Levi's Şahika Ercümen'e sponsor oldu

Levi’s®, kırdığı dünya rekoruyla tüm gözleri üzerinde toplayan başarılı milli sporcumuz Şahika Ercümen’e 2019 boyunca co-sponsor olduğunu açıkladı.

Levi's Şahika Ercümen'e sponsor oldu

Türkiye’yi serbest dalış alanında global spor platformlarında en iyi şekilde temsil eden, Şahika Ercümen’in sene boyunca gerçekleştireceği rekor denemelerini Levi’s® destekleyecek. Sene boyunca Levi’s® ile birbirinden farklı projelere imza atacak olan Ercümen, global bir markanın desteğini arkasına almaktan dolayı mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. İş birliğinin ilk meyvesi olarak hayata geçen ve Türkiye’den sadece Ercümen’in yer aldığı, Levi’s®’ın dünyamızı ileriye taşıyan, kendi dünyasına yön veren kadınlara adanmış #ISHAPEMYWORLD platformu için gerçekleştirilen ilk projesiyle ilgili detaylar çok yakında açıklanacak. 

 

Şahika Ercümen hakkında

16 Ocak 1985 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelen Ercümen, 2019 itibariyle serbest dalış alanında 9 adet resmi dünya rekorunun sahibi. Dünya rekorlarının yanı sıra, 1998’den beri katıldığı yüzme ve sualtı sporları müsabakalarında ulusal ve uluslararası 100’ün üzerinde madalya, çeşitli özel ödüller, kupalar, birçok Türkiye rekorunu da elinde bulunduruyor.

 

 

profil
BT Ekip
8.03.2019
Önceki ve Sonraki
Haberler
istanbul psikolog psikolog