YAŞAM - HABER

Yıldızların stilisti Law Roach kitap yazıyor: Bir Moda İkonu Nasıl Yaratılır?

Zendaya, Celine Dion, Naomi Cambell, Anne Hathaway gibi yıldız isimlerin stilisti Law Roach, ‘Bir Moda İkonu Nasıl Yaratılır?’ adını verdiği ilk kitabını Eylül ayında çıkaracağını duyurdu. Roach kitabında; moda kariyeri yolculuğunu, en iyi kırmızı halı anlarını ve stil tavsiyelerini ele alacak

profil
BT Ekip
7.06.2024
Yıldızların stilisti Law Roach kitap yazıyor: Bir Moda İkonu Nasıl Yaratılır?

Dönüştürücü stili ve modaya olan benzersiz bakış açısıyla tanınan stilist Law Roach, dünyayı büyüleyen ve sosyal medya platformlarında trend olan en ikonik moda anı görünümlerini yaratmasıyla tanınan bir isim haline geldi.

Ödüllü ünlü stilisti Roach özgeçmişine bir unvan daha ekliyor: Yazar! Televizyon sunucusu ve Zendaya, Celine Dion, Naomi Cambell, Anne Hathaway gibi birçok yıldızın stilisti, ilk kitabı ‘How To Build A Fashion Icon - Bir Moda İkonu Nasıl Yaratılır: Dünyanın Tek İmaj Mimarından Güven Üzerine Notlar’ ile profesyonelliğini moda severlerle paylaşmaya hazırlanıyor. 

Roach’un sarı bir takım elbiseyle poz vererek tanıttığı kitabı; moda kariyeri yolculuğunu, en iyi kırmızı halı anlarını, stil tavsiyelerini ve daha fazlasını ele alacak. Kitabı, 24 Eylül’de raflara çıkmadan önce şimdi Amazon'da ön sipariş verebilirsiniz.

Roach, 10 yıldan biraz fazla bir süre içinde moda stilistliğinin en ünlü isimlerinden biri ve dünyanın tek imaj mimarı haline geldi. İki yıl üst üste Hollywood Reporter’ın prestijli Yılın Stilisti ödülüyle onurlandırıldı ve 2022’de Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi Stilist Ödülü’nün ilk sahibi oldu.

14 Mart 2023’te emekliliğini duyurduktan sonra, zamanını; moda endüstrisindeki deneyimi hakkında bir kişisel gelişim kitabı yazmaya adadı. Law, kitabında stil sahibi olmaya yönelik beğenilen yaklaşımının ardındaki sırları paylaşıyor ve okuyucuları yaratıcı sürecinin ve kişisel yolculuğunun perde arkasına götürerek pratik tavsiyeler ve kişisel anekdotların bir karışımını sunuyor.

Law, ayrıca kitabında okuyucuların kişisel tarzlarını ve özgüvenlerini geliştirmelerine yardımcı olacak ipuçları ve püf noktaları da veriyor. 

Önceki ve Sonraki
Haberler