Süper model Kate Moss, festival stilinin özgür ruhlu doğasına ve kendi moda arşivine selam göndererek, Zara ile ikinci koleksiyonu için stilist Katy England ile iş birliği yaptı.
Moss'un 26-399 dolar arasında fiyatlandırılan yeni bohem koleksiyonunda; çivili deri sutyen, go-go botlar, dantel şortlar, maksi etekler, çiçek desenli üstler ile çeşitli dokulu bilezikler, kelepçeler ve boncuklu kolyeler dahil olmak üzere birçok parça yer alıyor.
Koleksiyona, Katy England'ın eşi Primal Scream müzisyeni Bobby Gillespie tarafından hazırlanan rock n' roll erkek giyim koleksiyonu da eşlik ediyor. Gillespie ayrıca, Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından çılgın bir havayla fotoğraflanan kampanyada Moss'un yanında modellik yapıyor.