GÜZELLİK - MAKYAJ

Haziran ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Yazın iyice bastırdığı, sıcakların bunaltmaya başladığı Haziran ayında da birçok global ve yerli marka birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Haziran ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
30.06.2024
Haziran ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

KIKO MILANO, İtalyan sahillerinde güneşin bütün güzelliği ile kendini gösterdiği, altın yansımalardan ilham alan göz alıcı, premium yaz koleksiyonu Gold Reflections’ı makyaj severlerle buluşturdu. Yüksek performanslı ürünlerin bir araya geldiği Kiko Milano Gold Reflections koleksiyonunda yenilikçi formüller ve dokular dikkat çekerken, koleksiyonda yer alan ürünlerin tümü İtalyan yazının ruhunu yansıtmak üzere tasarlanmış. Koleksiyonda güneşin cilde verdiği doğal bir ışıltıyı yansıtan baked bronzerlar, inovatif formülleri ile dikkat çeken allıklar, ikonik 3D Hydra Lip Glosslar ve SPF 30’lu rujlar yer alıyor.


Armani Beauty, çok boyutlu hacim ve parlaklık sağlayan yepyeni parlak yağ teknolojisine sahip Prisma Glass ile yeni bir dudak boyutuna giriyor. Hedefe yönelik ve keskin bir formüle sahip Prisma Glass, ayna parlaklığını yastık gibi pürüzsüz, hacim verici bir etkiyle birleştirerek, dudaklara bakım yapan içeriklerden oluşuyor. Prisma Glass, cildin bariyerini güçlendirmenin ve daha genç görünen dudaklarla birlikte 24 saate kadar nemlendirme sağlayabilen nemi hapsetmenin anahtarı olan %62 parlaklık artırıcı unsurlar ve %15 skualen içeriğiyle maksimum fayda sağlıyor.


L'Oréal Paris’ten yeni Lumi Glotion, üç farklı renk seçeneğiyle cilde ışıltı vererek aydınlık ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Cilde doğal ışıltı kazandıran Lumi Glotion, çok yönlü kullanım seçenekleriyle makyaj rutininizi zenginleştiriyor. Tek başına uygulandığında tüm yüze ışıltılı bir görünüm sağlarken, fondötenle karıştırıldığında doğal ve hafif bir ışıltı katıyor. Fondöten öncesinde makyaj bazı olarak kullanıldığında ise nemlendirici ve aydınlatıcı etkisiyle cildinizi hazırlıyor. 


Aromatik bir saç bakım deneyimi sunan ve yumuşacık saçlara kavuşturan Herbal Essences, Gül Kokulu Kadifemsi Yumuşaklık Serisi ile saç bakımını yeni bir boyuta taşıyor. Fransa’nın ünlü Grasse gül bahçelerinden elle toplanan ve gerçek güllerin özüyle üretilen Gül Kokulu Kadifemsi Yumuşaklık Serisi ihtiyacı olan neme kavuşturduğu saçlara güç ve esneklik sağlayarak yıpranmaları önlüyor. Seri saçlarınızı derinlemesine beslerken sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırıyor. 


Sağlıklı ve canlı bir cilt ortaya çıkarmak için yaşlanma karşıtı teknoloji ve 8 bitki ile geliştirilen Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, anti-aging dünyasında devrim yaratıyor. Bu mucizevi serum cildin iç savunmasını güçlendirirken, stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı koruma sağlıyor. Cildi nemlendiren ve esnekliğini artıran serum, üç gün içinde gözle görülür fark yaratırken, bir ay sonunda daha sıkı ve esnek bir cilt görünümü sunuyor.


Saç bakım markası Olaplex, yaz sezonuna özel tasarlanan ve en sevilen ürünlerinden oluşan setleriyle gününüzün her anında eşlik ediyor. Olaplex Healthy Hair Starter Kit; Olaplex’in en sevilen ürünleri N°3 Hair Perfector (50 ml), N°4 Bond Maintenance Shampoo (100 ml) ve N°5 Bond Maintenance Conditioner (100 ml) ile saçların ihtiyacı olan bakımı bir araya getiriyor. Patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip ürünlerden oluşan kit, saçtaki hasar görmüş bağları onarıyor ve güçlendiriyor.


Deborah Milano’nun Super Gloss serisi, yüksek pigmentasyonu ve içeriğindeki parlaklığı artırıcı polimerlerle ilk sürüşte ışıl ışıl dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. E Vitamini ve nar yağı ile zenginleştirilen formülüyle dudaklarınıza canlılık kazandırmanıza ve beslemenize destek oluyor. İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi'nin 3 boyutlu modern Milano tasarımlarından esinlenilerek yaratılan şık ambalajıyla dikkat çeken Deborah Milano Super Gloss, ustalıkla tasarlanan kapağı ve yumuşak aplikatör ucuyla rahat ve kusursuz bir uygulama sunuyor.


Benefit, pratik ve çok yönlü ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Benefit’in yepyeni aydınlatıcı serisi DEW-LA-LA, aydınlatıcı olarak kullanılırken, özel formülü ile cilde bakım da yapıyor. Sephora mağazalarında bulabileceğiniz ürünü; yumuşak yapısı sayesinde tek başına, nemlendirici ya da fondöten ile karıştırılarak tüm yüze ya da makyaj ile yüzde vurgulamak istenilen noktalara uygulamak mümkün. 


İngiliz lüks parfüm markası Penhaligon’s’ın en sevilen kokuları, 30 ml seçenekleriyle ister plajda ister gece çantanızda yaz günlerinizin her anına eşlik ediyor. Solaris de bu parfümlerden biri… Solaris, sıcak ve canlı kokusuyla yaşam kaynağı güneşin hareketli enerjisini yansıtıyor. Frenk üzümü, portakal çiçeği ve limonun başrolde olduğu koku, yasemin ve ylang ylang notalarıyla yaz günlerine uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. Orta notalarına eklenen sıcak ve odunsu sandal ağacı, sedir ağacı ve vanilya aromaları gücü ve zarafeti yansıtıyor.


Babeskin, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda aydınlık bir görünüm sunan yeni renkli güneş koruyucusunu tanıttı: Pink Glam Tone Up Daily Sun Defense. Bu yenilikçi ürün, cildinizi UVA/UVB kaynaklı hasarlara karşı korurken lekeleri kapatıp cilt tonunu eşitliyor ve yağsız, nemli ve ışıltılı bir bitiş sağlıyor. Ürünün özel formülü, cildinizi zararlı mavi ışınlardan koruyan Blue-Light savunması ile donatılmış ve SPF50+ koruma faktörü ile açık tenli ve güneşe hassas ciltler için ideal. Pembe pigmentler ve renk düzenleyici bileşenler içeren bu renkli güneş kremi, doğal bir makyaj bazı olarak da kullanılabiliyor.


Maybelline New York’un yeni Sunkisser likit allıkları, 12 saate kadar kalıcı formülü ve ciltle bütünleşen doğal ışıltısıyla göz kamaştırıyor. Sunkisser Likit Allık, doğal yaz ışıltısını cilt ile bütünleştirirken, yoğunluğu ayarlanabilir formülü ve aplikatörü sayesinde kolay ve pratik bir uygulama sağlıyor. Sunkisser Likit Allık, 12 saate kadar kalıcı ve E vitamini içeren özel formülü ile ciltte homojen bir şekilde dağılarak uygulanabiliyor ve cilde ultra bir ışıltı sağlıyor. Beş farklı renk seçeneğiyle ile Sunkisser Likit Allık, doğal bir parlaklıktan göz alıcı bir ışıltıya kadar istenilen görünümü yaratmayı mümkün kılıyor. 


Saç bakım markası We Are Paradoxx, Repair serisi ile kuru ve yıpranmış saçları onarıp yeniden canlandırırken, saça parlaklık ve sağlık kazandıran formülüyle doğanın gücünü saçlara taşıyor. Repair Shampoo, %98 doğal içeriğiyle saçlara onarıcı ve yapılandırıcı bakım sunuyor. %99 doğal içerikli Repair 3-in-1 Conditioner, çok yönlü bir saç bakımı sağlıyor. Duş sırasında saç kremi ve onarıcı bakım maskesi işlevi görürken, kuru saçlar için şekillendirici balsam olarak kullanılabiliyor. Saçı derinlemesine beslemek ve yenilemek için özel olarak formüle edilen Repair Game Changer Hair Mask, hasar görmüş ve kuru saçları canlandırarak sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor. 


M.A.C ile kusursuz kaşlara ulaşmak artık çok kolay. M.A.C, her kaş tonu ve dokusu için özel olarak tasarlanmış iki yeni ürün sunuyor: Pro Locked Brow Gel ve Pro Brow Definer 1mm-Tip Brow Pencil. Şimdiye kadarki en ince kaş kalemi olan yeni Pro Brow Definer 1mm-Tip Brow Pencil; 1 mm hassas ucu ile doğal, kıl benzeri çizgiler çiziyor. 14 farklı yeni tonu ile tüm gün boyunca dolgun görünen kaşlar sunan bu kalem, suya dayanıklı ve bulaşmaz bir formüle sahip. Yeni Pro Locked Brow Gel; 12 saat güçlü tutuş sağlıyor. Jel polimer teknolojisi ile zenginleştirilen bu ferahlatıcı formül; kuruluk, sertlik ve yapışkanlık hissi yapmadan kaşları tüm gün sabitliyor. Şeffaf rengi ile doğal bir görünüm sunan ürün; %93 doğal kaynaklı, beş bileşenli formülü ile uzun süre kalıcı, ter ve neme dayanıklı performans sunuyor. 


Kérastase, 60. yaşını markanın en ikonik ürünü Elixir Ultime’i yenileyerek kutluyor. Yeni Elixir Ultime; tekrar doldurulabilir şişesi, yabani ve Fransız kamelya özleri içeren özel formülü ile 2 kat daha fazla parlaklık sunuyor. Saça %100 daha fazla parlaklık kazandıran yeni Elixir Ultime, 96 saat elekriklenme karşıtı yapısıyla daha yumuşak saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Saçı nemlendirirken güçlendiriyor, saç kırıklarını önlüyor, 230 derece ısıya karşı koruma sunuyor. Yeni Elixir Ultime’in yeniden doldurulabilir şişesi, lüksün ve sürdürülebilirliğin mükemmel bir kombinasyonunu yansıtıyor.


Fenty Beauty Concealer ile yorgun gözlere veda edin. Fenty Beauty’nin Sephora’da satılan yeni ürünü We’re Even – Hydrating Longwear Concealer’ı ile gözlerdeki koyu halkalarla vedalaşabilirsiniz. Fenty Beauty’nin Soft’lit Natural Luminous fondöteni ile ise cildinizin en iyi haliyle tanışabilirsiniz. Aydınlık bir cilde nasıl sahip olacağınızı merak ediyorsanız, uzun süre kalıcı ve tüm cilt tonlarına uygun aydınlatıcı ve nemlendirici bu fondöten tam size göre!


En sağlıklı saçlarda bile yıpranmalar, kırılmalar ve renk tutarsızlıkları görülebiliyor. L'Oréal Professionnel, Metal Detox ailesi ile bu problemlere profesyonel bir çözüm sunuyor. Güçlü formülü ile saç bakım rutininizi tamamlayarak %99 daha az kırılma riski ve uzun süre kalıcı renk garantisi sağlıyor. Şampuan öncesi bakım, şampuan, koruyucu maske, konsantre yağın yer aldığı Metal Detox serisi içerisinde bulunan UV korumalı durulanmayan krem, yaz boyu saçınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyor.  


Sinoz, Yaz Aşkı serisiyle cildinizi yaz boyu güneşe hazırlıyor. Seride; Yoğun Bronzlaştırıcı Jel, Kusursuz Bronzlaştırıcı Güneş Yağı Spreyi ve Ultra Yüksek Koruyucu & Nemlendirici Sprey Güneş Kremi SPF50+ yer alıyor. Yoğun Bronzlaştırıcı Jel ile anında yoğun ve çekici bir bronzluk elde edebilirsiniz. Özel formülü sayesinde cildinizi beslerken eşit ve doğal bir bronzluk sağlar. Kusursuz Bronzlaştırıcı Güneş Yağı Spreyi, pürüzsüz ve homojen bir bronzluk için mükemmel çözüm sunuyor. Ultra Yüksek Koruyucu & Nemlendirici Sprey Güneş Kremi SPF50+, cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarına karşı yüksek düzeyde koruyor.


Tarte’nin yaz sezonu ürünleri arasında Blush Tape™ Liquid Blush ve Sculpt Tape™ Contour dikkat çekiyor. Sculp Tape, Shea yağı ile zenginleştirilmiş formülü ve kolay uygulama sağlayan aplikatör başlığıyla yüzünüzde vurgulamak istediğiniz tüm hatlarınıza anında belirginlik katıyor. Sculp Tape ile yapacağınız kontürün ardından Liquid Blush ise cildinize doğal bir parıltı ekleyerek, taze bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Liquid Blush’ın ipeksi pürüzsüzlüğüyle tam yaz sezonuna uygun ışıltılı ve nemli yanaklara sahip olabilirsiniz. Glow Tape™ Highlighter Likit Aydınlatıcı ise ışıltılı elmas kompleksi ve ışığı yansıtan mineral pigmentleri sayesinde cildinize taze ve parlak bir ışıltı kazandıracak. Parıltılı bir bitişe sahip dudak dolgunlaştırıcı için ise Maracuja Juicy Lip Shimmer Glass Plump sürün, çıkın ve dudaklarınız her gün parlasın.


NIVEA, %5 serum içeren, aydınlatıcı ve yenileyici Micellar Makyaj Temizleme Suyu çeşitleri ile hem kusursuz makyaj temizleme hem de güzel ve bakımlı cilt görünümünü bir arada sunuyor. E & C Vitamini ile zenginleştirilmiş Micellar Makyaj Temizleme Suyu çeşitleri; anında aydınlık ve pürüzsüz cilt görünümü için cildi nemlendiriyor ve cilde enerji veriyor. Ürün, güzel ve dinlenmiş görünen bir cilt ile uyanılması için cildin nemini tazeliyor ve yenilenmiş görünmesini sağlıyor. Ürün, suya dayanıklı makyajı, kiri ve kalıntıları sadece birkaç hafif dokunuşla tamamen çıkarıyor, yağlı his bırakmıyor. Cilde nazik davranarak, ovalama gerektirmeden derinlemesine temizlik ve uzman cilt bakımı sunuyor.


La Roche-Posay; en yeni ürünleri MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, MELA B3 Serum ve UV ışınlarına karşı en etkili filtreye sahip olan Anthelios UVMUNE 400 Güneş Kremi ile koyu lekelerle mücadelede benzersiz çözümler sunuyor. Koyu lekelere karşı daha önce hiç olmadığı kadar etkili yeni içerik Melasyl içeren MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, ilk kullanımdan itibaren cildi arındırarak daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Melasyl ve %10 Niasinamid ile güçlendirilen MELA B3 Serum, en inatçı koyu lekeler dahil olmak üzere ciltteki renk değişikliklerinin gözle görülür şekilde düzeltilmesine yardımcı oluyor. Güneş ışığına maruz kalan, tüm cilt tipleri için uygun olan Anthelios UVMUNE400 Invisible Fluid; görünmez hafif dokusu, kuma, suya ve tere dayanıklı formülüyle cilt tarafından hızla emiliyor, göz çevresinde de kullanılabiliyor.


Golden Rose Sun Bright Bronz Pudra, geliştirilmiş formülü ve hafif, ipeksi dokusuyla cildinizde doğal bronz bir görünüm yaratıyor. Beş farklı renk seçeneği bulunan pudra; ister hafif bir parlaklık, ister belirgin bir bronzluk arıyor olun, her ten rengine ve tercihe uygun tona sahip. Sun Bright Bronzer Powder, büyük bir pudra fırçası ile yüz ve dekolte bölgesine kolayca uygulanarak istenilen yoğunlukta bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.


Seba Kimya, yeni markası Jovirose’un lansmanını gerçekleştirdi. Jovirose, doğanın kalbinden gelen eşsiz bitkilerin gücünü ve Akdeniz’in büyüleyici havasını cildinize taşıyan ürünleriyle, benzersiz bir güzellik ve bakım deneyimi sunmayı hedefliyor. Seba Kimya’nın Ar-Ge çalışmaları ve yılların getirdiği tecrübeyle geliştirilen Jovirose’un her bir ürünü, Akdeniz’in endemik bitkilerinden elde edilen doğal bileşenlerle formüle edildi. Cildinize doğanın en saf ve etkili dokunuşunu kazandıran Jovirose; arındırıcı tonik, gözenek sıkılaştırıcı serum, gündüz ve gece kremleri gibi zengin bir ürün yelpazesi sunarak, her cilt tipine uygun çözümlerle cilde tazelik, canlılık ve gençlik sunuyor.


RevitaLash Cosmetics, hassas gözler için özel olarak geliştirilen RevitaLash® Advanced Sensitive Kirpik Serumu’nu tanıttı. Bu yenilikçi serum, kirpiklerin güzelliğini ve sağlığını artırmak için bilimsel olarak geliştirilmiş özel bir formüle sahip. Serum, hassas gözlere sahip kişiler ve diğer kirpik serumlarına karşı hassasiyet gösterenler için ideal bir seçenek. Serumun içeriğindeki Aloe vera, pirinç proteini ve güçlü peptitler kirpikleri beslerken kırılma riskini en aza indiriyor. Serum, kirpiklerin daha dolgun, parlak ve çarpıcı bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.


Kurumuş, çatlamış dudaklarınız için Drunk Elephant’ın Lippe Balm’ını kullanabilirsiniz. Lippe Balm; kuruyup çatlayan dudakları yumuşatırken aynı zamanda nemlendiren ve yatıştıran, katı yağ kıvamında besleyici bir dudak balsamı. Shea yağı, avokado yağı ve turna yemişi çekirdeği yağıyla birlikte peptitler ve deniz yosununun antioksidanlar ve yağ asitleri açısından zengin harmanından güç alan Lippe; dudaklara daha dolgun bir görünüm kazandırıyor, dudak çizgisini belirginleştiriyor ve dudaklarınızın en iyi durumda kalmasını sağlıyor.


Vaseline Gluta-Hya Serum Etkili Losyon ailesi, yüz bakımında sevilerek kullanılan içerikleri El & Vücut bakımına taşıyor. Beş günde daha parlak ve aydınlık bir cilt vadeden Gluta-Hya serisi, adını GlutaGlow teknolojisi ve Hyalüronik Asitin birleşiminden alıyor. GlutaGlow teknolojisi ile ışıltısını kaybetmiş cildinizi aydınlatırken, Hyalüronik Asit ile cildinizi derinlemesine nemlendiriyor. Gluta-Hya formülasyonundaki bileşenlerin yanı sıra serum etkili yapısıyla hızla emiliyor ve anında nemli bir cilt sunuyor. Gluta-Hya Serum Etkili Losyon ailesi; Leke Karşıtı & Aydınlatıcı ve Canlandırıcı Parlaklık olmak üzere iki farklı varyasyonuyla El & Vücut bakım tutkunlarıyla buluşuyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler