İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Eylül ayında burçları neler bekliyor?

Kimilerimize göre romantizmi, kimilerimize göre hüznü anlatan sonbaharı karşılarken, Eylül ayı da geldi çattı. Ağustos birçoğumuz için iletişim kazaları ve aksaklıkların olduğu bir aydı, zira neredeyse tüm ayı Merkür gerilemesinin etkisinde yaşadık. Neyse ki 29 Ağustos itibariyle artık gerileme bitti. Bu da demek oluyor ki Eylül ayı birçok yeni projeye başlamak, ertelediğimiz görüşmeleri gerçekleştirmek, alım–satım yapmak, kısacası beklettiğimiz her şeye başlamak için fırsatları da beraberinde getiriyor. Bu ayın en önemli olayı ise yılın ikinci Ay Tutulması’nı yaşayacak olmamız. Daha önce Mart ayında bir Ay, Nisan ayında bir Güneş Tutulması gerçekleşmişti. Bu ay gerçekleşecek tutulma yılın üçüncü tutulması olacak. Genelde ay tutulmalarının en güçlü etkileri üç aylık bir süreçte hayatlarımızda etkisini gösterir. Tutulma Balık burcunda gerçekleşeceğinden birçoğumuz için geçmiş artık gerçekten mazi olacak. Dolayısıyla bırakış ve vazgeçişlerin oldukça yoğun olacağı bir Eylül ayı bizleri bekliyor

profil
Astrolog Burcu Özen
5.09.2024
Eylül ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 22 Eylül’e kadar Başak burcunda seyahat edecek ve sonrasında 22 Eylül itibariyle Terazi burcu seyahatine başlayacak. Özellikle 22 Eylül’e kadar oldukça fazla çalışacak ve bu tarih sonrasında da daha çok özel ilişkilerimize vakit ayırmak durumunda kalacağız.
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, 9 Eylül’e kadar Aslan burcunda seyahat edecek ve bu tarih sonrası en sevdiği yer olan Başak burcu yolculuğuna başlayacak. Bu da demek oluyor ki özellikle 9 Eylül sonrası iletişim hepimiz için oldukça hızlanacak.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, 23 Eylül’e kadar Terazi burcunda ve bu tarih itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. 23 Eylül’e kadar ilişkilerimiz mercek altında.
  • Mücadele gezegenimiz Mars, halen İkizler burcunda ve 4 Eylül itibariyle Yengeç burcu seyahatine başlayacak. 4 Eylül sonrası ev, aile ve yerleşime dair konular gündemimizi meşgul edecek. 
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter, halen İkizler burcundaki seyahatine devam ediyor.
  • Hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn, halen Balık burcundaki geri hareketine devam ediyor. Dolayısıyla bireysel doğum haritalarımızda Balık burcunun konumlandığı alanlarda bazı sıkışma, erteleme ya da aksaklıklara şahit olabiliriz.
  • Hayatımıza ani beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda ve 1 Eylül itibariyle 30 Ocak’a kadar devam edecek olan geri hareketine başlayacak. Haritalarımızın bu alanlarında bazı aksaklık ve ertelemeler olası.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor ve geri hareketinde. 
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Oğlak burcu seyahatine retro olarak devam ediyor. Dolayısıyla bireysel haritalarımızda Oğlak burcunun yerleştiği alanlarda büyük değişimler, dönüşümler olası.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. Ayrıca bu ay gerçekleşecek Dolunay bir Ay Tutulması. 3 Eylül 2024’te saat 04.55’te 11 derece Başak burcunda Yeni Ay, 18 Eylül 2024’te saat 05:34’te 25 derece Balık burcunda Dolunay ve Ay Tutulması gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Eylül ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

Bu ay özellikle günlük iş akışınızın oldukça yoğun olduğu bir zaman dilimine giriş yapıyorsunuz. Yeni bir işe başlayabilir ya da mevcut işinizde gerçekleşecek olan bir organizasyon değişikliği nedeniyle yeni sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu ay yine evlilik, ikili ilişikler ve ortaklık alanlarınızda da oldukça hareketli zamanlar sizleri bekliyor. Bekar Koç burçları sürpriz bir şekilde evlilik kararı dahi alabilirler. 4 Eylül sonrası ev ve yerleşime dair konular gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini yapabilirsiniz, aile büyüklerinizin hayatlarına dair konularla bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Eğer kendi adınıza bir ticari faaliyet yürütüyorsanız, bu ay yeni anlaşma ve sözleşmeler yeni fırsatları beraberinde getirebilir. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak özellikle 23 Eylül sonrası harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yine bu tarih itibariyle bir kredi kullanımı da söz konusu olabilir sevgili Koçlar. 

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde günlük iş ortamınızda ve akışınızda bazı yenilenmeler olacaktır. Yine eğer ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz var ise bu dönemde gerçekleştirmek iyi bir fikir olacaktır. 18 Eylül tarihinde Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde, bugüne kadar fark etmediğiniz birçok konu ile ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz, ancak psikolojinizi iyi yönetmeniz gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar, 

Bu ay özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar, evlilik ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 9 Eylül sonrası ilişkiler adına şanslı zamanlar sizleri bekliyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bunu daha ciddi bir zemine taşıyabilir, ani bir evlilik kararı alabilirsiniz. Bunun yanında uzun zamandır bebek haberi bekleyen Boğa burçları yine bu güzel haberi 9 Eylül sonrası sevdikleriyle paylaşabilirler. Çalıştığınız ortamda 22 Eylül’e kadar olan süreçte bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle yeni sorumluluklar alma olasılığınız da yüksek sevgili Boğalar. Hatta bu değişim nedeniyle maddi değerlerinizde iyileşmeler de söz konusu olabilir. 4 Eylül sonrası özellikle kardeşler, yakın çevre ve akrabalarınızla olan ilişkilerinize ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bazı çatışmalar ya da problemli durumlarla karşılaşabilir ve onların hayatlarıyla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşamanız olası. İlişkisi olmayan Boğa burçları yeni bir ilişkiye yelken açabilir ya da uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Boğa burçları bu haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde sosyal çevreniz ile ilgili değişimler yaşamanız olası. Artık size hizmet etmediğine inandığınız sosyal gruplardan ayrılabilir ve bazı arkadaşlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu ay yerleşim aşk, ilişkiler ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Eylül’e kadar uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz ev değişikliğini yapabilir ya da evinizde bir tadilata başlayabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler adına özellikle 22 Eylül sonrası oldukça şanslı zamanlar başlıyor sevgili İkizler. Bunun yanında bebek haberi bekleyen İkizler burçları 22 Eylül sonrası bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Bu ay, özellikle 23 Eylül sonrası çalışma ortamınızda bazı stresli zamanlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızda dolaşan sözlere çok takılmamanızı ve kendi hedefleriniz doğrultusunda hareket etmenizi tavsiye ederim. Para harcama kontrolünüzü bu ay daha çok önemsemenizi tavsiye ederim zira 4 Eylül sonrası bazı beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Bu ay ayrıca ertelemiş olduğunuz sağlık kontrollerinizi gerçekleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Ayrıca kilo kontrolünüzü önemsemenizi tavsiye ederim sevgili İkizler.

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşime dair konular gündeminizi meşgul edecek gibi duruyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz taşınmayı bu ay gerçekleştirebilir ya da yine plansız bir şekilde taşınmak durumunda kalabilirsiniz.18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir iş değişikliğine gidebilir ya da hayat hedeflerinizi tekrar gözden geçirerek başka aksiyonlar alabilirsiniz sevgili İkizler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Yengeçler,

Bu ay ev, yerleşim, maddi değerleriniz ve sağlığınızla ilgili alanlara dikkat çekiyor. Yine özellikle eğer kendi işiniz ile ilgileniyorsanız, 9 Eylül sonrası ticari hayatınızda bolca anlaşma ve yeni sözleşmeler yapma olasılığınız yüksek. Özellikle 23 Eylül’e kadar bir ev değişikliğine gidebilir ya da evinizde uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz tadilata başlayabilirsiniz. İlişkisi olmayan Yengeç burçları için güzel haber şu ki, yine 23 Eylül sonrası bekledikleri aşk kapılarını çalabilir. Bebek haberi bekleyen Yengeç burçları ise bu tarih itibariyle güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Sağlığınızla ilgili uyarım şu olacak ki, özellikle hayatınızdaki bu değişimler olurken psikolojinizi çok sağlam tutmanız gerekiyor ve hatta gerekirse profesyonel bir destek almanız da önümüzdeki dönem için oldukça iyi olabilir. Eylül oldukça yeni farkındalıklar geliştireceğiniz bir ay gibi duruyor sevgili Yengeçler. Hayatınızda birçok konu ile ilgili yüzleşmeler yaşayabilir ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar almak durumunda da kalabilirsiniz.

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde ticari hayatınız ile ilgili yepyeni gelişmeler yaşamanız olası. Eğer kendi işinizi yapma fikriniz var ise bu ay aksiyona geçebilirsiniz.18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde yurt dışıyla ilgili yeni gündemler oluşabilir. Sık seyahat edeceğiniz bir dönem sizleri bekliyor. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar, 

Bu ay maddi değerleriniz, ev, yerleşim, ticari hayatınız ve sosyal çevreniz ile ilgili alanlara dikkat çekiyor. 22 Eylül’e kadar para kaynaklarınızla ilgili olarak oldukça şanslı zamanlar sizleri bekliyor sevgili Aslanlar. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, özellikle 9 Eylül sonrası imza ve sözleşmelere açık bir dönem. Bunun yanında bu ay kardeşleriniz, yakın çevre ve akrabalarınızla ilgili olarak 23 Eylül’e kadar olan süreçte bazı yeni haberler alabilir ve onların hayatları ile ilgili konularla daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu aya dair sizi uyarmak istediğim en önemli konu sağlığınıza dair olacaktır sevgili Aslanlar. Eğer ertelediğiniz sağlık kontrolleriniz var ise özellikle 4 Eylül sonrası gerçekleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Bunun yanında ayrıca Eylül oldukça yeni farkındalıklar gerçekleştireceğiniz bir ay olacak. Bugüne kadar fark etmediğiniz birçok konu ile yüzleşebilir ve hayatınızdan bazı insanları çıkartmak durumunda kalabilirsiniz. Çok sosyalleşeceğiniz ve güzel zamanlar geçireceğiniz bir aya giriş yapıyorsunuz, keyfini çıkartın.

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde maddi değerlerinizle ilgili yeni gelişmeler söz konusu olacaktır. Mesela uzun zamandan beri yapmak istediğiniz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirebilir ve özlük haklarınızda büyüme sağlayabilirsiniz.18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde yapmak istediğiniz bir yatırım nedeniyle kredi kullanabilir ya da bir miras yolu ile yeni kazançlar da elde edebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar, 

Eylül sizler için şartların daha rahat akacağı bir ay olacak zira Ağustos ayı boyunca geri giden gezegeniniz Merkür artık düz hareketine döndü. Bu güzel bir haber. Eylül, hayatınıza dair yeni hedefler geliştireceğiniz ve özellikle maddi değerlerinizle ilgili değişimler yaşayacağınız bir ay gibi duruyor. Özellikle 22 Eylül sonrası bir iş değişikliği nedeniyle ya da kariyerinizde gerçekleşecek bir terfiden dolayı para kaynaklarınızda büyüme sağlamanız olası. 9 Eylül itibariyle gezegeniniz Merkür sizin burcunuzda seyahat etmeye başlayacak; bu da demek oluyor ki gerek ilişkilerinizde, gerekse sosyal hayatınızda oldukça önemli kararlar verebilirsiniz. Bu aya dair uyarı yapacağım en önemli konu sosyal çevrenizle ilgili olacaktır sevgili Başaklar. Artık size hizmet etmediğine inandığınız bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilir ya da bazı gruplardan ayrılabilirsiniz. 

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde tüm hayat hedeflerinizde değişim yapma arzunuz yükselebilir. Bu gerek iş, gerek özel hayatınıza dair olabilir. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde eğer evliyseniz ya da bir iş ortaklığınız varsa, artık bir form değişikliğine gitmek isteyebilir ya da ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Bunun yanında bekar Başak burçları ani bir şekilde evlilik kararı da alabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Bu ay kariyer sosyal çevre, arkadaşlıklar ve maddi değerlerinizle ilgili alanlara dikkat çekiyor. Özellikle 22 Eylül’e kadar çok özel fikir ve duygularınızı çevrenizle paylaşmamanızı tavsiye ederim zira söylemleriniz aleyhinize kullanılabilir. Bunun yanında yine bu dönem, eğer ertelemiş olduğunuz sağlık kontrolleriniz var ise gerçekleştirmek için tam da zamanı. 23 Eylül sonrası parasal konular anlamında daha şanslı ve verimli bir dönem sizleri bekliyor olacak. Anlaşmalar ve sözleşmeler için oldukça uygun zamanlar sevgili Teraziler. Eğer bir kurumsal yapıda çalışıyorsanız, özellikle 4 Eylül sonrası bazı stresli zamanlar yaşanabilir ya da fikir ayrılıkları olabilir. Dolayısıyla bir iş değişikliğine de gidebilirsiniz. Bu ay, yurt dışı seyahatleri ve organizasyonlarla ilgili olarak oldukça yoğun geçireceğiniz bir zaman dilimi gibi de duruyor. Ayrıca kişisel olarak uzun zamandan beri almak istediğiniz bir eğitimi hayatınıza dahil de edebilirsiniz

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bugüne kadar farkında olmadığınız birçok konu ile yüzleşmek durumunda kalabilir ve bu nedenle artık size hizmet etmediğine inandığınız bazı ilişkilerinizden vazgeçebilirsiniz.

18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde günlük rutinlerinizde bazı değişimler yapmak arzusu içine girebilirsiniz. Bu bir iş değişikliği olabileceği gibi bir yerleşim değişikliği de olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler.


Sevgili Akrepler,

Bu ay özellikle kariyer, sosyal çevre, yatırımlar ve sağlık alanlarınıza dikkat çekiyor. 23 Eylül’e kadar olan süreçte oldukça eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz sevgili Akrepler. Özellikle 4 Eylül sonrası bolca sosyal organizasyonlara katılacak gibi duruyorsunuz. Sağlığınızla ilgili olarak, eğer geciktirdiğiniz ve bugüne kadar atladığınız kontrolleriniz var ise özellikle 22 Eylül’e kadar yaptırmak güzel bir fikir olacaktır. Bu ay para çıkışları ve yatırımlarınızın olduğu alanlara da ışık tutuyor sevgili Akrepler. Yeni bir ev ya da araba alımından bir kredi kullanımı olabileceği gibi, hesapta olmayan, plan dışı harcamalarınız da oluşabilir. Dolayısıyla bu ay ayağınızı yorganınıza göre uzatmanızı tavsiye ederim. Bunun yanında eğer bir seyahatiniz var ise ya da bir eğitim programına katılacaksınız, özellikle 4 Eylül sonrası yaptırmış olduğunuz kayıtları, otel ya da uçak rezervasyonlarınızı iki kere kontrol etmekte fayda olacaktır; bazı aksaklıklar yaşamanız olası. 

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde yeni sosyal çevre ve gruplara girebilir, oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde, eğer yolunda gitmeyen bir ilişkiniz var ise artık bir form değişikliğine gidebilirsiniz ya da uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Akrep burçları bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler.


Sevgili Yaylar, 

Eylül ayı hayatınızdaki birçok alana ışık tutuyor. 4 Eylül sonrası iş hayatınızla ilgili bazı değişimler yapma fikri aklınıza düşebilir ya da uzun zamandan beri beklediğiniz terfi bu ay artık gerçekleşebilir. 23 Eylül sonrası sosyal çevre ve arkadaşlıklar anlamında oldukça keyifli zamanlar sizleri bekliyor. Bu aya dair en önemli uyarım özellikle 22 Eylül sonrası için olacak sevgili Yaylar. Bu dönemde kendinizle ilgili konuları gerek iş, gerekse özel hayatınızdaki kişilerle çok fazla paylaşmanızı tavsiye etmem. Ayrıca yeni duygusal ilişki kuracağınız kişilerin hayatlarını iyice incelemenizi ve size eksik ya da yanlış bilgiler verip vermediğine iyice ikna olmanızı tavsiye ederim. Zira bu dönem bir miktar yanılsamalara açık. Eğer bir ilişkiniz varsa ve uzun zamandan beri evlilik teklifi bekliyorsanız, bu ay o teklif gelebilir sevgili Yaylar. Özellikle 4 Eylül sonrası maddi değerlerinizle ilgili harcamalarınızı kontrol altında tutmanız iyi bir fikir olacaktır. Malum, Yay burçları para harcama konusunda bir dünya markasıdır. 

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde kariyer ve hayat hedeflerinizle ilgili yepyeni kararlar verebilirsiniz. Bir iş değişikliğine gidebilir, hatta tamamen sektör değişimi de gerçekleştirebilirsiniz. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşime dair konular gündeminizi meşgul edebilir. Bu, ani bir şekilde gerek yurt içi, gerekse yurt dışı taşınması dahi olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Eylül ayı özellikle yurt dışı, seyahatler, eğitim, kariyer, ikili ilişkiler ve sosyal çevre alanlarınıza dikkat çekiyor. 9 Eylül sonrası planda olmayan bazı yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir ya da bazı yeni eğitim programlarına katılmanız söz konusu olabilir. 22 Eylül sonrası kariyer ve iş hayatınızla ilgili oldukça yeni fırsatlar doğacak gibi duruyor. Bir iş değişikliği gerçekleştirebilir ya da pozisyonunuzla ilgili uzun zamandan beri beklediğiniz terfiyi bu ay alabilirsiniz. 23 Eylül sonrası sosyal çevre ve organizasyonlar anlamında oldukça yoğun geçireceğiniz bir zaman dilimi sizleri bekliyor sevgili Oğlaklar. Bu aya dair en büyük uyarım, evliyseniz ya da bir ortaklık yapınız varsa, özellikle 4 Eylül sonrası ilişkilerinizde artık bir form değişikliğine gitmek isteyebilirsiniz. Eylül, bazı çatışmaların olacağı bir ay gibi duruyor sevgili Oğlaklar. Bunun yanında günlük rutinlerinizin oldukça yoğun olacağı bir ay. Özellikle iş yerinizde bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir.

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde yeni bir eğitime başlayabilir ya da beklenmedik bir şekilde yurt dışı seyahatleri gündeminize düşebilir. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde yakın çevre ya da kardeşlerinizin hayatlarıyla ilgili bazı değişimler oluşabilir ve dolayısıyla onlarla biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Oğlaklar.


Sevgili Kovalar,

Eylül ayı hayatınızdaki birçok konuyla ilgili alanlara dikkat çekiyor. 22 Eylül sonrası kariyerinizle ilgili yeni iş fırsatları gündeme gelebilir. Bu bir iş değişikliği olabileceği gibi uzun zamandan beri beklediğiniz pozisyon ve görev değişikliği de olabilir. Bu ay harcamalarınızı kontrol etmeniz gerekiyor sevgili Kovalar. Özellikle 9 Eylül sonrası gereksiz harcamalardan kaçınmanız önemli. 23 Eylül’e kadar olan süreçte gerek özel, gerekse iş hayatınızla ilgili bir seyahat programına dahil olabilirsiniz. Bunun yanında yine uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitim programına bu ay başlamak iyi bir fikir olabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bu ay beklediğiniz aşk kapınızı çalabilir ya da yine bebek haberi bekleyen Kovalar bu güzel haberi Eylül ayında sevdikleriyle paylaşabilirler. Günlük rutinlerinizin oldukça yoğun olacağı bir döneme giriyorsunuz, dolayısıyla psikolojinizi bu dönemde korumak önemli sevgili Kovalar. Gerekirse profesyonel bir destek alabilirsiniz.

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde yapmak istediğiniz bir yatırım nedeniyle bir kredi kullanımı gerçekleşebilir. Bunun yanında uzun zamandan beri çözemediğiniz bir miras konusu bu ay çözüme ulaşabilir. 18 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde bir iş değişikliği nedeniyle maddi değerlerinizde artış olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar.


Sevgili Balıklar,

Önemli bir aya giriş yapıyorsunuz zira 18 Eylül’de burcunuzda bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu ay özellikle evlilik, ikili ilişkiler, yatırımlar, ev, yerleşim alanlarınıza dikkat çekiyor. 22 Eylül’e kadar, eğer evliyseniz ya da bir ortaklığınız varsa bir form değişikliğine gidebilir, ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar verebilirsiniz. Bunun yanında ilişkisi olan ve bekar Balık burçları 9 Eylül sonrası bir evlilik kararı da alabilirler. 23 Eylül’e kadar olan süreçte harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemli sevgili Balıklar. Yine bu tarih sonrası bir yurt dışı seyahatine çıkabilir ya da uzun zamandan beri başlamak istediğiniz eğitim programına katılım kararı alabilirsiniz. Güzel haber şu ki, uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini bu ay yapabilir ya da evinizde bir tadilata başlayabilirsiniz. İlişkisi olan Balık burçları özellikle 4 Eylül itibariyle bazı stresli dönemlerden geçebilirler, sakin kalmakta fayda var. 

3 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde eğer bir ilişkiniz var ise ve evlenmeyi düşünüyorsanız, bu kararı verebilir ya da mevcut ilişkilerinizde bazı form değişikliklerine gidebilirsiniz. 18 Eylül’de burcunuzda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile önümüzdeki dönemde hayat hedeflerinizde ciddi değişimler yapmak durumunda kalabilirsiniz; bu mevcut ilişkinizde gerçekleşecek bir değişim olabileceği gibi iş hayatınızda da bazı radikal kararlar alabileceğinizi gösteriyor. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.


Önceki ve Sonraki
Haberler