YAŞAM - HABER

Four Seasons Hotel Bosphorus ve Atelier Rebul’den mis kokulu iş birliği

İstanbul Boğazı’nın etkileyici manzarasına karşı konumlanan Four Seasons Hotel Bosphorus, bu eşsiz mavi suların kokusunu Atelier Rebul iş birliği ile anılardan evlerinize taşıyor

profil
BT Ekip
16.01.2024
Four Seasons Hotel Bosphorus ve Atelier Rebul’den mis kokulu iş birliği

Büyüleyici ve ikonik koleksiyonların yaratıcısı Atelier Rebul’ün Boğaz’ın eşsiz noktasında konumlanan Four Seasons Hotel Bosphorus’a özel tasarladığı Atelier Rebul x Four Seasons Bosphorus Koleksiyonu, tüm duyulara hitap eden bir koku deneyimi sunuyor. Koleksiyon, Boğaz’ın turkuaz maviliğini yansıtan şık cam tasarıma sahip çubuklu oda kokusu ile mumdan oluşuyor.

Koleksiyonun temel notalarında dikkat çeken serin suların ferahlatıcı etkisini çağrıştıran deniz tuzu, amber ve sedir ağacı ile başlayan notalar; limon, greyfurt, narenciye ve bergamot kokularıyla buluşarak hafızalarda iz bırakacak bir etki yaratıyor.

‘Blue Bosphorus Breeze’ kokusuyla hazırlanan özel koleksiyon, otelin sunduğu benzersiz konaklama deneyimini Atelier Rebul ile evinize taşıyor. Misafirler konaklamaları sırasında bu özel koleksiyonu odalarında deneyimleyebilecekleri gibi bu duyusal yolculuğu ve anılarını evlerine götürebilecekler.

Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda; 500ml çubuklu oda kokusu, 210 gr mum ve bu ürünlerin mini boylarının bulunduğu Miniature Home Kit’ten oluşan özel ürünler, Four Seasons Hotel Bosphorus’tan satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki
Haberler