GÜZELLİK - MAKYAJ

Nisan ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Nisan ayında da birçok global ve yerli marka, kadınlar için birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Nisan ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
30.04.2024
Nisan ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Syorell; vegan, temiz, doğal içerikli ve dünyanın en geniş spektrum korumasını vaat eden formülleri ile sizi güneşin zararlı ışınlarından mükemmel şekilde korumaya yardımcı oluyor. Dünyanın en temiz formüllerine sahip güneş koruyucu ve güneş sonrası bakım ürünleri markalarından Syorell’in yenilenen SUNIQUE Güneş Bakım Serisi; 8D hyalüronik asit ve biyoretinol içerikli antiaging etkili güneş koruyucuların yanı sıra leke karşıtı aktifler, C vitaminin en stabil ve UV hasarına karşı en etkili formu olan 3-O etil askorbik asit gibi formüllerle geliştirilmiş. Seride; Syorell Sunique PMLE Güneş Alerjisine Karşı Renkli Güneş Koruyucu 50 SPF ve Syorell Sunique Nemlendirici Ve Yatıştırıcı Bakım Kremi öne çıkıyor.


Her cilt tipine uygun ve ıslandığında koruma etkisi artan WetForce teknolojisiyle güçlendirilen Shiseido Sports BB Compact SPF50+ WetForce/Quick Dry, makyaj ve bakımı tek bir üründe bir araya getiriyor. Dört renk seçeneği bulunan ve cildi nemlendirirken hafif kapatıcı yapısıyla parlak bir bitiş sağlayan kompakt BB krem; pratik kullanımı ile egzersiz yaparken, plajda veya sıcak yaz günlerinde uzun süre kalıcı ve sağlıklı bir görünüm yaratıyor. 


Saçı ağırlaştırmadan pürüzsüzleştiren Olaplex N°6 Bond Smoother, elektriklenmeyi 72 saate kadar azaltıyor. Kuru ve işlem görmüş saçlar için yaratılan özel formülü, saçları nemlendiriyor ve güçlendiriyor. Saçtaki hasar görmüş bağları güçlendiren ve fön süresini kısaltan şekillendirici, bukleleri belirginleştirirken elektriklenmenin önüne geçiyor.


Penhaligon’s The Favourite; hafif çiçeksi notası, zarif pudra dokunuşu ve etkileyici odunsu esanslarıyla kadınsı ve tazelenmiş bir his bırakıyor. Bahar coşkusunu bergamot, yasemin, mandalina ve mimoza notalarıyla birleştiren The Favourite, misk ve sandal ağacının sıcak kokusuyla gizemli bir yolculuğa davet ediyor.


Ege’nin sadeliğinden ve esintisinden ilham alan doğal cilt bakım markası KORRES’in, Yunanistan’ın Santorini Adası’nda yetişen üzümlerle geliştirdiği yeni cilt bakım serisi ‘Santorini Grape’ Boyner’de yerini aldı. Cilt bakımında doğallıktan vazgeçemeyenlerin favorisi olmaya aday bu yeni seri; güçlü bir cilde sahip olmak isteyenler için bakım maskesi, serum ve nemlendiriciden oluşuyor. Cildi besleyen ve iyileştiren antioksidanlar bakımından zengin seri, cildin ihtiyacı olan nemi ve ışıltıyı üzümle geri kazandırıyor.


Cildi iyileştiren, gençleştiren ve güzelleştiren Aurelia Geneve Stainless Steel Gua Sha, çelik yapısıyla buz etkisi yaratarak cildi canlandırıyor. İyileştirici ve enerji dengeleyici kullanımı eski doğu tıbbına dayanan Gua Sha, cildin kıvrım ve hatlarına hafif baskı ile uygulanarak kan dolaşımını ve lenfatik drenajı artırmaya yardımcı oluyor. Tarak tarafı saç diplerindeki gözenekleri açarak köklerin güçlenmesini sağlarken, düz tarafı ise cilt elastikiyetini düzenleyerek kırışıklık gibi yaşlanma belirtilere etki ediyor. 


M·A·C'in klasik mat fondöteni yeni bir dokunuşla yeniden doğuyor. Makyaj rutinin vazgeçilmezi olan ikonik Studio Fix Fluid Spf 15 24HR Mat Fondöten, tamamen yenilenmiş formülü ve kolay uygulanabilen pompası ile karşımızda... 24 saate kadar kalıcı, mükemmel kapatıcılık sunan ikonik Studio Fix Fluid SPF 15 Mat Fondöten; doğal mat bitişi, yeni formülü ve 71 farklı renk seçeneği ile tüm cilt tonları için yenilendi. Ürün, %87 cilt bakım içerikleriyle güçlendirilmiş. İçerisinde bulunan şekerli deniz yosunu özü, fazla yağı engelleyerek yağlanmayı kontrol altına alıyor. Kırmızı alg özü ve hyalüronik asit sayesinde cildi nemlendiriyor. Ürün, yeni Pro Fluid Teknolojisi™ ile geliştirilen ultra ince formülü sayesinde rahat bir kullanım ve doğal mat bitiş sunuyor.


Polaar’ın terlemeyi önleyici deodorantı Polaar IcePure Mineral; hem doğal, hem etkili yapısıyla yaklaşan bahar ve yaz günlerinde olmazsa olmaz kişisel bakım malzemelerimizden biri olmaya aday. Polaar, tamamen vegan ve temiz içerikle formüle ettiği Ice Pure Mineral Deodorant ile kötü kokuları yok ederken, gün boyu taze ve ferah hissetmenizi sağlıyor. Roll-on olarak tasarlanan ve en hassas olanlar dahil tüm cilt tipleri için uygun olan Polaar IcePure Mineral Deodorant, gün boyu süren yoğun tazelik hissi verirken, kötü kokuları etkisiz hale getirerek cildin nefes almasını sağlıyor. %80’i doğal içerikten oluşan ve formülünde bulunan İskandinav ülkelerinin vahşi doğasında yetişen Arktik pamuk sayesinde cildinize bakım yapan roll-on, kıyafetlerde beyaz ya da sarı iz bırakmıyor.


Isparta’nın yüksek rakımlı bahçelerinden 130 senedir el hasadı geleneğiyle tek tek taze olarak toplanan, nadir gül türü ‘Rosa Damascena’dan üretilen gülsha markasının son ürünü gülsha Gül Özlü Göz Kremi; güzellik tutkunları ile buluştu. Değerli Esansiyel Gül Yağı ve Tam Gül Suyu ile zenginleştirilmiş doğal, etkili ve keyifli cilt bakımı sunan Gül Özlü Göz Kremi, %99.3 doğal kaynaklı içeriği ile narin göz bölgesindeki yaşlanma belirtilerine karşı bütünsel bir çözüm sunuyor. Göz çevresini canlandırmaya yardımcı olan krem, göz altı torbası ve koyu halkaların görünümünü azaltarak aydınlatıcı etki sağlıyor. 


Trioplexx Teknolojisi ile geliştirilen We Are Paradoxx Growth serisi, saç dökülmesini önleyerek yeni saç oluşumunu destekliyor ve saçlarınızın sağlıkla uzamasını sağlıyor. Şampuan, saç kremi ve serumdan oluşan Growth ailesi, saç derisini ve köklerini uyararak dolgun, hacimli ve güçlü saçlara kavuşmaya yardımcı oluyor. We Are Paradoxx Growth Thickening Shampoo, saçları kökten uca temizlerken saç derisini besliyor, saçlara dolgunluk ve hacim kazandırıyor. Seyrek ve kırılmış saçları güçlendiren We Are Paradoxx Growth Thickening Conditioner, saç tellerini güçlendirmeye yardımcı oluyor. We Are Paradoxx Growth Advanced Scalp Serum ise altı haftalık kullanımın ardından yeni saç oluşumunu %47 oranında artırıyor. 


Kolajen üretiminin azalmasıyla mücadele etmek, cildinizin genç ve sağlıklı görünümünü korumak için iki yeni formül geliştiren Avon; ANEW Skin Renewal Power Cream ve Power Serum ile, yedi günde gözle görünür sonuçlar elde etmeye yardımcı oluyor. Yılların kolajen kaybını geri kazandırmaya yardımcı olmak için geliştirilmiş, Avon’un şimdiye kadarki en yüksek Protinol™ konsantrasyonuna sahip Anew Power Krem ve Serum ikilisinin Protinol™ gücü, belirgin bir şekilde pürüzsüz bir cilt hissi için cilt yüzey tabakasının yenilenmesine yardımcı oluyor.


Uzun vadeli sağlıklı bir cilt için dermatologların tavsiye ettiği Vichy Capital Soleil ailesinin yüksek güneş koruması sağlayan üyeleri; Capital Soleil UV-Age Daily, Capital Soleil UV-Age Daily Renkli ve yeni Capital Soleil Cell Protect Oil Güneş Yağı siz yazın keyfini çıkarırken, cildinizin ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Özel formülü ile Vichy Capital Soleil Cell Protect Oil; cildi hücre seviyesinde koruyor. UV kaynaklı yaşlanma belirtilerine etki eden hafif dokulu foto yaşlanma karşıtı güneş koruyucu Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Renkli Güneş Kremi, cildi yüksek derecede güneş ışınlarından koruyor. UV kaynaklı yaşlanma belirtilerine etki eden hafif dokulu foto yaşlanma karşıtı güneş koruyucu Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Güneş Kremi ise cildi yüksek derecede güneş ışınlarından koruyor.


Çevresel faktörlerin cilt üzerinde etkisini en aza indirmeye yardımcı olmak için, Origins Biotech Discovery Labs; kahve çekirdeklerinden elde edilen kafein, beyaz panaks ve ginseng ile GinZingTM ailesinin imza Vital Sentez TeknolojisiTM'ni geliştirdi. Bu yenilikçi teknolojiye ek olarak, GinZingTM SPF 30 Günlük Nemlendirici; güneşin zararlı etkileri, mavi ışık ve iç/dış mekan kirliliği gibi çevresel faktörlerin etkilerini en aza indirmeye yardımcı olan Fermente altın ginseng, organik zencefil ve E vitamini içeriyor. Ürün, SPF 30 koruması ile UVA/UVB ışınlarına karşı koruma sağlarken cildin daha genç ve aydınlık görünmesine yardımcı oluyor.


Yaz mevsimi ile birlikte saç bakımı daha da önem kazanıyor. Güneşin, tuzlu suyun ve klorun saçlarımız üzerindeki olumsuz etkilerini önlemek özel bir dikkat gerektiriyor. L’Oréal Professionnel’in yenilikçi ürünlerinden Absolut Repair Oil; zengin formülünde yer alan altın kinoa, güzellik vitamini B12 ve saçtaki elastikiyeti artıran B2 vitaminleri ile saça 10 etkiyi bir arada sunuyor. Yıpranmış ve kuru saçlar için geliştirilen bakım yağı; saçı besliyor, onarıyor, pürüzsüzleştiriyor ve yatıştırıyor. Saç tellerini yumuşatarak ipeksi bir doku kazandırırken kolay taranmasını sağlıyor. Elektriklenmeyi önlüyor, saça parlaklık ve ışıltı veriyor. 


Maison Crivelli, parfümör Quentin Bisch ile geliştirilen yeni parfümü Tubéreuse Astrale'i sundu. Thibaud Crivelli, Tubéreuse Astral’de çocukluk anılarından ilham alıyor. Crivelli’nin kuyruklu yıldızları ve Samanyolu’nu gözlemlerken sümbülteberleri keşfetme deneyimi Tubéreuse Astrale’de hayat buluyor. Bu güçlü ve şaşırtıcı deneyim, Thibaud'ya Haute Parfumerie'nin önemli bir bileşeni olan beyaz çiçekle yepyeni bir şekilde çalışma konusunda ilham veriyor. Tubéreuse Astrale, ışıltılı sümbülteber ile kadifemsi derinin pürüzsüzlüğü ve şeftali kabuğu notaları arasındaki kontrastın etrafında şekilleniyor.


The Further, yeni güneş koruyucu ürünlerden oluşan Sun Series’i, cildine önem verenlerin beğenisine sundu. Vegan içeriklere sahip ve hayvanlar üzerinde test edilmemiş The Further güneş bakım ürünleri, zararlı kimyasal içermeyen özel formülleriyle cildinize güneşle buluştuğunuz her yerde hassas bir koruma sunuyor. Bu özel güneş serisi, 50+ SPF UVA ve UVB filtreleri sayesinde zararlı güneş ışınlarına karşı etkili bir kalkan oluştururken, aynı zamanda yoğun nemlendirici etkisi ile cildi besliyor. Seri; The Further Sun Cream SPF 50, The Further Sun Cream For Kids SPF 50, The Further Bronzing Cocoa Oil, The Further Nemlendirici ve Leke Karşıtı BB Cream 50 SPF, The Further Invisible Stick Güneş Kremi 50 SPF ve The Further Sunscreen Stick 50 SPF ürünlerinden oluşuyor.


Tek bir ürünle makyajın farklı aşamalarını tamamlamayı seviyorsanız, yeni Flormar Lip & Cheek Tint Likit Dudak ve Yanak Renklendiricisi tam size göre! Hem dudak, hem de yanak makyajında kullanılabilmesiyle makyaj adımlarına pratiklik kazandıran ve dört farklı renk seçeneğiyle tüm cilt tonlarına hitap eden Flormar Lip & Cheek su bazlı tint, makyaj çantalarının yeni vazgeçilmezi olacak. Siz de yalnızca 2 dakikada tüm makyajınızı tamamlamak isterseniz, Flormar Lip & Cheek Tint’i deneyebilirsiniz.


Kuru saçlar için geliştirilen yoğun besleyici gece serumu Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum, hafif ve yağsız bir bitiş ile anında bakım için kuruluk önleyici polimerler içeriyor. Ürünün geliştirilmiş formülü, saçı besleme ve güçlendirme yeteneğini artıran temel besinler içeriyor. Bu gece saç serumu, kuru saçları canlandırmak ve yenilemek için 8 saat çalışıyor ve saçı yastık sürtünmesi kaynaklı hasarlardan koruyor. +%98 daha güçlü saçlara kavuşmanızı sağlayan serum %20 geri dönüştürülmüş camdan yapılmış ambalajı ile satışa sunuluyor. 


La Roche-Posay’in ANTHELİOS UVMUNE 400 serisi, geniş spektrumlu çok yüksek koruma özelliği ile yıl boyu her gün UVB/UVA ışınlarına karşı cildinizi koruyor. Güneş ışığına maruz kalan yağlı, karma ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilen Anthelios UVMUNE400 Oil Correct Gel, hızla emilen ve gün boyu yağlı his bırakmayan formülü ile geniş spektrumlu güneş koruması sunuyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan Anthelios UVMUNE400 Invisible Fluid; hafif dokusu, kuma, suya ve tere dayanıklı formülüyle cilt tarafından hızla emiliyor. En derine etki eden UV ışınlarına karşı en etkili filtreye sahip olan krem, SPF50+ içeren çok yüksek faktörlü güneş koruması ile yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor, göz çevresinde de kullanılabiliyor.


Tom Ford'un en yenisi Slim Lip Color Shine, makyajın modern bir ifadesi olarak karşımızda... Göze çarpmayan ancak cazibesiyle göz kamaştıran Slim Lip Color Shine, sessiz ve zarif lüksü takdir eden kadınlara hitap ediyor. Bir arzu nesnesine dönüşen bu Slim Lip Color Shine; zarafeti seçkin, özenle tasarlanmış bir tasarımla birleştiriyor. Hassas aplikatörün tek uygulaması, dudakları çaba sarf etmeden anında ve belirgin bir şekilde canlandırıp renklendiriyor. Zengin nemlendiriciler ve balmumu ile formülize edilen ürün, tüm renk seçenekleriyle Beymen mağazalarında satışta...


Patentli MVE Teknolojisi içeren, çok amaçlı cilt bakım ürünü CeraVe Yüz Kremi SPF 50, güneş koruması ve nemlendirmeyi bir arada sunarken gün boyu nemlendirme sağlıyor. Geniş spektrumlu SPF'ye sahip yüz kremi, cildin zararlı UVA ve UVB ışınlarından korunmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki üç temel seramid cilt bariyerini onarırken, Niasinamid cilt bariyerini güçlendiriyor ve cildi yatıştırıyor. Hyalüronik Asit ve E Vitamini ise cildin doğal nem seviyesini korumaya yardımcı oluyor. Normal ve normalden kuruya dönük ciltlerin yüz ve boyun bölgesi için geniş spektrumlu güneş koruyucu sunan SPF 50 nemlendirici, hafif dokulu formülüyle kolayca emiliyor.


Victoria’s Secret Bombshell Isle parfüm ile tropik bir ada yolculuğuna çıkmaya hazır mısınız? Okyanus havası notasıyla teninizde ferahlatıcı rüzgarlar estiren Bombshell Isle, kokusunu her içinize çektiğinizde sizi tropikal adaların kıyılarına alıp götürecek. Ruh halinizi yükselten ve kendinizi okyanus esintileri altında hissetmenizi sağlayan bu parfüm, şakayık ve inci çiçeğiyle canlılık veriyor. Tropikal Hindistan cevizi notasıyla kapanışı yapan Bombshell Isle, Hindistan cevizinin egzotik sıcaklığını teninize taşıyor.


Yaz yaklaşırken herkes kış boyunca aldığı kiloları vererek forma girmeye özen gösteriyor. BEE’O APIBEAUTY Çatlak ve Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel de işte tam bu noktada yardımınıza koşuyor. Arı zehri, patentli saf Anadolu propolisi, kahve çekirdeği yağı, hyaluronik asit ve aloe vera içeren jel; selülit görünümünü azaltmayı ve cildin sıkılaşmasını destekliyor, ince ve pürüzsüz bir görünüm yaratıyor. Doğal içerikli özel bir formüle sahip olan BEE’O APIBEAUTY Çatlak ve Selülit Karşıtı Sıkılaştırıcı Jel; düzenli kullanımda sarkık, çatlak ve selülit görünümünün azaltmakla beraber cildin esnekliğini de artırarak kalça, basen, bacak ve karın bölgesinin sıkılaşmasını ve incelmesini de destekliyor.


Maybelline New York Instant Perfector Glow 4 Etki 1 Arada; birçok işlevi aynı anda sunmasıyla dikkatleri çekiyor. Instant Perfector Glow; makyaj bazı, BB krem, highlighter gibi birden fazla kullanım alanıyla ışıltılı bir makyaj görünümü oluşturmayı vaad ediyor. Instant Perfector Glow 4 Etki 1 Arada, ışıldayan bir görünüm sağlayarak cildin doğal güzelliğini ortaya çıkarıyor ve cilt tonunu eşitleyerek kusursuz bir görünüm sunuyor. Sünger ucu sayesinde kolay uygulama sağlayan Instant Perfector Glow 4 Etki 1 Arada; ışıltılı, hafif ve pratik makyaj sevenlerin vazgeçilmezlerinden.


Sinoz, güneşin zararlı ışınlarından koruması için uzmanlar tarafından önerilen güneş kremi serisini 2024 yazı için baştan başa yeniledi. Hem güneşin zararlı ışınlarından koruyan, hem cildi besleyen, hem de ciltte beyazlık bırakmayan Sinoz’un beş farklı güneş kremi artık hem daha güçlü hem daha etkili… Seride; cilt tonunu eşitleyen ‘Tinted’ krem, tüm ciltlerin imdadına yetişen sıvı güneş kremi, lekeli ciltlere özel güneş kremi, yağlı ciltlere özel güneş kremi ve cilde pembe dokunuş sunan Pink Touch krem yer alıyor.


She Vec, yeni leke karşıtı, yenileyici ve onarıcı arbutin ve peptit kompleksi içeren serumunu tanıttı. She Vec Bye Bye Stains Serum, özel olarak geliştirilen formülüyle cilt lekelerinin ve renk düzensizliklerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olurken cildin daha genç, sağlıklı ve aydınlık görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki peptit kompleksi ve arbutin ile cildin yenilenmesine ve onarılmasına destek oluyor. Ürün ayrıca güneş lekeleri, yaş almaya bağlı oluşan lekeler ve sivilce lekelerinin azaltılmasına da yardımcı oluyor. She Vec Bye Bye Stains Serum, düzenli kullanıldığında daha dolgun, pürüzsüz ve genç bir cilt görünümü sağlıyor.


Üç güçlü bileşenle formüle edilen L’Occitane Source Retoir serisi, hyalüronik asit, gliserin ve Provence dağlarından elde edilen kalsiyum açısından zengin Reotier kaynak suyundan oluşuyor. Doğadan laboratuvara kadar, Provence'ın Reotier kaynağının olağanüstü gücünü koruyan seri, doğal kalsiyum konsantrasyonu ve hyalüronik asitle normal, karma ve yağlı ciltleri etkili bir şekilde koruyor. Seri; Jel Temizleyici, Reotier kaynağı dengeleyici losyon, Source Reotier Matlaştırıcı Krem ve Parlaklık Veren Krem’den oluşuyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler