EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Ağustos’ta Netflix’te neler izleyeceğiz?

Devam eden maceralar ve yepyeni hikayeler Ağustos’ta Netflix'te! Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu'nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır.. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı Şahmaran, gizem dolu ikinci sezon bölümleriyle Ağustos ayında geri dönüyor

profil
BT Ekip
1.08.2024
Ağustos’ta Netflix’te neler izleyeceğiz?

Netflix’te Ağustos’ta Şahmaran’ın yanı sıra Emily in Paris de dördüncü sezon ilk kısım bölümleriyle seyirciyle buluşuyor. Yeni sezonda Lily Collins’in canlandırdığı Emily, Paris’teki dramayla dolu yaşamını cesur seçimler yaparak sürdürüyor… The Umbrella Academy’nin Ağustos ayında yayınlanacak dördüncü sezonunda Şemsiye Akademisi işleri son bir kez yoluna koymak için harekete geçiyor... Başrolünde Jeff Goldblum’un yer aldığı, Olimpos Dağı’nda savaş hüküm sürerken insanlığın geleceğini belirleyecek üç faniyi konu alan KAOS da yine Ağustos ayında Netflix’te olacak. Ayrıca Rebel Moon hikayesi, yönetmenin kurgusu kısımlarıyla daha kapsamlı ve heyecanlı şekilde devam ediyor ve Halle Berry ile Mark Wahlberg, sıradan bir inşaat işçisinin gelecek vadeden bir casusa dönüşme hikayesine odaklanan Birlik’te bir araya geliyor.

2. Sezon (08/08/2024)

Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu’nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır. Bu uyanışın tamamlanması için geçilecek zorlu sınavlar vardır. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır. Yüzyıllar sonra döndüğü bu yeni dünyayı tanımaya çalışırken ona Cihan eşlik edecektir. Lilith’in öfkesi yüzünden Maran’ın bu dünyada Şahsu’dan başka hiç kimsesi kalmamıştır. Şahsu ve Maran bu savaşta aşkları ile de sınanırken, Şahmaran ve Lilith ‘Evrenin Döngüsü’ üzerine olan mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerdir.


4. Sezon 1. Kısım (15/08/2024)

Paris’teki hayatı dramayla dolu olsa da Emily, hayallerindeki şehirden ve erkekten istediği her şeyi alabilmek için cesurca seçimler yapmaya hazır.


4. Sezon (08/08/2024)

Gizemli bir topluluk gerçeklik kavramını sorgulamaya başladığında Şemsiye Akademisi işleri son bir kez yoluna koymak için harekete geçer.


(29/08/2024)

Olimpos Dağı’nda savaş hüküm sürerken ve Zeus giderek paranoyaya kapılırken, insanlığın geleceğini belirlemek üç fâninin kaderinde yazılıdır.


2. Sezon (01/08/2024)

Kazanılan başarı, Dragon Industries için taze kan ve yeni rekabetler anlamına gelirken Ellis, gönülsüz oğlunu şirkette ön plana çıkmaya zorlar.


(30/08/2024)

İşlerine tutkuyla bağlı olan bir grup sağlık çalışanı, hareketli bir devlet hastanesinde hayat kurtarmak için çırpınırken gerilimin, romantizmin ve heyecanın dozu hiç düşmüyor.


(29/08/2024)

Kıyamet sonrası bir gelecekten 1997 yılına gönderilen bir savaşçı, yapay zekâ uzmanı bir bilim insanını peşindeki acımasız ve yok edilemez robottan korumalıdır.


(16/08/2024)

Yıllardır görmediği lise aşkı tarafından riskli bir casusluk görevine sürüklenen bir inşaat işçisi sıradan bir adamken gelecek vadeden bir casusa dönüşür.


(02/08/2024)

Daha kapsamlı, daha sert ve daha heyecanlı! Zack Snyder imzalı ‘Chapter One: Chalice of Blood’da barışçıl bir aydaki gizemli bir yabancı bir grup savaşçıyı bir araya getirir.


(02/08/2024)

Yönetmen Zack Snyder’ın bilim kurgu destanının daha kanlı ve daha uzun kurgusu olan ‘Chapter Two: Curse of Forgiveness’ta, uzak bir aydaki asiler imkânsızı başarmak için direnir.


(09/08/2024)

Artık ev erkeği olmuş eski bir ajan, onun geçmişinden habersiz bir dedektif olan eşiyle birlikte tehlikeli bir göreve karışınca evlilikleri büyük bir sınavdan geçer.


(07/08/2024)

Anlatıcılığını Sir David Attenborough’nun üstlendiği bu çarpıcı belgesel dizisi, gelişmiş ses teknolojisi sayesinde doğanın seslerini hiç olmadığı şekilde duymanızı sağlıyor.


(20/08/2024)

Bu belgesel, NFL’in efsanevi oyun kurucularından Steve McNair’in yükselişini ve 2009’da şoke edici bir şekilde öldürülmesinin ardındaki karmaşık detayları konu alıyor.


(01/08/2024)

Bu samimi belgeselde Şilili sanatçı Mon Laferte, Meksika’daki yaşamını anlatırken aynı zamanda bir dünya turnesiyle, annelikle ve en derin yaralarıyla baş ediyor.


(02/08/2024)

Bikini Kasabası okyanusun dibinden çıkarılınca bilim sincabı Sandy Cheeks ile arkadaşı Sünger Bob Kare Pantolon, kasabalarını kurtarmak için Teksas’a doğru yola koyulur.


3. Kısım (09/08/2024)

Gökyüzünde ve ötesinde süzülerek yeni üyeler kazanan cesur maceracılar, Altı Kahraman’ı ararken birçok gizemi çözüyor.


Önceki ve Sonraki
Haberler