İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ekim ayında burçları neler bekliyor?

Önemli bir aya girdik zira özellikle ilişkilerimizi önümüzdeki üç ay boyunca mercek altına alacak olan yılın ikinci Güneş Tutulması ile aya başladık. Daha önce Mart ayında bir Ay, Nisan ayında bir Güneş, Eylül ayında yine bir Ay Tutulması gerçekleşmişti. Bu ay gerçekleşen tutulma, yılın dördüncü ve son tutulmasıydı. Güneş Tutulması, Terazi burcunda gerçekleşti. Gerek özel, gerekse sosyal hayatımızdaki ilişkilerimize dair yepyeni kararlar alacağız. Uzun yıllardır hayatımızda olan ancak artık bize hizmet etmeyen tüm ilişkilerimizi tekrar yapılandıracağız. Bazı bitişler ve dolayısıyla yepyeni başlangıçlar söz konusu. Bunun yanı sıra genel anlamda adalet ve denge arayışımız yine bu ay yükselecek. İlahi adalet belki de hiç olmadığı kadar sistematik bir şekilde çalışacak. Bu dönem dengede olan ve sakin kalan şüphesiz ki kazanacak

profil
Astrolog Burcu Özen
6.10.2024
Ekim ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 23 Ekim’e kadar Terazi burcunda seyahat edecek ve sonrasında Akrep burcu seyahatine başlayacak. Özellikle 23 Ekim’e kadar aşk, ilişkiler, evlilikler ve ortaklılar adına önemli kararlar alacağız ve bu tarih sonrası değişim ve dönüşüm enerjisi bizlere gücü ile gelecek.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, 13 Ekim’e kadar Terazi burcunda seyahat edecek ve bu tarih sonrası Akrep burcu yolculuğuna başlayacak. Bu da demek oluyor ki, özellikle 13 Ekim sonrası olayları daha derinlemesine analiz edip keskin kararlar alacağız. 
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 17 Ekim’e kadar Akrep burcunda ve bu tarih itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlayacak. 17 Ekim’e kadar ilişkilerimizdeki krizleri iyi yönetebilirsek sonrasında oldukça keyifli zamanlar bizleri bekliyor.
  • Mücadele gezegenimiz Mars, ay boyunca Yengeç burcunda. Ev, aile ve yerleşime dair konular gündemimizi halen meşgul ediyor. 
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter, halen İkizler burcundaki seyahatine devam ediyor ve 9 Ekim itibariyle geri hareketine başlayacak. Bireysel doğum haritalarımızın İkizler burcuna dair hayat konularımızda bazı aksaklıklar ya da ertelemeler olası.
  • Hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn, halen Balık burcundaki geri hareketine devam ediyor. Dolayısıyla bireysel doğum haritalarımızda Balık burcunun konumlandığı alanlarda bazı sıkışma, erteleme ya da aksaklıklara şahit olabiliriz.
  • Hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda ve 30 Ocak tarihine kadar devam edecek olan geri hareketine devam ediyor Haritalarımızın bu alanlarında bazı ani değişimler, aksaklık ve ertelemeler olası.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor ve geri hareketinde. 
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Oğlak burcu seyahatine retro olarak başlıyor ancak 12 Ekim itibariyle gerileme son buluyor. Dolayısıyla bu tarih itibariyle bireysel haritalarımızda Oğlak burcunun yerleştiği alanlarda bir rahatlama söz konusu olacaktır. 
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. Ayrıca bu ay gerçekleşecek Yeni Ay bir Güneş Tutulması.
  • 2 Ekim 2024 tarihinde saat 21.49’da 10 derece Terazi burcunda Yeni Ay ve Güneş Tutulması, 17 Ekim 2024’te saat 14:25’te Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Ekim ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, yerleşim ve yatırımlarla ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 2 Ekim’de gerçekleşen Güneş Tutulması önümüzdeki altı aylık süreçte ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni bir sürecin başlayacağını ifade ediyor. Bu, mevcut evliliğinizde veya varsa ortaklıklarınızda bir form değişikliği olabileceği gibi ilişkisi olmayan Koç burçları için ise yeni bir ilişki başlangıcını da ifade edebilir. Özellikle 13 Ekim sonrası mevcut maddi durumunuzla ilgili konulara da dikkat çekiyor. Bazı hesapta olmayan harcamalar söz konusu olabilir. Dolayısıyla bu ay ayağınızı yorganınıza göre uzatmak fayda sağlayacaktır. 17 Ekim sonrası ise çok daha keyifli zamanlar sizleri bekliyor sevgili Koçlar. Uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitime başlayabilir ya da bir anda planda olmayan bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Ekim ayının ev ve yerleşim alanlarınıza da dikkat çektiğini iletmiştik. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz ev değişikli fikri bu ay gündeminizi meşgul edebilir ya da bir tadilata başlamak durumunda kalabilirsiniz. Fakat partneriniz ile bu konularda hemfikir olmanız bu anlamda önemli; bazı çatışmalar olası. Bunun yanında eğer bir özel iş sahibiyseniz ticari anlamda iş akışınız bu ay ağır aksak ilerleyebilir; sakin kalmanızda fayda var.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde evlilik ve ikili ilişkiler anlamında bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Yine ilişkisi olmayan Koç burçları aradıkları aşkı bu dönem sürecinde yakalayabilirler. 17 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde gerek iş, gerekse özel hayatınız ile ilgili birçok konuda yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte psikolojinizi iyi korumanızı tavsiye ederim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar,

Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, kardeşler, yakın çevreniz ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. 13 Ekim itibariyle ikili ilişkiler evlilik ve ortaklıklarınızla ilgili yeni gündem maddeleri oluşacaktır sevgili Boğalar. Uzun zamandır evlilik kararı almayı bekleyen Boğa burçları bu güzel haberi sevdikleri ile Ekim ayında paylaşabilirler ya da hiç planda olmayan bir iş ortalığı fikri de gündeminize düşebilir. Günlük iş ortamınız özellikle bu ay 23 Ekim’e kadar oldukça yoğun olacak gibi duruyor. Yeni projeler, yeni organizasyon değişiklikleri gündeme gelebilir ancak bu yoğunluk içinde güzel haber şu ki, uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay gerçekleşebilir. Bir uyarım maddi değerlerinize dair olacaktır zira 17 Ekim sonrası bazı beklenmedik para çıkışları ya da harcamalar olası. Dolayısıyla bu ay gelir gider dengenizi kontrol altında tutmanız önemli sevgili Boğalar. Bu ay ayrıca yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatlarına dair konularla daha fazla ilgilenmek durumunda da kalabilirsiniz.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir, hatta mevcut pozisyonunuzda iyicil anlamda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bugüne kadar farkında olmadığınız birçok konuyla yüzleşmek durumunda kalabilir ve hayatınıza dair yepyeni kararlar alabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu ay aşk, ilişkiler, günlük iş akışınız ve ortaklıkların olduğu alanlara dikkat çekiyor. 13 Ekim itibariyle günlük iş akışınızın oldukça yoğun olacak gibi duruyor. İş yerinizde bir organizasyon değişikliği nedeniyle mevcut pozisyonunuzda sorumluluklarınızda artış olabileceği gibi, bu çok yeni bir işe geçiş anlamına da gelebilir sevgili İkizler. Bunun yanında 23 Ekim’e kadar olan dönemde, ilişkisi olmayan İkizler burçlarının yeni aşk fırsatları karşılarına çıkabilir. Evli olup uzun zamandan beri bebek haberi almayı bekleyen İkizler burçları ise bu güzel haberi sevdikleriyle önümüzdeki dönemde paylaşabilirler. 17 Ekim’e kadar olan günler sizler için özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler anlamında bazı stresli zamanları gösteriyor. Hem kendinize, hem karşı tarafa çok baskı yaratmamanızı ve psikolojinizi iyi yönetmenizi tavsiye ederim, zira bazı gereksiz kıskançlıklar olası. Maddi değerler anlamında bu ay ekstra bazı harcamalar söz konusu olabilir; kontrolü elden bırakmamalısınız. Yine bir estetik yaptırmak istiyorsanız ya da görsel anlamda kendinizde yeni değişiklikler yapma arzunuz var ise 9 Ekim’e kadar gökyüzü oldukça müsait ancak sonrasında uzunca bir dönem yaptırmak çok sağlıklı bir fikir olmayacaktır

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde aşk ve ilişkileriniz tekrar yapılanacak. Bazı sonlanmalar, başlangıçlar ya da form değişiklikleri olası. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre ve arkadaşlıklarınız ile ilgili ciddi bir değişime gidebilir ve artık size hizmet etmediğini düşündüğünüz gruplardan kendinizi geri çekebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay aşk, ilişkiler, ev, yerleşim, hobiler ve çocuklar ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. 13 Ekim’e kadar ev ve yerleşim alanlarınıza dair konular gündeme gelebilir. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz ev değişikliğini bu ay yapabilir ya da bir tadilata başlayabilirsiniz. 13 Ekim sonrası çocuklar ve hobileriniz ile ilgili oldukça keyifli bir dönem sizleri bekliyor. Uzun zamandan beri başlamak istediğiniz hobiye bu ay başlayabilirsiniz ya da evli Yengeç burçları için bir çocuk yapma fikri gündeme gelebilir. İlişkisi olmayan Yengeç burçları için ise 17 Ekim’e kadar oldukça şanslı etkiler mevcut; bu ay uzun zamandan beri aradıkları aşk kapılarını çalabilir. 17 Ekim sonrası günlük rutinlerinize dair bazı stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Özellikle iş ortamınızda sakin kalmanız orta vadede size kazandıracaktır. Evliyseniz ya da bir ortaklık yapınız varsa bu ay yine bazı gerginlikler olası; kontrolü elden bırakmamanızı tavsiye ederim. Bunun yanında eğer ertelemiş olduğunuz sağlık kontrollerimiz varsa, Ekim ayı yaptırmak için oldukça uygun bir zaman dilimi.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim ve aile büyüklerinize dair bazı yeni gelişmeler olası. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz taşınmayı bu süreçte gerçekleştirebilirsiniz. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde iş ve kariyer hayatınıza dair bazı yeni kararlar alabilir, hayat hedeflerinizi değiştirme konusunda yeni adımlar atabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar, 

Bu ay ev, yerleşim, ticari hayatınız, kardeşler ve sosyal çevreniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, özellikle 13 Ekim’e kadar olan süreçte yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Hatta kardeş, kuzen ya da çok yakın akrabalarınız ile yeni bir iş kurma fikri de gündeme gelebilir. Bu ay bolca anlaşma ve sözleşmeye imza atabilirsiniz sevgili Aslanlar. Yine özellikle bu ay ev ve yerleşim konularına dair yeni gelişmeler de olası. Bir ev yatırımı yapabilir, tadilata başlayabilir ya da yeni bir eve geçme fikrine artık daha sıcak bakabilirsiniz. 17 Ekim sonrası aşk ve ilişkiler adına oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. Aşk kapınızı bu tarih itibariyle çalabilir. Bunun yanında uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Aslanlar, bu güzel haberi sevdikleriyle bu ay paylaşabilirler. Ekim ayına dair en önemli uyarım sağlığınıza dair olacak sevgili Aslanlar; eğer ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz varsa bu ay gerçekleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Bununla birlikte sosyal çevre ve arkadaşlarınıza dair, özellikle 9 Ekim sonrası bazı sürtüşmeler ve çatışmalar yaşamınız da olası. Dolayısıyla artık size hizmet etmediğine inandığınız bazı ilişkileri sonlandırma kararı da alabilirsiniz.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde yakın çevre ya da kardeşlerinize dair bazı yeni sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Yine eğer kendi işinizi yapıyorsanız, yeni girişimler ve değişimler de olası. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde beklenmedik bir yurt dışı seyahatine çıkabilir ya da eğer bir mahkeme konunuz var ise bu ay sonuçlandığına şahit olabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar, 

Bu ay maddi değerler, ticari girişimler, ev, yerleşim ve kariyerinizle ilgili alanlara dikkat çekiyor. 23 Ekim’e kadar para kaynaklarınıza dair gayet olumlu gelişmeler mevcut sevgili Başaklar. Bu, kariyerinizde uzun zamandan beri gerçekleşmesini beklediğiniz pozisyon değişikliği nedeniyle olabileceği gibi uzun zamandan beri geri ödemesini alamadığınız bir borcun tarafınıza ödenmesiyle de olabilir. Eğer kendi işinizin sahibiyseniz, özellikle 13 Ekim sonrası yeni girişimlerde bulunabilir ve uzun zamandan beri bekleyen projelerinizin artık sonuçlandığına şahit olabilirsiniz. 17 Ekim sonrası özellikle ev ve yerleşim konularına dair yeni gündemleriniz oluşabilir. Bu, uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz bir taşınma olabileceği gibi yine bir yatırım yapma fikri de olabilir. Ekim ayına dair en önemli uyarım sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarınıza dair olacak. Bazı hoş olmayan durumlarla karşılaşabilir ve artık çevrenizi değiştirme kararı alabilirsiniz. Ayrıca bu ay kariyer hayatınızla ilgili bazı ertelemeler ve aksaklıklar da olası; geçici bir dönem olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde maddi ve manevi değerlerinizle ilgili bazı yeni gelişmeler olası. Ayrıca bir yatırım konusu da gündeminizi oluşturabilir. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, eğer bir partneriniz varsa maddi değerleriyle ilgili yeni gelişmeler yaşaması olası. Ayrıca bir banka kredisi kullanmak durumunda da kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Çok önemli bir aya giriyorsunuz zira 2 Ekim’de burcunuzda, önümüzdeki 6 aylık dönemi belirleyecek olan bir Güneş Tutulması gerçekleşti. Gerek özel hayatınız, gerekse hayat hedeflerinizle ilgili yepyeni kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. 13 Ekim sonrası para kaynaklarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşamanız çok olası. Hatta 17 Ekim sonrası yakın çevreden bir arkadaşınız ya da hatta kardeşiniz ile bir iş kurma fikri gündeme gelebilir. Ekim ayına dair en büyük uyarım kurumsal hayatınıza dair olacaktır sevgili Teraziler. Bu ay iş yerinizde özellikle otorite figürleri ile çok fazla fikir tartışmalarına girmenizi tavsiye etmem. Yine bu ay, özellikle 9 ekim sonrası eğer bir seyahate çıkacaksanız, planlamanızı çok dikkatli bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle otel ve uçak rezervasyonlarınızın kontrollerini iki kere yapın derim.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde gerek özel hayatınız, gerekse iş hayatınızla ilgili çok radikal kararlar almanız olası; değişim kapınızda. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, eğer evliyseniz ya da bir ortaklığınız var ise bir form değişikliğine gidebilir, bekarsanız ani bir şekilde evlilik kararı alabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay hayatınıza dair yepyeni kararlar almak isteyeceğiniz bir dönem gibi görünüyor. Özellikle 13 Ekim sonrası gerek iş, gerekse özel hayatınıza dair yeni gelişmeler olası. Maddi değerlerinizle ilgili ise ayın ikinci yarısı, özellikle 17 Ekim sonrası çok daha güzel etkiler mevcut. Özellikle eğer yurt dışıyla ilgili bir iş yapıyorsanız, tüm ay boyunca bazı aksaklıklarla mücadele etmek zorunda kalsanız da sonrasında güzel gelişmeler yaşayacaksınız; sadece biraz sabretmeniz gereken bir zaman dilimi. Bu gelişmeler yaşanırken para kaynaklarınıza dair bazı beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz ya da yeni bir iş oluşumu içerisindeyseniz bir kredi kullanımı da olasılık dahilinde. Ekim ayına dair en büyük uyarım sağlığınız ile ilgili olacak sevgili Akrepler. Ekim ayı psikolojinizi güçlü tutmanız gereken bir ay, dolayısıyla eğer geciktirmiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz varsa bu ay ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde yepyeni farkındalıklar geliştirebilir ve bugüne kadar bilmediğiniz bazı konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde günlük rutinleriniz arasında olan bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçebilir ve hatta çalıştığınız ortamda değişiklik yapma isteği duyabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar, 

Önemli bir aya girdiniz. Bu ay özellikle sosyal çevre, sağlık, maddi değerler, ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 23 Ekim’e kadar oldukça sosyal ve eğlenceli zamanlar sizi bekliyor. Birlikte oldukça keyifli zamanlar geçireceksiniz. Hatta eğer bir ilişkiniz yoksa, bu organizasyonlarda tanışacağınız bir kişi ile özellikle 17 Ekim sonrası yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Yalnız bu yoğunluk nedeniyle sağlığınızı ihmal etmeyin derim ve hatta bugüne kadar ertelemiş olduğunuz kontrolleriniz var ise Ekim ayı içerisinde yaptırmanızı tavsiye ederim. Bununla birlikte Ekim ayı harcamalarınızı ciddi anlamda kontrol etmeniz gerekiyor sevgili Yaylar. Hatta bu ay bir banka kredi kullanımı da gerçekleşebilir. Eğer evliyseniz, bir ilişkiniz varsa ya da ortak bir iş sahibiyseniz; özellikle 9 Ekim sonrası ikili ilişkilerinize ekstra dikkat etmenizi ve çatışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde yeni gruplara katılabilir, sosyal çevrenizi değiştirebilir, hatta bir STK’da görev almaya başlayabilirsiniz. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir ilişkiniz varsa bir form değişikliğine gidebilir, artık yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Önemli bir aya girdiniz. Bu ay özellikle kariyer, sosyal çevre, arkadaşlıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınıza dikkat çekiyor. Kariyeriniz özellikle 23 Ekim’e kadar oldukça hareketli geçecek. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini bu ay yapabilir ya da beklediğiniz pozisyona yine bu ay kavuşabilirsiniz. 13 Ekim sonrası ise sosyal çevreniz ile ilgili oldukça keyifli zamanlar ve organizasyonlar sizleri bekliyor. Özellikle 17 Ekim sonrası sosyal çevrenizden tanışacağınız bir kişi ile yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ancak tanışacağınız kişinin hayatını iyice sorgulayın derim; sizden sakladığı konuların olmadığına emin olun. Eğer bir ilişkiniz varsa evliyseniz ya da ortak bir iş sahibiyseniz, bu ay bazı fikir ayrılıkları ya da çatışmalar yaşamanız olası. Olayları çok kişiselleştirmemenizi tavsiye ederim.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde kariyerinize dair birçok konu yenilenecek. Bir iş değişikliğine gidebilir ya da farklı bir sektörde çalışmaya başlayabilirsiniz. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilir ya da yine evinizde tadilata başlayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Ekim ayı yurt dışı seyahatler, eğitimler, kariyer, aşk ve ilişkiler alanınıza dikkat çekiyor. Özellikle 23 Ekim’e kadar uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz yurt dışı seyahatine çıkabilir ya da yine aklınızda olan bir eğitime başlayabilirsiniz. 13 Ekim sonrası kariyer ve iş hayatınızla ilgili bazı yeni gelişmeler yaşanacak. Bu bir iş değişikliği olabileceği gibi mevcut pozisyonunuzda olacak bir görev değişikliği de olabilir. Bu gelişmeler yaşanırken bazı stresli durumlarla yüz yüze kalabilirsiniz ancak geçici olduğunu aklınızdan çıkartmayın. 17 Ekim sonrası ise sosyal çevre ve arkadaşlarınız ile birlikte oldukça keyifli zamanlar sizleri bekliyor sevgili Kovalar. Birçok organizasyon ve aktivitede yer alabilirsiniz. Aşk ve ilişkilerle ilgili 9 Ekim sonrası bazı gerilimli konular gündeminize gelebilir; bu süreçte sakin kalmanız önemli.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz ya da hukuki bir konu gündeminizi meşgul edebilir. 17 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatlarına dair bazı konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Ekim ayı maddi değerler, yurt dışı, hukuki konular, kariyer ve ilişkilerinize dair alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 23 Ekim’e kadar harcamalarınıza ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bazı hesapta olmayan para çıkışları söz konusu olabilir. 13 Ekim sonrası yurt dışı seyahatleri anlamında oldukça yoğun olacak bir döneme giriş yapıyorsunuz. Ayrıca uzun zamandan beri çözemediğiniz bir konu artık yine bu tarih itibariyle hukuki bir platforma taşınabilir. Yine bu ay içerisinde uzun zamandan beri başlamak istediğiniz bir eğitime başlayabilir ya da kendinize akademik hayat üzerinden yeni bir kariyer oluşturabilirsiniz. Bununla ilgili özellikle 17 Ekim sonrası oldukça güzel ve şanslı etkiler mevcut. Ekim ayında dair en büyük uyarım, özellikle aşk ve ilişkilerle ilgili konular üzerine olacak. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu ay özellikle çatışmalardan kaçınmanızı tavsiye ederim zira bazı sonlanmalar olası. Yine bu ay özellikle 9 Ekim sonrası uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini de gerçekleştirebilirsiniz.

2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir yatırım nedeniyle banka kredisi kullanımı söz konusu olabilir ya da hesapta olmayan bazı harcamalar gündeme gelebilir. 17 Ekim tarihinde Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde maddi gelir kaynaklarınızda önemli değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler