GÜZELLİK - MAKYAJ

Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Temmuz ayında da birçok global ve yerli marka birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Temmuz ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
31.07.2024
Temmuz ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Clinique, ikonik Black Honey ailesine iki yeni ürün ekledi: Black Honey Pop Yanak + Dudak Renklendirici Yağ ve High Impact Maskara… Yeni Black Honey Lip Pop Yanak + Dudak Renklendirici Yağ, hem dudaklara hem de yanaklara uygulanabilen formülüyle çok amaçlı bir kullanım sunuyor, besleyici yağlar içeren özel formülüyle dudakları beslerken bakım yapıyor. Kendine has eşsiz rengiyle yeni High Impact Maskara – Black Honey ise tüm cilt tiplerine uygun, anında daha etkileyici bakışlar için her bir kirpiğe daha hacimli, dolgun ve uzun bir görünüm kazandırmaya yardımcı oluyor. Yoğun ve eşsiz Black Honey rengi ile kirpikleri belirginleştirip gözleri ön plana çıkartıyor.  


Paris’in kalbinde doğan EX NIHILO, sevilen ICONOCLASTE koleksiyonunun beşinci parfümü Speed Legends’ı tanıttı. Speed Legends, hız ve adrenalin tutkunlarına eşsiz deneyimler yaşatıyor. Jordi Fernandez tarafından yaratılan Speed Legends, taze narenciye ve odunsu notalara sahip. Parfüm, hız ve tutkunun mükemmel bir ifadesi olarak betimleniyor. Koleksiyonun beşincisi olan parfüm, bergamot ve pembe biberin canlandırıcı üst notaları ile başlıyor. Orta notalarda, frenk üzümü ve misk adaçayı ile yoğun bir aroma sunuyor. Alt notalarda ise vetiver, tonka fasulyesi ve odunsu amber ile derin ve kalıcı bir iz bırakıyor. 


Kirpiklere kazandırdığı hacim ve uzunluk ile dikkat çeken L’Oreal Paris Telescopic Lift Mascara, en kısadan en uzuna kadar tüm kirpikleri kavrayarak belirginleştiriyor, bakışları daha çarpıcı ve etkileyici hale getiriyor. Seramid içeren formülü ile kirpiklere bakım yapan L’Oreal Paris Telescopic Lift Mascara, hafif yapısı sayesinde ağırlık hissi yaratmıyor. Çift taraflı özel kıl fırçası ile kirpikleri kavrayarak anında kaldıran ve hacim veren maskara, topaklanma, lekelenme ve bulaşma yapmadan gün boyu konforlu kullanım sunuyor. 


KIKO MILANO, yazı güneş ışınlarına karşı koruyan ve mükemmel bir cilt görünümü sağlayan Suncare Koleksiyonu ile kutluyor. Koleksiyonda yer alan ürünler, güçlü ve yüksek koruma sağlarken, cildi besleyerek ihtiyacı olan bakımı da yapıyor. Hip olan KIKO MILANO Suncare Koleksiyonu, Hyaluronik asit ile güçlendirilmiş, hafif ve cildi rahat hissettiren dokudaki formülleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Suya dayanıklı, UVA ve UVB güneş koruma faktörlerine sahip ürünler yüksek koruma sağlıyor ve yaz severlere güneşin keyfini doyasıya çıkarma imkanı sunuyor. Monoi kokusu ile donatılmış koleksiyon, kullandıkça adeta bir egzotik adada tatil yapıyormuş hissi veriyor.


Lancome Absolue Les Parfums ailesinin yeni haute-parfumerie koleksiyonu olarak, gülü daha önce hiç deneyimlemediğiniz bir şekilde yeniden ortaya çıkarıyor. Usta parfümörler tarafından hazırlanan ve bu tek ikonik bileşen etrafında şekillenen 11 büyüleyici kokudan oluşan, Fransa’nın güneyindeki Grasse’de, Lancôme’un Domaine de la Rose’unda doğan Absolue Les Parfums koleksiyonu; gülün sonsuz cazibesini artırarak, gül ile Domaine’in güçlü doğal unsurları arasındaki beklenmedik ve büyüleyici karşılaşmaları yansıtıyor.


M.A.C, doğal güzelliğini ön plana çıkaracak yenilikçi Glow Play serisi ile karşımızda. Daha az makyajla en iyi halinizi yansıtmanızı sağlayacak bu seri, yeni formülü ve çok yönlü kullanımı sayesinde dudaklarınızda ve yanaklarınızda görmek istediğiniz ışıltıyı sağlıyor. Aynaya bile bakmadan kullanabileceğiniz bu ürün, dağılma yapmazken, aynı zamanda yeni formülü hayvansal içerik içermiyor ve ambalajı geri dönüştürülebilir malzemeden üretiliyor. Dudağının PH’ına göre renk değiştiren bu yeni dudak balmı, favoriniz olmaya aday. 


L’Oréal Paris Elseve Yeni Hydra [Hyaluronik] Pure; trend içeriklerle güçlendirilmiş inovatif formülü sayesinde saç diplerini yağ ve kalıntılardan arındırırken, saç boylarına nemini geri kazandırıyor. Formülündeki arındırıcı salisilik asit ve dolgunlaştırıcı hyaluronik asit ile saçlarınız için iki etkili bir bakım sunuyor. Yağlanma karşıtı etkisiyle 72 saate kadar saça temiz, canlı ve dolgun bir görünüm kazandırıyor. Saç Derisi Serumu, Şampuan ve Saç Bakım Kremi olmak üzere 3 adımlı bir rutin sunan L’Oréal Paris Elseve Hydra [Hyaluronik] Pure ile saçlarda hafifliğin gücünü hissetmek artık çok kolay.


LOEWE Home Scents koleksiyonu, sebzelerin özgün esanslarından ilham alan yepyeni bir kokuyu tanıtıyor ve evlere yeni bir soluk getiriyor: Wasabi. LOEWE Home Scents Wasabi, Japon baharatından ilham alan yoğun ve baharatlı bir koku olarak öne çıkıyor. Suşi gibi yemeklere kendine özgü, biberli bir tat katan güçlü bir aromaya sahip olan Wasabi, taze ve canlandırıcı kokusuyla her ortamda enerjik bir atmosfer yaratmak için tasarlandı. Koku, zamanla basmati pirinci ve narenciye limonun notalarını ortaya çıkararak yayılıyor.


Saf Anadolu Propolisi ekstraktı ve non-nano mineral çinko gibi tamamen doğal bileşenlerle formüle edilen BEE’O Apicare Güneş Serisi, doğal mineral filtreli formülü sayesinde güneşin zararlı UVA/UVB ışınlarına karşı 50 SPF++ / PA++++ ile etkili bir şekilde koruma sağlıyor, cildi nemlendiriyor. Yüz, vücut ve çocuklar için özel olarak tasarlanan BEE’O Apicare Güneş Serisi, güneş koruyucu kremlerin yanı sıra serinin tamamlayıcısı olan güneş sonrası losyon da içeriyor.


The Body Shop’un %96 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşan Wild Jasmine Vücut Spreyi; hafif, vegan kokusu ile dikkat çekiyor. Sprey, içeriğindeki Hint yasemini, menekşe yaprağı ve beyaz irisin çiçeksi, şehvetli ve kremsi notaları sayesinde yaz esintisinde sizi büyüleyecek. Choice serisinin bir parçası olan Wild Jasmine Body Mist’in sadece birkaç fısı ile maceracı ruhunuzun özgürleştiğini hissedeceksiniz.


Maybelline New York, Ağustos ayında başlayacak ‘Olay Dudak Kombosu’ kampanyası ile dudak makyajında yeni bir dönem hedefliyor. 6 yeni renk seçeneğiyle Lifter ailesine eklenen Lifter Liner Dudak Kalemi ve Lifter Gloss ile dudaklar şekilleniyor, dolgunlaşıyor ve mükemmel görünüme kavuşuyor. Maybelline New York Lifter Gloss, hyaluronik asit içeren formülü ile dudaklara kalkık, dolgun ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken, yüksek parlaklık sağlayarak dudakları nemlendiriyor. Yapışkan his bırakmayan formülü ve büyük sünger uçlu aplikatörü ile tek sürüşte dönüşüm sağlıyor. Lifter Liner ise kremsi pigmentleri ve hyaluronik asit içeren formülü ile dudakları şekillendirip gün boyu kalıcı bir görünüm sağlıyor. Açılabilir ucu ile pratik kullanım sunan Lifter Liner, nemli bitişi ile dikkat çekiyor.


Yaz döneminde ve tatil sonrasında cildin nem dengesini korumak için nem takviyesi yapmak önemli. Avon, Jojoba Yağı ve E vitamini içeren Skin So Soft ürünü ile daha nemli bir cilt için yardımınıza koşuyor. Cilt tarafından hızla emilen formülü sayesinde yağlı olmayan, nemli bir his bırakan hafif yapılı vücut yağını; duş sonrası veya ihtiyaç duyduğunuz her an bol miktarda, cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Cildinizi ipek gibi, yumuşacık yapacak Skin So Soft, avantajlı boyunun yanı sıra, taşınabilir seyahat boyu ile de dilediğiniz her an yanınızda.


Shiseido Innerglow Cheekpowder, 8 renk seçeneğiyle hem allık hem de aydınlatıcı olarak kullanılabiliyor. Innerglow Cheekpowder, yanaklara doğal bir parlaklık ve renk katıyor. Krem-toz matriks sistemiyle formüle edilen ürün, yüksek pigmentli yapısıyla cilde kolayca renk verirken içten gelen bir aydınlık sağlıyor. Cilde ince ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor ve pürüzsüz bir uygulama sunuyor. 8 saat süren kalıcılıkla gün boyu canlı ve parlak bir görünüm yaratıyor.


Flormar, yeni yaz serisi Juicy Fruits ile hem lip gloss hem de oje kategorisinde rengarenk ürünler sunuyor. Dudaklara ekstra parlaklık ve dolgunluk kazandıran Juicy Lip Gloss; ahududu, elma, karpuz, portakal ve yaban mersini olmak üzere doğadan 5 farklı rengiyle ışıltılı yaz makyajlarının vazgeçilmezi olacak. Juicy Lip Gloss ayrıca içeriğinde bulunan chia tohumu, tatlı badem yağı, argan yağı ve E vitamini ile dudakları nemlendirmeye ve korumaya yardımcı oluyor. Juicy Fruits Jelly Look ojeler ise yazın enerjisini tırnaklarınızda hissetmenizi sağlayacak. Yaz meyvelerinden ve doğadan ilham alınarak tasarlanan 12 farklı renk içeren seri, eğlenceli tonlarıyla dikkat çekiyor. Her ojenin rengine göre bir meyvenin adını taşıdığı koleksiyon, yaz boyunca oje severlerin vazgeçilmezi olacak.


Doğal ve vegan ürünler sunan Polaar, Pureté Arctique serisinin ürünleriyle cildi nazikçe temizliyor, besliyor ve arındırıyor. Pureté Arctique Bubble Mask, cildi toksinlerden ve kirlerden arındırırken aynı zamanda aydınlatıyor ve gözenekleri sıkılaştırıyor. Cildi derinlemesine temizleyen ve canlandıran toz formundaki Pureté Arctique Exfoliating Powder, %99 doğal formülü ile cildin üst katmanındaki ölü deriyi atarak cilt dokusunu yeniliyor ve ışıltısını artırıyor. Bitkisel yağlardan oluşan Pureté Arctique Cleansing Balm, Shea Yağı, içeriği sayesinde ciltte temiz, esnek ve yumuşak bir his bırakıyor. Yüz, göz ve dudaklardaki makyajı tahriş etmeden etkili bir şekilde çıkarıyor. 


Golden Rose Plumped Lips ile daha dolgun ve göz alıcı dudaklara sahip olabilirsiniz. Ekstra parlaklık sağlayan özel formülüyle Plumped Lips, dudaklarınızı anında dolgunlaştırıyor ve büyük aplikatörü sayesinde kolayca uygulanıyor. Zencefil yağı ve acı biber özü ile zenginleştirilmiş formül, hafif bir yanma hissi yaratarak daha dolgun ve hacimli bir görünüm sunuyor. 12 farklı renk seçeneğiyle Plumped Lips, büyüleyici ve dikkat çeken dolgun dudaklara sahip olma fırsatı sunuyor.


Doğal içeriğiyle dikkat çeken We Are Paradoxx, hacimli ve sağlıklı saçların sırrını ortaya çıkarıyor. We Are Paradoxx Volume Shampoo, doğal içeriği ve tüm saç tiplerine uyumuyla dikkat çekiyor. Saçların nemli, ipeksi ve pürüzsüz görünümünü sağlıyor. We Are Paradoxx Volume Conditioner, %99 doğal içeriyle günlük kullanıma uyum sağlıyor. Saçları ağırlaştırmadan ipeksi bir parlaklık kazandıran saç kremi, içeriğindeki şerbetçiotu ve beyaz ısırgan sayesinde hacimli bir görünüm yaratıyor. Saçlara hacim veren Volume Blow Dry Spray, %94 doğal içeriğiyle dikkat çekiyor. Sadece saç diplerine uygulanan sprey, fön öncesinde astar görevi görüyor ve saçlara hacim ve parlaklık kazandırıyor. 


La Mer’in renkli güneş koruyucu kremi The Radiant Skintint SPF30; ışıltı ve daha eşit, sağlıklı görünümlü bir cilt tonu sağlıyor. Bu kremle cilt daha aydınlık bir görünüme sahip oluyor. İnce kuru çizgiler nemlendirme yardımıyla kaybolurken, yorgunluk belirtileri gözle görülür miktarda azalıyor. La Mer nemlendiricinizi uyguladıktan sonra cildinize yayın, göz bölgesinden kaçının.


Sinoz’un favori ürünlerine eklediği, yoğun sedef pigmentleri ile kusursuz ışıltıyı birleştiren Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Saç ve Vücut Bakım Yağı, yenilenen ambalajı ile plaj çantalarının da favorisi. İçeriğinde bulunan 16 değerli yağ ile cildinize kusursuz bir ışıltı sağlarken aynı zamanda bakım yapan bu mucizevi yağı, özellikle yaz boyunca ister gece ister gündüz kullanabilirsiniz. Sinoz Shimmer Mucizevi Işıltılı Saç ve Vücut Bakım Yağı; içeriğinde bulunan yoğun sedef pigmentleri ile kusursuz ışıltıya anında kavuşmayı ve efsane cheesecake kokusuyla cildinizi şımartmayı vadediyor. 


Comfort Zone tarafından ciltte anında ve derinlemesine nem kazandırmak için tasarlanan Hydramemory Rich Sorbet Cream, doğal biyoaktiflerle zenginleştirilen formülüyle dikkat çekiyor. Her iklim koşulunda cildinizi koruyup besleyen Hydramemory Rich Sorbet Cream, özellikle kuru ciltleri hedefliyor. Bu nem bombası krem; prickly pear özü, betain, makro hiyalüronik asit ve keçiboynuzu özü gibi içeriklerle cildi yumuşatıp pürüzsüzleştiriyor. Doğal içeriklerden oluşan ürün, cildin su tutma kapasitesini 10 kat artırıyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler