ödüyor, ben de kendime tasarımcıların kıyafetlerini almak için para ödüyorum.”

Ünlü pop ikonu, Vogue Fransa'ya poz vermesinin istenmesinden onur duyduğunu, çünkü 30 yaşında daha sağlıklı ve güzel olduğunu ancak o zamanlar böyle bir poz vermesi istenmediğini de sözlerine ekledi: “55 yaşında benden güzelliğimi ortaya çıkarmamın istenmesinden büyük gurur duyuyorum. Bugün güçlü ve geleceğe olumlu bakan bir kadınım.”

Önceki ve Sonraki
Haberler