YAŞAM - HABER

Festivaller, Sephora Summer Vibes ile renkleniyor

Güzellik perakende markası Sephora, en ışıltılı ve renkli ürünleri ile yazın en eğlenceli festivallerinde güzellik tutkunları ile buluşuyor

profil
BT Ekip
2.07.2024
Festivaller, Sephora Summer Vibes ile renkleniyor

Her yaz olduğu gibi bu sene de birbirinden eğlenceli festivallerde, güzelliği müzik ve dans ile bir araya getiren Sephora, Haziran ayı boyunca farklı etkinliklerde konumlandırdığı Sephora Vibes kapsamında yarattığı alanlarında parfüm, makyaj, cilt ve saç bakımı kategorilerinde en yeni ürünleri ve trendleri güzellik tutkunlarıyla buluşturdu.

19–21 Haziran tarihleri arasında Çeşme Before Sunset Beach’te düzenlenen ve yoğun ilgi gören Gates Of Agartha Festivali’ne katılan müzikseverler, Sephora’nın festival ruhuna uygun makyaj ve saç tasarımları ile birer festival yıldızına dönüştü.

Sephora deneyim alanlarında sezonun en yeni makyaj ve saç trend uygulamaları yapılırken, katılımcılar eğlenceli oyunlar ve sürpriz hediyeli yarışmalar ile çok keyifli ve eğlenceli anlar yaşadı.

Farklı tarihlerde gündüzden geceye uzanan Sephora Summer Vibes, 29–30 Haziran’da İstanbul’da IKSV Gezgin Salon Festivali ile devam etti. Gezgin Salon Festivali bu yıl da Sephora ile güzelleşti. En renkli, ışıltılı ve trend festival makyajı uygulamaları ve saç tasarımları ile müzik tutkunlarına pırıltılı ve eşsiz bir festival görünümü kazandıran Sephora, eğlenceli oyunlar ile katılımcılara sürpriz hediyeler armağan etti.

Yaz mevsimi ve festival makyajı trendlerine uygun, parlak ve dikkat çeken uygulamaların yapıldığı IKSV Gezgin Salon Festivali’ne katılanlar, Sephora ile en ışıltılı ve en renkli festival görünümüne sahip oldu.

Önceki ve Sonraki
Haberler