EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Ekim’de Netflix’te neler izleyeceğiz?

Ekim ayında yepyeni hikayeler ve nostaljik esintilerle Netflix’te buluşmaya hazır olun! İkinci sezonuyla geri dönen Erşan Kuneri’de artık 84 yaşına gelmiş Erşan Kuneri, hayatı ve film kariyerine dair anılarını bir röportajda izleyicilere anlatırken, farklı hikayeler ve rengarenk karakterler eşliğinde Türk sineması tarihine eğlenceli bir yolculuk sunuyor. The Platform hikayesi bu ay The Platform 2 ile devam ederken Laura Dern ve Chris Hemsworth, sevgilisinden yeni ayrılmış bir roman yazarının Fas’ta katıldığı yazarlar kampında yaşadığı beklenmedik olayları anlatan Yalnız Gezegen’de buluşuyor. Ekim ayında ayrıca Güneşin Karanlığında’nın üçüncü sezonunda Mickey, tehlikeli olabilecek kişisel bir davayı üstlenirken; jimnastikçi Simon Biles’ın Olimpiyat Oyunları’na dönüşü öncesindeki dönemini anlatan Simone Biles’ın Yükselişi, ikinci kısım bölümleriyle devam ediyor

profil
BT Ekip
1.10.2024
Ekim’de Netflix’te neler izleyeceğiz?

2. Sezon (10/10/2024)

Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’nin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.


2. Sezon (31/10/2024)

Londra’daki bir bombalı saldırıyla hayatı altüst olan ABD’li diplomat Kate Wyler, şüpheleri İngiliz hükümetinin en üst kademelerine uzanırken zorlu bir sınavla karşı karşıya kalır.


3. Sezon (17/10/2024)

Tehlikeli olabilecek kişisel bir davayı üstlenen Mickey, arkadaşı ve eski müvekkili Gloria Dayton’ı öldürmekle suçlanan kişiyi savunur.


(10/10/2024)

Dünyanın dört bir yanına yayılan bir serüvene atılan korkusuz maceraperest Lara Croft, kadim bir gizemi ortaya çıkarırken kendi travmatik geçmişiyle de yüzleşir.


(09/10/2024)  

60 yaşına giren varlıklı bir kadın, çekici ve kendisinden çok daha genç bir adama birden aşık olur, ancak kadının ailesi adamın niyetinden şüphelidir.


(09/10/2024)

Meksika’nın ufak bir köyüne gelen bir çocuk, buranın sakinlerinden başka bir çocukla beklenmedik bir dostluk kurarken karanlık bir sır onları sonsuza dek birbirine bağlar.


4. Sezon: 1. Kısım (10/10/2024)  

Yoksullar eve dönüp güzel bir hayat sürmeye başlar. Fakat çok geçmeden en iyi yaptıkları işe geri dönerek hazine avına çıkarlar.


2. Kısım (25/10/2024)

Jimnastikçi Simone Biles’ın Olimpiyat Oyunları’na dönüşü öncesinde özel hayatını, ruh sağlığını koruma çabalarını ve antrenman programını nasıl dengelediğine şahit olun.


(03/10/2024)

Badminton oyuncusu Taiki, basketbol yıldızı Chinatsu’ya uzaktan da olsa hayranlık duymaktadır. Ancak bir bahar günü, şaşırtıcı bir gelişme onları beklenmedik şekilde yakınlaştırır.


(04/10/2024)

Gizemli bir lider Platform’da kendi düzenini kurarken acımasız beslenme sistemine karşı tartışmaya açık yöntemlerle verilen mücadeleye yeni bir üye katılır. Peki, yanlış tabaktan yemenin ölümle cezalandırıldığı bir yerde, hayatınızı kurtarabilmek için ne kadar ileri gidebilirsiniz?


(11/10/2024)

Sevgilisinden yeni ayrılmış bir roman yazarı, Fas’ta huzur dolu bir yazarlar kampında hayattaki seçimlerini gözden geçiren genç bir adamla beklenmedik bir bağ kurar.


(23/10/2024)

Eski bir kart oyunu canlanınca bir aile, zamanda geriye giderek kendilerini eve dönebilmek için kurt adamların maskelerini düşürmek zorunda oldukları bir Orta Çağ köyünde bulur.


(25/10/2024)

Yas tutan bir kadının ıssız bir ormanda karşılaştığı katil, kadına onu felç edecek bir ilaç enjekte eder. Vücudu işlevini kaybederken, kadının ölüm kalım mücadelesi başlar.


(30/10/2024)

Martha Stewart’ın olayları ilk ağızdan aktardığı bu samimi belgesel, yaşam tarzı ikonunun durdurulamaz yükselişini, ani düşüşünü ve güçlükle başardığı geri dönüşünü konu alıyor.


(30/10/2024)

Manhattan’da bir kadın, yatak odasından kaçırıldığını iddia eder. Bu belgesel, bu olayın bir tezgah mı yoksa uzaylıların varlığının bir kanıtı mı olduğunu araştırıyor.


5. Sezon (02/10/2024)

Çözülmemiş gizemlerden oluşan bu koleksiyonda efsanevi bir UFO kazası, muammalı bir çifte cinayet ve tüyler ürpertici bir doğaüstü soruşturma yer alıyor.


2. Sezon (17/10/2024)

Yeni dinozorlar. Yeni tehlikeler. Yeni müttefikler. Kampçılar, soruların ve kurnaz bir kötünün peşinde küresel bir yolculuğa çıkar.


(08/10/2024)

Oldukça fırtınalı geçen son iki yılın ardından sahnelere geri dönen Ali Wong, boşanma sonrası flört hayatının inişleri, çıkışları ve sürprizlerinden bahsediyor.


(15/10/2024)

Komedyen ve oyuncu Rachel Bloom, bu sıra dışı ve düşündürücü müzikal stand-up komedisinde doğum, ölüm, kozmik belirsizlik ve keskin kokulu ağaçlardan bahsediyor.


7. Sezon 1. Kısım (23/10/2024)

Diana Gabaldon’ın popüler fantastik aşk romanları serisinden uyarlanan bu destansı hikaye, iki farklı zamanda geçen iki aşk hikayesine odaklanıyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler