GÜZELLİK - MAKYAJ

Eylül ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Sonbahara ilk adımları attığımız Eylül’de de birçok global ve yerli marka birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Eylül ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
30.09.2024
Eylül ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

KIKO MILANO Gloss Supreme Koleksiyonu ile bu sonbahara parıltısını bırakıyor. Gloss Supreme Koleksiyonu, pembe alt tonlu sıcak şeftali tonlarından parlak ışıltılı kırmızılara, zengin ve derin kahve tonlarından ve kızıl kahvenin göz alıcı ışıltısına sofistike bir parıltıyı makyaj severlerle buluşturuyor. Koleksiyon, her cilt tonunu ışıl ışıl ve cam gibi bir bitişle saran, yüksek performanslı ürünler sunuyor. Gloss Supreme Koleksiyonu, ultra ışıltılı göz makyajı görünümleri ve göz alıcı parlak dudaklarla büyüleyici bir güzellik deneyimi sunuyor.


Isparta’nın yüksek rakımlı bahçelerinden 130 senedir el hasadı geleneğiyle tek tek taze olarak toplanan, nadir gül türü ‘Rosa Damascena’dan üretilen gülsha markasının en yeni ürünü Güllü Vücut İksiri, bakım tutkunları ile buluştu. Gücünü esansiyel gül yağının nemlendirici ve antioksidan özelliklerinden alan Güllü Vücut İksiri; vücudu derinlemesine nemlendiriyor, besliyor, yumuşatıyor ve cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı oluyor. Antiaging etkisi ile bilinen gül esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş çok amaçlı bu iksir, , masaj yağı olarak da harika bir alternatif oluşturuyor.


La Mer, cilt bakım rutininizi güçlendirmek için yeni Rejuvenating Gece Kremi’ni tanıttı. Bu krem, cildin gece yenilenme sürecini desteklemek ve gözle görünür bir yenilenme sağlamak için formüle edilirken tek bir gecede belirgin faydalar sunuyor. Rejuvenating Gece Kremi, yaşlanmanın 8 belirtisini (ince çizgiler, dolgunluk, yumuşaklık, parlaklık, sıkılık, pürüzsüzlük, doku, kırışıklıklar) hedef alarak yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde azaltıyor. Hassas ciltler için de uygun olan krem, cildi tahriş etmeden yaşlanma karşıtı sonuçlar sunuyor. 


Saç bakım markası Olaplex, patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip en yeni ürünü N°5L Moisturize & Mend Leave-In Conditioner ile anında daha sağlıklı saçlara ulaşmanızı sağlılor. Ürün, saçları derinlemesine nemlendirirken onarıcı ve koruyucu bakım sunuyor. Saçlarda oluşan kırıkları dıştan içe onararak tek kullanımda dağa sağlıklı bir görünüm yaratan, durulanmayan saç kremi saçları canlandırıyor, yumuşatıyor ve kolayca taranmasını sağlıyor. Gelecekte oluşacak hasarların da önüne geçerek, saç kırıklarını %81 oranında azaltıyor. 


Darphin Éclat Sublime Retinol Kapsülleri, göz çevresine bile uygulanabilen nazik formülü ve etkili içeriğiyle cildinizi gece boyunca yenileyerek, sabah ışıltılı ve pürüzsüz bir ciltle uyanmanızı sağlıyor. Kapsüller, cildinizin yenilenmesi için en etkili formüllerden biri olan retinolü her gün ideal dozajda sunuyor. Özel bitki bazlı kapsüller, cildi pürüzsüzleştiren, ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltan, aynı zamanda daha aydınlık bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı etkili bileşenlerle dolu. Kapsüller, yüzle birlikte hassas göz çevresi için de bakım sunuyor. 


NARS, sonbaharın doğal ışığını ve mevsimin tonları toprak renklerini makyaja taşıyor. Light Reflecting Foundation, ciltteki kusurları örtüyor ve doğal bir görünüm sağlıyor, günlük kullanımda cildin nem bariyerini güçlendiriyor. Soft Matte Complete Concealer göz altlarına mat ve pürüzsüz bir etki sağlıyor. Yüksek kapatıcılığı ve hafif yapısıyla ön plana çıkan concealer; koyu lekeleri, göz altı halkalarını, kızarıklığı ve sivilceleri yumuşak mat etkiyle gizliyor Laguna Face Palette 2 ise sonbahar tonlarından oluşan far, allık ve aydınlatıcıyı bir araya getiriyor. Her cilt tonuna uygun özenle seçilen bu farlar, gözlere derinlik katarken, yanaklara doğal bir bronzluk ve ışıldayan bir görünüm kazandırıyor. 


Nuxe’un hyalüronik asit ve binlerce botanik mikro yağ küreciği ile zenginleştirilen Super Serum [10] ve Super Serum [10] Eye ürünleri; cildinizi anında daha parlak, dolgun ve pürüzsüz hale getiriyor. İçeriğinde bulunan doğal hyalüronik asit, niasinamid ve patentli botanik kompleksi sayesinde cildin elastikiyetini artırırken yaşlanmış hücrelerin gençlik mekanizmalarını harekete geçiriyor ve koyu lekeleri düzenliyor. 


Cildimizin diğer bölgelerine kıyasla daha ince bir yapıya sahip olan dudaklarımız çevresel etkilere karşı savunmasızlar ve hızla kurumaya eğilimliler. İşte bu yüzden, dudak nemlendiricisi büyük bir ihtiyaç... Hurraw dudak nemlendiricisi, tam da bu ihtiyaca cevap vermek amacıyla özenle formüle edilmiş. %100 doğal, vegan ve etik değerlerle üretilen Hurraw dudak nemlendiricisi, hem cildinize hem de doğaya duyarlı. İçeriğinde bulunan soğuk sıkım yağlar sayesinde dudaklarınızı beslerken uzun süreli nemlendirme sağlıyor. Paraben, petrol türevleri ve sentetik katkı maddeleri içermeyen formülü, tüm cilt tipleri için güvenli bir bakım sunuyor.


Saç onarımı artık sadece saç yüzeyinde değil, moleküler düzeyde yapılıyor, günümüzde saçı sadece iyileştirmek değil, yapısını yeniden inşa etmek daha çok önem taşıyor. Peptit bağlayıcılar ve 5 amino asit içeren yeni L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Konsantre Maske, saçın ihtiyacı olan içten onarımı sağlayarak, saçın moleküler yapısını yeniden düzenliyor. Saça %94 daha fazla güç ve %85 daha fazla yumuşaklık kazandırırken, ekstra nemlendirme ve elastikiyet sunuyor. İnce telliden kalın telliye tüm yıpranmış saçlar için uygun olan konsantre maske, saçların daha kolay taramasına yardımcı oluyor, daha güçlü, daha sağlıklı ve daha yumuşak saçlar için anında yumuşaklık ve parlaklık sunuyor.


Gün boyu maruz kaldığımız kirlilik, UV ışınları gibi dış etkenler ve yaşlanma ciltte ince çizgi oluşumuna ve donuk görünüme neden olabilir. Yaşlanma karşıtı Vichy Liftactive ailesinin sevilen üyesi C Vitamini Aydınlatıcı Serum, yenilenen formülü ile çevresel faktörler ve yaşlanma belirtilerine karşı etkili çözüm sunuyor. Yenilenen Vichy Liftactiv C Vitamini Serumu, %16 oranında antioksidan saf C vitamini içeriği, Hyaluronik Asit ve Karnosin ile zenginleştirilmiş yeni formülüyle sadece 10 günde cildin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olurken, ince çizgi görünümünü azaltarak cilt dokusunu pürüzsüzleştiriyor. 72 saat boyunca cildi nemli tutuyor ve cilt tonunun eşit görünümüne yardımcı oluyor.


İpek kadar yumuşak, tüy kadar hafif Revolution Skin Silk Serum Fondöten, makyajınıza mükemmel uyum sağlıyor. Watsons’larda satılan Revolution’ın hafif ve orta kapatıcılık sunan ilk cilt dostu serum fondöteni, hyaluronik asit ve peptitlerle zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildinize dolgunluk kazandırırken nemlendiriyor. 6 farklı renk seçeneğiyle, hafif ve nefes alan yapısı sayesinde cildinizin doğal güzelliğini vurguluyor. Az miktarda uygulandığında hafif, birkaç kat sürüldüğünde ise tam bir kapatıcılık sunuyor. Pompalı cam şişesi ile kolay ve kontrollü bir kullanım sağlıyor.


Mevsim geçişleri ve çevresel etkilerden kaynaklı birçok faktörün etkisiyle günlük bakıma ihtiyaç duyan cildimiz Avène Cicalfate+ Onarıcı ve Güçlendirici Cilt Bakım Serumu ile canlanıyor. Ürün, cildin kendi kendini onarma yeteneğini geri kazandırarak cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor. Etkili formülüyle ilk kullanımdan itibaren ciltteki gerginlik, kuruluk, kızarıklık ve rahatsızlık hissini yatıştırıyor. Cicalfate+ Onarıcı ve Güçlendirici Cilt Bakım Serumu, %99 doğal içeriğiyle günlük cilt bakım rutininize dahil edebilir ve mevcut cilt bakımınızdan öncesinde sabah ve akşam yüzünüze, boynunuza ve göz çevrenize uygulayabilirsiniz.


Ultra mat bir görünüm sağlayan Golden Rose My Matte Liping Matte Liquid Lipstick likit ruj, gün boyu süren kalıcı formülü ile yoğun renkli ve etkileyici dudaklar yaratıyor. Zengin içeriği ile dudakta kuruluk yaratmadan, rahat bir kullanım sunuyor. Mat etkiye sahip yoğun pigmenti sayesinde dudaklarda ultra örtücülük sağlıyor. Zenginleştirilmiş formülü dudaklarınızı gün boyu dayanıklı ve konforlu kullanıma sahip vegan formülü ve 14 farklı zengin renk seçeneğiyle hem gününüzü hem gülüşünüzü güzelleştiriyor.


BEE’O Apibeauty C Vitaminli Aydınlatıcı Serum; arılardan gelen doğallıktan aldığı gücü sayesinde ciltte aydınlatma, yatıştırma, iyileştirme ve bakım sağlıyor. İçeriğindeki tüm antioksidan vitaminlere ek olarak özünde yer alan ve BEE’O’nun kalp noktası olan patentli saf Anadolu propolisi, cilt dokusunda görülen foto-yaşlanmaya karşı adeta bir kalkan görevi üstleniyor. Yine BEE’O’nun mihenk taşlarından arı sütü, bu serumda da tüm varlığını ortaya koyarak içeriğinde doğal olarak yer alan 10-HDA ve royalaktin gibi değerli proteinler, yağlar, vitaminler, mineraller ve antioksidanlar sayesinde cildin daha genç bir görünüme kavuşmasına, sağlıkla parlamasına, ışıltı kazanmasına yardımcı olurken cildi nemlendiriyor, besliyor ve yüzde oluşan inci çizgilerin, kırışıklıkların görünümü iyileştiriyor.


Yorgunluk, stres ve çevresel etkenler ciltte ince çizgiler, donuk görünüm ve belirginleşen gözenekler gibi erken yaşlanma belirtilerine neden oluyor. L’Oréal Paris Revitalift Clinical Aydınlatıcı & Gözenek Pürüzsüzleştirici C Vitamini Krem, bu belirtilerle mücadele etmek için özel olarak geliştirilmiş. İçeriğindeki C vitamini, donuk cilt görünümünü ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olurken, salisilik asit gözenek görünümünü azaltıyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Işık yansıtan pigmentler, cildi anında aydınlatarak sağlıklı bir ışıltı katıyor. İlk uygulamada cilt daha aydınlık görünürken, nemli bir his bırakıyor. 8 haftada cilt daha parlak ve pürüzsüz, cilt tonu daha eşit hale gelirken, ince çizgiler ve gözenek görünümü gözle görülür şekilde azalıyor.


Gratis tarafından satışa sunulan LYKD’ın yeni Chubby Lipstick serisi, dudaklarda hem doğal bir ışıltı hem de etkileyici bir görünüm isteyenler için özel olarak tasarlanmış. Ne çok şeffaf ne de çok opak olan LYKD Chubby Lipstick serisi, 6 farklı canlı renk seçeneğiyle her tarza hitap ediyor. Dudaklarda yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakan LYKD Chubby Lipstick, günlük kullanımdan özel gecelere kadar her anda dudakları kurutmadan uzun süre kalıcı bir etki sağlıyor. Kullanım kolaylığı sunan pratik tasarımıyla da dikkat çeken LYKD Chubby Lipstick, kalemtıraş gerektirmeyen yapısı sayesinde her an her yerde rahatlık ve konfor sunuyor.


Victoria’s Secret parfüm ailesinin en yenisi DARING, sıktığınız anda ‘Taze ve odunsu’ notalarıyla sizi İtalya’dan Balkan dağlarına uzanan benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. İtalya'nın güneyinden toplanan parlak bergamot, havadar bir esans sağlarken, Balkan dağlarındaki ağaçlarda bulunan Sıcak Meşe Yosunu olan toprak elementi ise kokunun kalbi... Parfümün son notasında bulunan ‘Kalın Kehribar’ ise kokuya büyüleyici bir iz bırakıyor.   


Sinoz’un en yeni ürünü Hydrapro Intense Lip Care Dudak Bakım Balm, dudaklarınıza estetik bir parlaklık kazandırırken zengin içeriği ile de yoğun nem desteği sunuyor. Balm; avokado, jojoba ve shea yağlarının mükemmel birleşimiyle formüle edilmiş. Avokado yağı, dudaklarınıza derinlemesine nem sağlayarak pürüzsüz bir görünüm kazandırırken, jojoba yağı doğal besleyici özellikleri ile dudakların elastikiyetini artırıyor. Shea yağı ise dudakların yumuşaklığını ve dolgunluğunu korumaya yardımcı oluyor. Bu üçlü formül, dudaklarınıza hem bakım sağlıyor hem de gün boyu koruma ve yumuşaklık sunuyor.


Güzellik ve cilt aydınlatma sanatını yeni bir seviyeye taşıyan M·A·C Studio Radiance 24HR Luminous Lift makyaj-cilt bakımı hibriti kapatıcı, %80 cilt bakımı içeriğiyle ‘içten gelen harika cilt’ mükemmelliği sunuyor. Studio Radiance ailesinin diğer üyeleri gibi, Studio Radiance 24HR Luminous Lift Kapatıcı; yüksek performanslı cilt bakımı teknolojisini yüksek performanslı makyajla birlikte sunuyor. En sağlıklı ve nemli cildinizi ortaya çıkarmak için içeriğinde niasinamid, C vitamini ve hyaluronik asit gibi 31 nemlendirici, aydınlatıcı ve dolgunlaştırıcı cilt bakımı bulunduruyor. Formül ayrıca zamanla göz altı koyuluklarının görünümünü %18 oranında azaltmaya yardımcı olurken, lüks serum benzeri formülüyle %90 oranında nemlendirme sağlıyor.


Kendinizi şımartmak ve günlük stresin etkilerinden arınmak için mükemmel bir yol arıyorsanız, COMFORT ZONE Tranquillity™ Oil tam size göre! Banyo ve vücut için tasarlanmış bu ipeksi ve aromatik yağ, yalnızca cildinizi değil, aynı zamanda zihninizi de rahatlatmak için özenle formüle edilmiş. Amaranth Yağı ve özel esansiyel yağ karışımı ile zenginleştirilmiş Comfort Zone Tranquillity™ Oil, cildinize nazikç bakım yaparken yumuşak ve ipeksi bir his bırakıyor. Cildinizin doğal parlaklığını geri kazandırırken, aromatik notaları sayesinde genel bir esenlik hissi sağlıyor. 


Everyday Beauty, dört farklı aroma ve özel formülle zenginleştirilmiş yenilikçi lip balm serisi Coffee, Blackberry, Strawberry ve Aloe Vera Lip Balm’ı tanıttı. Her türlü dudak bakım ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiş bu özel lip balm formülleri, dudaklarda yapışkan bir his bırakmadan, anında parlaklık ve konfor sunuyor. Shea yağı, Jojoba yağı ve Kakao yağı gibi doğal içerikler, dudaklarınızı derinlemesine besleyip yumuşatıyor. Yapışkan olmayan dokusu ve özel aplikatörü sayesinde, lip balm serisi, hassas ve kolay bir uygulama sağlıyor, dudaklarınıza tek bir hamlede renk ve ışıltı kazandırıyor.


The Body Shop’un en sevilen ürünlerinden olan Camomile Butter-Papatya Özlü Temizleme Yağı, İngiltere’nin Norfolk bölgesinden gelen papatya yağları ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildinizi temizlerken aynı zamanda yaz sonrası güneşten kurumuş cildinizi arındırarak neme doyuruyor. Camomile Butter’ın zengin, besleyici formülü ve vegan içeriği, cildinizi günlük maruz kaldığınız kir ve tozlardan arındırıp inatçı makyajınızı zahmetsizce temizlerken ipeksi ve yumuşak dokusu ile cildinizin arınmış ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler