Hamuru için:
1 su bardağı: 250ml
İç harcı için:
Ilık su, şeker ve mayayı karıştırarak 10-15 dakika dinlendirin. Yumurtaları (birinin sarısı hariç) zeytinyağını ekleyip çırpın. Azar azar un ekleyerek yoğurun. Biraz ele yapışabilir, daha fazla un eklemeyin; genelde 400 gr civarı un yetiyor.
Yağlı kağıt serili bir tepside biraz yayın, 1 saat kadar dinlendirin.
İç harç için tüm malzemeleri bir kapta buluşturun ve karıştırın.
Dilerseniz buzluk kalıplarını yağlayıp mayalanan hamurun üzerine bastırarak çukurlar oluşturun ve çukurları iç harç ile doldurun.
Üzerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısınmış fırında 180 derecede 20-25 dakika pişirin.
Afiyet olsun.