MODA - TRENDLER

2023'ün son çeyreğinin en popüler moda ürünleri

The Lyst Index, her üç ayda bir; aramalara, satışlara, görüntülenmelere ve sosyal medya istatistiklerine göre dünyanın en beğenilen markalarını ve ürünlerini belirliyor. 2023'te kardeş markalar Miu Miu ve Prada dünyanın en popüler markası unvanını kendi aralarında değiş tokuş ettiler ve 4. çeyrekte Prada resmi olarak tacı geri aldı. Ek olarak, 4. çeyrek raporu; moda ruhuna katkıda bulunan ve sektörle ilgili daha büyük trendlerin habercisi olan 10 ürünü paylaştı. Listenin başında, The Row'un son dönemde çok popüler olan ‘Margaux’ çantası yer alıyor

profil
BT Ekip
2.02.2024
2023'ün son çeyreğinin en popüler moda ürünleri

2023'ün son çeyreğinin en popüler moda ürünleri listesinin başında The Row'un ‘Margaux’ çantası yer alıyor. Fiyatı 3.490 ile 6.850 dolar arasında değişen bu çanta, sessiz lüks tutkunlarının kalplerinde özel bir yer buldu ve yerini yeni nesil statü sembolü olarak sağlamlaştırdı. Kendall Jenner, Zoë Kravitz ve Jennifer Lawrence'ın da kullandığı çantanın aramalarında, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde aramalarda %63'lük bir artış görüldü.

Listenin ikinci sırasında Victoria Beckham'ın ‘Frame’ tokalı kemeri yer alıyor. Beckham belgeselinin Netflix'te yayınlanmasının ardından kemerle ilgili aramalar %68 arttı. Beckham'ların yenilenen popülerliği, Victoria Beckham'ın kendi adını taşıyan markasını da Lyst'in ‘Çıkış Yapan Markalar’ kategorisine yükseltti.

Benzer şekilde trendleri optimize eden Miu Miu'nun kiraz renkli, alçak topuklu ayakkabıları da listenin üçüncü en gözde ürünü oldu. Sevilen kült ayakkabıların araması, Lyst verilerine göre 2023’ün son çeyreğinde yüzde %49'luk bir artış gösterdi.

‘Çıkış Yapan Markalar’ listesinde de yer alan Skims'in boxerları ise en popüler moda ürünleri listesinin 10’uncu sırasında yer almayı başardı.

İşte sırasıyla, 2023'ün son çeyreğinin en popüler moda ürünleri…











Önceki ve Sonraki
Haberler