İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Haziran ayında burçları neler bekliyor?

İletişimin yüksek olacağı bir Haziran ayına girdik. Beklediğimiz anlaşmalar, sözleşmeler, görüşmeler bu ay sonuca ulaşacak ve özellikle günlük akışımızda oluşacak yoğunluklar birçok yeni fırsatları da beraberinde getirecek. Burada en çok dikkat etmemiz gereken konu; hem özel hem de iş hayatımızda alacağımız kararlarda çok yüzeysel kalmadan daha derin ve detaycı düşünmek olacaktır zira gökyüzünün bu aya dair anahtar kelimesi ‘hız’ olacak. Bazı konuları çabuk çabuk halletmeye çalışırken karşı tarafı kırmadan daha empatik davranmak önemli. Geri dönüşü zor konuşmalar yapmamaya dikkat edelim. İkizler enerjisi Hava elementini simgeler ve bu ay birçok fikir gündemimize gelebilir. Özellikle birçok ticari girişimde bulunmak isteyebiliriz. Hepsini sırayla ve sakin kalarak değerlendirmenizi tavsiye ederim. Genel anlamda enerjimiz yükselecek. Fikirlerimizi ve isteklerimizi gerçekleştirmek için gökyüzü gerekli motivasyonu bulmamızı sağlayacak. Yeni girişimler için oldukça fırsatlar barındıran bir ay bizleri bekliyor

profil
Astrolog Burcu Özen
4.06.2024
Haziran ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 20 Haziran saat 23:50’ye kadar İkizler burcunda seyahat edecek ve sonrasında Yengeç burcu seyahati başlayacak. 20 Haziran sonrası ev, aile, çocuklar ve yerleşime dair konular gündemimizi daha fazla meşgul edecek.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, Boğa burcunda. 3 Haziran 10:36 itibariyle en sevdiği yerlerden biri olan İkizler burcu seyahatine başlayacak. İletişim şeklimiz hızlanacak.  
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, İkizler burcunda hareket ediyor ve 17 Haziran saat 09:20 itibariyle Yengeç burcuna geçiş yapacak. Özellikle 17 Haziran itibariyle evlilik ve düğün sezonunu açmış olacağız ve yine çevremizden bir sürü bebek haberi almaya başlayabiliriz.
  • Mücadele gezegeni Mars, 9 Haziran 07:34’e kadar Koç burcunda olacak ve bu tarih itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlayacak. Özellikle 9 Haziran sonrası istikrar ve güven arayışı ihtiyacımız yükselecek.
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter, 26 Mayıs itibariyle 13 ay sürecek olan İkizler burcu seyahatine başladı. Bu da demek oluyor ki bireysel doğum haritalarımızda İkizler burcunun konumlandığı alanlarda şans bizlerden yana olacak ve güzel haber şu ki son bir yıldır aldığımız kilolardan yavaş yavaş kurtulmaya başlayabiliriz. 
  • Hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn ise halen Balık burcu seyahatine devam ediyor. Ancak 29 Haziran itibariyle 16 Kasım 2024 tarihine kadar devam edecek olan geri hareketine başlayacak. Dolayısıyla bireysel doğum haritalarımızda Balık burcunun konumlandığı alanlarda bazı sıkışma, erteleme ya da aksaklıklara şahit olabiliriz.
  • Hayatımıza ani, beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor.
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Kova burcu seyahatine devam ediyor ancak 2 Mayıs itibariyle geri hareketine başlamıştı ve gerileme 12 Ekim tarihinde sonlanacak. Haritalarımızın transit aldığı bu alanlarda dönüşümler yaşayacağız. 
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 6 Haziran 2024 tarihinde saat 15:36’da 16 derece İkizler burcunda Yeni Ay, 22 Haziran 2024 tarihinde saat 04:07’de 01 derece Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Haziran ayı burçlara neler getiriyor…

Sevgili Koçlar,

İletişim anlamında oldukça yoğun bir aya giriş yapıyorsunuz. 3 Haziran itibariyle yapacağınız anlaşma ve sözleşmeler güzel geri dönüşler sağlayacaktır. 17 Haziran itibariyle özellikle kardeş, kuzen ve yakın arkadaşlarınızın hayatlarına dair birtakım pozitif gelişmelere şahit olabilirsiniz. Bu ay özellikle uzun zamandan beri değiştirmek ya da almak istediğiniz arabayı alabilirsiniz. Maddi değerler anlamında özellikle 9 Haziran sonrası bazı beklenmedik para harcamaları olabilir, dolayısıyla bu ay para kontrolünüzü iyi ve farkındalıkla yapmanız iyi olabilir. 20 Haziran sonrası ise ev, aile ve çocuklarınıza dair gelişmeler gündeminizi oluşturabilir. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilir ya da bir yatırım yapma fikrine gidebilirsiniz. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere kardeşleriniz, ticari hayatınız ve yakın çevreniz ile ilgili alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili olumlu gelişmeler de olası.

6 Haziran tarihinde İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ya da çok yakın arkadaşlarınızın hayatına dair yeni gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeni bir ticari girişimde bulunma fikri gündeminize düşebilir. 22 Haziran tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyerinize dair bazı değişimler ve yeni gelişimler yaşayabilirsiniz. Bir iş değişikliğine gitmeniz de söz konusu olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar, 

Haziran, maddi değerlerinizin ön planda olacağı bir ay. Özellikle 17 Haziran itibariyle maddi değerleriniz anlamında oldukça şanslı bir döneme giriş yapacaksınız. Bu, kariyerinizde yapacağınızdan bir iş değişikliğinden sebep olabileceği gibi, yine 3 Haziran itibariyle yapacağınız bir anlaşma ya da sözleşmeden sebep de olabilir. Yine bu ay uzun zamandan beri yapmak istediğiniz yatırımı gerçekleştirme fırsatı da yakalayabilirsiniz. Özellikle 9 Haziran itibariyle bazı kaza ya da sakarlıklara açık bir döneme giriyorsunuz, dolayısıyla farkındalığınızın bu ay ekstra yüksek olmasını tavsiye ederim. Yine görüntünüz ile ilgili bir değişiklik yapma fikriniz varsa, gelecek aya bırakmanız daha sağlıklı olacaktır. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere maddi değerleriniz ile ilgili alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca para ve somut değerleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler olası.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde maddi değerleriniz ile ilgili güzel gelişmeler ve artışlar yaşamanız olası. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde yeni bir eğitim kararı alabilir, yurt dışına dair ya da bir hukuki konunuz ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Oldukça hareketli geçireceğiniz bir ay sizleri bekliyor. Özellikle 20 Haziran’a kadar kişisel hedefleriniz ve dolayısıyla hayatınıza dair birçok konu ile ilgili değişimler yapacaksınız. Bu bir iş değişikliği olabileceği gibi bir ev değişikliği de olabilir. Bunun yanında 3 Haziran sonrası bol bol anlaşma ve sözleşmelere açık bir dönem. Bunun yanında eğer görüntünüzde bir değişim yapma fikri olacaksa, 9 Haziran öncesi gerçekleştirmeniz daha sağlıklı olacaktır. 20 Haziran sonrası maddi değerler anlamında şans sizden yana olacak. Uzun zamandan beri beklediğiniz terfiden sebep bir maaş zammı da gündeminize gelebilir. 26 Mayıs itibariyle bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter, 13 ay boyunca sizin burcunuzda seyahat etmeye başladı. Dolayısıyla bu dönem boyunca kilo kontrolü yapmanızı tavsiye ederim. 

6 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konu ile ilgili yeni kararlar alacaksınız. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir yatırım yapma ya da bir kredi kullanma fikri gündeme gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay hayatınızın birçok alanına dair yeni farkındalıklar geliştireceksiniz ve özellikle 20 Haziran itibariyle bu farkına vardığınız durumlar nedeniyle yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle sosyal ortamınızda herkes ile her bilgiyi paylaşmamanızı tavsiye ederim, zira sonrasında aleyhinize sizden gizli bir şekilde kullanılabilir. Yine bu ay yeni tanışacağınız kişiler ile ilgili dikkatli olmanızı, hayatlarında sizlerle paylaşmadığı konuların olup olmadığına dikkat etmenizi tavsiye ederim. İş hayatınızdaki gerilimli ve stresli zamanlar 9 Haziran itibariyle yerini daha rahat bir akışa bırakacaktır. Eğer kendinizi stresli ve keyifsiz hissediyorsanız, bu ay bir terapiye başlamak için oldukça güzel etkiler mevcut. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere kadersel bazı temaların ve gelişmelerin olacağı alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca yepyeni farkındalıklar geliştireceksiniz.

6 Haziran’da İkizler burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konu ile ilgili yeni farkındalıklar gerçekleştireceksiniz. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, eğer evliyseniz ya da bir partneriniz varsa ilişkinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı yeni form değişikliklerine gidebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar, 

Bu ay, özellikle sosyal çevre ve kariyeriniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 20 Haziran’a kadar oldukça sosyal olacaksınız gibi duruyor. Yeni gruplara katılabilir ve o gruplarda tanışacağınız kişilerle duygusal bazı ilişkilere de adım atabilirsiniz. Özellikle 17 Haziran itibariyle aşk ve ilişkiler anlamında şanslı bir dönem sizleri bekliyor olacak sevgili Aslanlar. 9 Haziran’a kadar yurt dışı ve seyahatler anlamında bazı aksaklıklar olmaması adına planlarınızı iki kere gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. 9 Haziran sonrası kariyer ve iş hayatınız ile ilgili bazı çatışmalar ve huzursuzluklar olası. Sakin kalın ve bunların geçici olduğunu unutmayın. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere sosyal çevre, arkadaşlıklar, dernekler ile ilgili alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili olumlu gelişmeler de olası. Bir STK’da görev almaya başlayabilirsiniz mesela.

6 Haziran’da İkizler burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre ve arkadaşlıklarınız ile ilgili yeni bir döneme giriş yapacaksınız; güzel zamanlar. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde günlük iş akışınızda bazı şeyleri değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Hatta bu bir iş değişikliği de olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar, 

Bu ay, özellikle kariyer ve yeni hayat hedefleri belirleme alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 20 Haziran sonrası oldukça sosyal zamanlar sizleri bekliyor. 3 Haziran itibariyle bir iş teklifi alabilir ve dolayısıyla bir kariyer değişikliğine de gidebilirsiniz. Yine eğer kendi işinizi yapıyorsanız, bolca yeni anlaşma ve sözleşmeler gündeminize gelecektir. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak 9 Haziran’a kadar harcamalarınızı daha dikkatli yapmanız tavsiye ederim zira hesapta olmayan bazı para çıkışları olabilir. Yine 9 Haziran sonrası bir seyahat planınız varsa, seyahat detaylarınızı iki kere kontrol etmek faydalı olacaktır. Bununla birlikte bu ay kariyer ve iş hayatınıza dair bir sürü yeni konu gündeminize gelecek ve dolayısıyla maddi değerleriniz ile ilgili pozitif anlamda yeni gelişmelerde olacaktır. Yine bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere kariyer ve iş hayatınız ile ilgili alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili olumlu gelişmeler de olası.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde yeni bir iş teklifi alabilir ya da bir sektör değişikliğine gidebilirsiniz. İmzalara açık bir döneme giriş yapıyorsunuz. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde, eğer bir ilişkiniz var ise bir form değişikliğine gidebilirsiniz. İlişkiniz yok ise bu ay aşk kapınızı çalabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Gerek özel, gerekse işiniz sebebiyle seyahatler anlamında oldukça yoğun bir aya giriş yapıyorsunuz. Özellikle 20 Haziran’a kadar bu etki oldukça dikkat çekiyor. 3 Haziran sonrası ise bir eğitime başlama kararı alabilir ve hayatınıza yeni bir hobiyi sokabilirsiniz. 17 Haziran sonrası ile özellikle kariyer ve iş hayatınızla ilgili olarak yeni fırsatlar ve yeni gelişmeler olası. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş ve kariyer değişikliğini de yine bu ay gerçekleştirebilirsiniz. Eğer evliyseniz ya da bir partneriniz varsa, özellikle 9 Haziran’a kadar bazı aksaklıklar ya da gerginlikler yaşanabilir; sakin kalmanız önemli zira geçici bir dönem. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere yurt dışı, seyahatler, hukuki konular, eğitimler gibi alanlara ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili olumlu gelişmeler olacaktır.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde yeni bir eğitime başlayabilir ya da uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz seyahate çıkabilirsiniz. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bir yer ya da ev değişikliği yapabilir ya da uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz ev tadilatına başlayabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay özellikle 20 Haziran’a kadar olan süreçte maddi değerleriniz ile ilgili bazı plansız harcamalar ya da para çıkışları olabilir. Bunun yanında eğer bir ortaklık yapma fikriniz varsa, 3 Haziran sonrası bu konularda adım atabilirsiniz. Eğer evliyseniz ya da bir partneriniz varsa, 17 Haziran’a kadar kendisinin maddi değerleri ile ilgili yeni, güzel haberler de olası. Bunun yanında aileniz ile ilgili bazı miras ve hukuki konular da oluşabilir. Bu ay özellikle sağlığınız ile ilgili kendinize bir miktar daha dikkat etmeniz gerekiyor. Hatta uzun zamandan beri ertelediğiniz genel kontrollerinizi yaptırmanız iyi olacaktır. Günlük iş ortamınızda ise bu ay özellikle 9 Haziran’a kadar sakin kalmanızı tavsiye ederim. Zorlayıcı enerjiler bu tarih itibariyle sona erecektir. 9 Haziran sonrası evlilik ve ilişkilerinizle ilgili de yine daha sakin kalmanız önemli. Ani kararlar almanızı tavsiye etmem. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere yatırımlar, krediler ve bazı para çıkışları alanlarına ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili gelişmeler olacaktır.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bir kredi kullanımı söz konusu olabilir. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeşler, kuzenler ve yakın çevrenizin hayatlarına dair bazı yeni gelişmeler de olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar, 

Mayıs ayı evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 20 Haziran’a kadar evlilik ve ortaklıklarınız anlamında yeni, pozitif gelişmeler yaşanacaktır. Hatta bekar Yay burçları özellikle 3 Haziran sonrası beklenmedik bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Bunun yanında eğer bir ilişkiniz varsa, özellikle 9 Haziran tarihine kadar bazı çatışma ve fikir ayrılıkları da olası. Hatta artık size hizmet etmediğine inandığınız ilişkileri sonlandırma olasılığınız da mevcut. 9 Haziran sonrası özellikle iş hayatınızda bazı çatışmalar gündeme gelebilir; sakin kalmanız ve bunun geçici bir süreç olduğunu bilmeniz önemli. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık alanınıza ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bir evlilik ya da bir iş ortaklığı yapma fikri gündeminize gelebilir. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile bazı beklenmedik maddi harcamalar gündeminize gelebilir. Bu ay ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı tavsiye ederim. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Haziran ayı özellikle günlük iş akşınız, ikili ilişkiler ve evlilik ile ilgili konulara daha çok vakit ayıracağınızı ifade ediyor. Özellikle 20 Haziran sonrası beklenmedik bir şekilde evlilik ya da bir ortaklık kararı alabilirsiniz. 3 Haziran itibariyle günlük iş ortamınızda olabilecek bazı değişiklikler nedeniyle kariyerinizde yeni sorumluluklar alma olasılığınız yüksek. Hatta güzel haber şu ki, ilişkisi olmayan Oğlak burçları bu ay iş hayatından tanışacağı kişilerle yeni bir aşka yelken de açabilirler. İlişkisi olan Oğlak burçları ise özellikle 9 Haziran itibariyle daha sakin kalmalılar, zira çatışmaların olabileceği bir dönem. Rutin sağlık kontrollerinizde bir aksaklık ya da ertelemeler yaptıysanız, bu ay hepsini gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Yine 9 Haziran’a kadar bir ev değişikliği ya da yerleşim konularına dair plansız bazı konular da gündeme gelebilir. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere iş hayatınız ve günlük rutinlerinizin olduğu alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde yeni bir iş kurma fikri doğabilir ya da bir iş değişikliği yapabilirsiniz. 22 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile önümüzdeki hayatınıza dair tüm hedefleri değiştirebilir, hatta görsel olarak kendinizle ilgili bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Haziran ayı özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobiler alanlarınıza dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Kova burçları bu ay, özellikle 20 Haziran’a kadar bu haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. İlişkisi olmayan Kova burçları için 3 Haziran itibariyle ‘Havada aşk kokusu var’ diyebiliriz. Flörtlere oldukça açık bir dönem. Yine bu ay uzun zamandan beri başlamak istediğiniz bir hobiye başlayabilirsiniz; kesinlikle iyi gelecektir. Eğer çocuğunuz varsa, bu ay onlara dair konularla da oldukça vakit geçirmek zorunda kalacaksınız. Bu ona ait bir hobi ile ilgili olabileceği gibi, eğitimine dair konuları da ilgilendirebilir. 9 Haziran sonrası, uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini gerçekleştirmek için bazı fırsatlar çıkabilir. Sadece acele karar vermenizi tavsiye etmem çünkü bazı aldanmalar olabilir. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere aşk, ilişkiler, çocuklar ve hobilerinizle ilgili alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde beklediğiniz bebek haberi gelebilir ya da bekarlar yeni bir aşka yelken açabilir. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile hayatınıza dair birçok konu ile ilgili yeni farkındalıklar geliştirebilir, hatta bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarmak durumunda kalabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Haziran ayı, özellikle 20 Haziran’a kadar ev, yerleşim, aile büyüklerinizi işaret eden alanlara dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini bu tarihe kadar gerçekleştirme olasılığınız yüksek sevgili Balıklar. Yine 17 Haziran’a kadar bir yatırım yapma olasılığınız da yüksek. Maddi değerler anlamında; 9 Haziran’a kadar olan süreç, hesapta olmayan bazı para harcamalarının olabileceğini gösteriyor; dolayısıyla bu ay ayağınızı ekstra yorganınıza göre uzatın derim. Bu tarih itibariyle de aile fertleriniz ya da kardeşlerinize dair konular ile bir miktar daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bekar Balık burçları 20 Haziran sonrası aradıkları aşkı bulabilirler ya da bebek haberi bekleyenler bu ay bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter bireysel haritanızda, 13 ay kalmak üzere ev ve yerleşim ile ilgili alana ışık tutuyor. Bu süreç boyunca bu temalar ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

6 Haziran’da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde taşınabilir ya da bir ev yatırımı yapabilirsiniz. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile bir sosyal çevre değişikliğine gidebilir, yeni gruplara katılabilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler