İYİ HİSSET - ASTROLOJİ

Ağustos ayında burçları neler bekliyor?

Sıcak bir Temmuz ayını geride bıraktık. Gökyüzü hem fiziksel olarak hem de astrolojik olarak oldukça sıcaktı. Özellikle birçok burç bu ay ilişkiler konusunda oldukça zorlayıcı etkiler altında kaldı. Ağustos ayı aldığımız kararlarla ilgili bizleri bir nevi testten geçirmek üzere geliyor. Zira iletişim gezegeni Merkür, 5 Ağustos tarihinde Başak burcunda geri hareketine başlayacak ve geri hareketi 15 Ağustos itibariyle Aslan burcunda devam edecek. Tam olarak gerilemesi 28 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bitecek. Dolayısıyla bu ay yine iletişim kazalarının yüksek olacak gibi duruyor. Tüm burçlara en önemli mesajım; bu ay yeni başlangıçlar yapmamaları olacaktır. En çok etkilenecekler dijital-elektronik aletler olacak. Özellikle 5 Ağustos öncesi bilgisayar dosyalarınızı, telefonlarınızı yedeklemeniz şahane bir fikir olacaktır

profil
Astrolog Burcu Özen
1.08.2024
Ağustos ayında burçları neler bekliyor?
  • Yaşam enerjimizi ve benlik duygumuzu ifade eden Güneş, 22 Ağustos’a kadar Aslan burcunda seyahat edecek ve sonrasında 22 Ağustos ayı itibariyle Başak burcu seyahatine başlayacak. Özellikle 22 Ağustos’a kadar çok fazla çalışacak ve bu tarih sonrasında gerek özel, gerekse iş hayatımızda benliğimizi ortaya koymak için elimizden geleni yapacağız
  • İletişim kanallarımızı ve nasıl iletişim kurduğumuzu anlatan Merkür, 5 Ağustos itibariyle Başak burcunda geri hareketine başlayacak. Geri hareketi 15 Ağustos itibariyle Aslan burcunda devam edecek ve geri hareketi 28 Ağustos’ta sonlanacak.
  • Maddi ve manevi değerlerimizi anlatan Venüs, Aslan burcunda hareket ediyor ve 5 Ağustos itibariyle Başak burcuna geçiş yapacak. Dolayısıyla Ağustos, özellikle çalışmalarımızın maddi olarak karşılığını alacağımız bir ay olacak gibi duruyor.
  • Mücadele gezegenim Mars, halen İkizler burcunda ve İkizler burcu seyahati 4 Eylül’e kadar devam edecek. Dolayısıyla iletişim anlamında oldukça hızlı bir ay bizleri bekliyor.
  • Bolluk enerjimizi anlatan Jüpiter, halen İkizler burcundaki seyahatine devam ediyor.
  • Hayatımızı yeniden yapılandırmamızı isteyen Satürn, halen Balık burcundaki geri hareketine devam ediyor. Dolayısıyla bireysel doğum haritalarımızda Balık burcunun konumlandığı alanlarda bazı sıkışma, erteleme ya da aksaklıklara şahit olabiliriz.
  • Hayatımıza ani beklenmedik değişiklikleri, sürprizleri getiren Uranüs, Boğa burcunda.
  • Hayallerimizi, ideallerimizi ve kayıplarımızı anlatan Neptün gezegeni yine bu ay Balık burcu seyahatine devam ediyor ve geri hareketinde. 
  • Büyük değişim, dönüşümü anlatan, sistemleri yıkıp yeniden inşa eden Plüton ise Kova burcu seyahatine retro olarak devam ediyor. Dolayısıyla bireysel haritalarımızda Kova burcunun yerleştiği alanlarda büyük değişimler, dönüşümler olası.
  • Yine her ay olduğu gibi gökte bir tane Yeni Ay ve bir tane de Dolunay deneyimleyeceğiz. 4 Ağustos’ta saat 14.11’de 04 derece Aslan burcunda Yeni Ay, 19 Ağustos’ta saat 21:26’da 27 derece Kova burcunda Dolunay gerçekleşecek.

 

Şimdi bakalım bu etkiler ile Ağustos ayı burçlara neler getiriyor?

Sevgili Koçlar,

İletişim anlamında oldukça yoğun bir aya giriyorsunuz. Özellikle Ağustos ayının ilk haftası ev, aile ve yerleşim konularına dair bazı konular gündeminizi oluşturacaktır. Evinizde uzun zamandan beri yapmak istediğiniz tadilatı bu ay yapabilir, hatta evinizi taşıyabilirsiniz de. Yine bu ay aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili alanlarınıza dair bazı gündem maddeleri de oluşabilir. Bir çocuk yapma fikri oluşabileceği gibi, yeni bir hobiye de başlayabilirsiniz ancak 5 Ağustos’ta Merkür’ün bu alanda geri hareketinde olduğunu hatırlatmamda fayda olacaktır. Bahsettiğim konulara dair bazı aksilikler, ertelemeler ya da fikir ayrılıkları da söz konusu olabilir; sakin kalmanızı tavsiye ederim. Yine bu ay kardeşler, yakın çevre ve akrabalarınızla ilgili bazı konular gündeminizde olacak gibi duruyor sevgili Koçlar. Bazı nahoş konuşmalar ya da gelişmeler olası. Sizden gelecek destek kendileri için önemli. Bunun yanı sıra özellikle 5 Ağustos sonrası birçok Koç burcu iş değişikliğine gidebilir ya da mevcut iş yerlerinde birtakım organizasyon değişiklikleri de oluşabilir. 

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili konulara dair yeni gelişmeler yaşamanız olası, hatta uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Koç burçları bu dönemde bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler ya da uzun zamandan beri bekledikleri aşk bu ay kapılarını çalabilir. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevrenizle ilgili bazı yeni kararlar alabilirsiniz ya da sosyal çevrenizi değiştirebilirsiniz. Bugüne kadar içinde olduğunuz fakat artık size hizmet etmediğine inandığınız ilişkilerde bazı sonlanmalar da olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Koçlar.


Sevgili Boğalar, 

Bu ay özellikle aşk, ilişkiler, ev, yerleşim ve maddi değerlerinize ait konular dikkat çekiyor. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini bu ay gerçekleştirme şansınız var sevgili Boğalar. Özellikle 15 Ağustos sonrası bazı yeni fırsatlar kapınızı çalabilir, ancak Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmamanızda fayda var. Bir yatırım yapılacaksa, bir ev değiştirilecekse ya da bir imza atılacaksa, 28 Ağustos sonrası Merkür gerilemesinin bitmesini beklemekte fayda olacaktır. Yine bu ay özellikle 5 Ağustos sonrası çocuklarınıza dair bazı yeni gelişmeler de olası. Örneğin okul hayatlarıyla ilgili bazı yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yine uzun zamandan beri bebek haberi bekleyen Boğalar, bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Aşk ve ilişkiler adına da 22 Ağustos sonrası çok daha güzel etkiler sizleri bekliyoruz sevgili Boğalar. Bu aya dair en önemli uyarım maddi değerlerinizle ilgili olacaktır. Zira bazı hesapta olmayan harcamalar söz konusu olabilir; dikkat edin derim.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde ev, yerleşim ve aile büyüklerinize dair yeni gündem maddeleri oluşacaktır. Uzun zamandan beri yapmak istediğiniz ev değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz mesela, ancak Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kariyerinize ve hedeflerinize dair yeni kararlar alma olasılığınız yüksek. Uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz iş değişikliğini bu ay gerçekleştirebilirsiniz mesela. Ancak bir imza atacaksanız 28 Ağustos tarihini beklemenizi tavsiye ederim zira Merkür’ün geri hareketi o tarihte sonlanacak. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Boğalar.


Sevgili İkizler,

Bu ay özellikle ticari hayatınız, kardeşleriniz, yakın çevreniz, ev ve yerleşime dair alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Ağustos sonrası beklenmedik bir şekilde ev ve yerleşim konuları gündeminize düşebilir ve bir ev değişikliğine gitmek durumunda kalabilirsiniz. Uyarım şu ki yönetici gezegeniniz Merkür’ün 28 Ağustos’a kadar geri hareketinde olduğunu aklınızdan çıkarmayın ve eğer ki bir imza atılacaksa, özellikle bu tarihe kadar mümkünse bekleyin derim. Eğer bir ticari hayatınız varsa ya da sosyal medya veya internet üzerinden işler yapıyorsanız, yine 5 Ağustos’ta başlayacak Merkür gerilemesini aklınızdan çıkarmamanız önemli. 29 Ağustos’a kadar yeni bir şeye başlamamanız, sadece olan projelerin üzerinden geçmeniz daha sağlıklı olacaktır. Bunun yanında yakın çevre, akraba ya da kardeşleriniz ile bu ay bir miktar daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle evlilik, ikili ilişkilerle ilgili konularda da sakin kalmanız gereken bir zaman dilimi sevgili İkizler. Gerginlik hissiyatınızın geçici olduğunu unutmayın.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ya da akrabalarınızın hayatlarına dair yeni gelişmelere şahit olabilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediğiniz yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz sevgili İkizler ya da mesela çözemediğiniz bir sorun ile ilgili hukuki yollara başvurma durumu da söz konusu olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili İkizler.


Sevgili Yengeçler,

Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeye başlayacağınız bir ay sizleri bekliyor. Özellikle uzun zamandır bilinçaltınızda verdiğiniz bazı savaşlar olabilir ve bunlarla ilgili artık bir çözüm bulma zamanın geldiğini anlayacaksınız. Özellikle sağlığınız açısından, eğer yorulacağınızı düşünüyorsanız destek almak iyi bir fikir olabilir. Ayrıca kişisel gelişim konularına eğilmek için yine bu ay önünüze yeni fırsatlar düşebilir. Maddi değerleriniz ile ilgili olarak, özellikle 5 Ağustos sonrası oldukça yeni fırsatları beraberinde getirecek. Uzun zamandan beri beklediğiniz bir terfi sonucu özlük haklarınızdaki büyümeyi bu ay görebilirsiniz mesela. Yine bir iş değişikliği nedeniyle para kaynaklarınızda büyümeye gidebilirsiniz. Ancak eğer bir imza söz konusu olacaksa, 5 Ağustos’ta başlayacak olan Merkür gerilemesini unutmamanızı tavsiye ederim. Bunun yanında bu ay ayrıca kardeş, kuzen, akraba ve yakın çevrenize dair konulara da dikkat çekiyor. Onların hayatlarına dair beklenmedik güzel haberlere şahit olabilirsiniz.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde maddi değerlerinizle ilgili yeni fırsatlar gündeminizi oluşturacak ve belki de yeni bir yatırım yapma fırsatı doğacak. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde sağlığınızı önemsemenizi tavsiye ederim; eğer gecikmiş kontrolleriniz varsa bu ay gerçekleştirmeniz iyi bir fikir olacaktır. Ayrıca yine beklenmedik bir harcama ya da ani bir yatırım yapma nedeniyle bir miktar kredi kullanımı da gündeminize gelebilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yengeçler.


Sevgili Aslanlar, 

Bu ay özellikle kişisel hedefleriniz ve maddi değerleriniz ile ilgili konulara dikkat çekiyor. 5 Ağustos sonrası itibariyle para kaynaklarınızla ilgili oldukça şanslı zamanlar sizleri bekliyor sevgili Aslanlar. Bunun yanında yine 22 Ağustos sonrası maddi olarak istediğiniz seviyeye ulaşmış olacaksınız diye düşünüyorum. Bu ay sizleri en çok uyarmam gereken alan, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular olacak. Özellikle gruplar içerisinde bazı çatışmalara ve hatta dedikodulara şahit olabilirsiniz. Bunun yanında eğer bir dernek ya da bir STK’da çalışıyorsanız, yine bu ay artık daha fazla devam etmeme kararı alabilirsiniz. Malum Aslan burçları kendi kişisel bakımlarına oldukça önem verirler. Eğer bir estetik yaptırma arzunuz varsa, bu ay çok tavsiye etmem zira Merkür 28 Ağustos’a kadar ve özellikle 15 Ağustos itibariyle sizin burcunuzu da kapsayacak bir alanda geri hareketinde olacak. Dolayısıyla dış görünüşünüz ile ilgili yapacağınız değişimler için Eylül ayını tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde hayatınızdaki hedefler ile ilgili yepyeni kararlar alabilir, ilişkilerinizi başka bir zemine taşıyabilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklarınızla ilgili bir form değişikliğine gidebilir, hayatınıza yeni bir yön çizmek isteyebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Aslanlar.


Sevgili Başaklar, 

Ağustos yepyeni farkındalıklar geliştireceğiniz bir ay olacak. Bugüne kadar hiç fark etmediğiniz konular ile ilgile bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Ayın en önemli olayı sizler için Merkür gerilemesinin 5 Ağustos itibariyle başlıyor olması zira Merkür sizin gezegeniniz. Dolayısıyla bu ay özellikle 5-28 Ağustos tarihleri arasında yeni bir şeylere başlamamanızı, mümkünse bir imza atmamanızı ve çevrenizde olan bitene ekstra dikkat kesilmenizi tavsiye ederim. Ağustos ayına dair uyarım kariyeriniz ile ilgili olacaktır. Bulunduğunuz iş ortamında arkadaşlarınızla ya da yöneticilerinizle bazı fikir ayrılıklarına şahit olabilirsiniz; sakin kalmanızda fayda var. Yine bu ay bir iş değişikliğine gitme fikri de gündeminize gelebilir ancak Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmamanızı tavsiye ederim. İş değişikliği için Eylül ayı çok daha doğru bir zaman olacaktır. Ancak mevcut işinde uzun zamandır bir terfi bekleyen Başak burçları da bu fırsatı yine bu ay yakalayabilirler.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde, eğer ertelemiş olduğunuz bir sağlık kontrol programınız varsa gerçekleştirmeniz iyi olacaktır. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde çalıştığınız ortamda bir organizasyon değişikliği nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Başaklar.


Sevgili Teraziler,

Bu ayı oldukça sosyal geçirecek gibi duruyorsunuz. Hatta birtakım organizasyonlarda liderlik edebilir ya da bir STK’da görev almaya başlayabilirsiniz. 5 Ağustos itibariyle Merkür gezegeni geri hareketine başlayacak ve bu dönemde bulunacağınız ortam ve gruplarda, çok sık iletişim içinde olduğunuz kişiler ile bazı yanlış anlaşılmalar ya da söz düelloları olabilir, dikkat! Bu ay sağlığınıza ekstra önem vermeniz gereken bir dönem gibi duruyor, dolayısıyla eğer bugüne kadar aksatmış olduğunuz birtakım sağlık kontrolleriniz varsa, özellikle 5 Ağustos itibariyle gerçekleştirmeniz iyi olacaktır sevgili Teraziler. Bunun yanı sıra daha önceden planlanmış olan, özellikle yurt dışı seyahatleriniz varsa bazı aksaklıklar ya da karışıklıkların olma durumu da yüksek; dolayısıyla seyahat planınızı birkaç kez kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca uzun zamandan beri uğraştığınız ve artık nihayete ermeyen özel veya iş hayatınızla ilgili bazı konular için birtakım hukuki konular da gündeminize gelebilir.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde sosyal çevre ve arkadaşlıklarınızda bazı yenilenmeler olacak gibi duruyor. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, özellikle evli ve çocuk haberi bekleyen Teraziler bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Fakat bunun yanında bir ilişkiniz varsa ve artık size hizmet etmediğini düşünüyorsanız, bazı sonlanmalar ya da form değişiklikleri de olası. Sansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Teraziler. 


Sevgili Akrepler,

Bu ay özellikle kariyer, sosyal çevre ve yatırımlar alanlarınıza dikkat çekiyor. Eğer bir iş değişikliği yapma arzumuz varsa ya da bir imza atacaksınız, 5 Ağustos’a kadar gerçekleştirmenizi tavsiye ederim zira iletişim gezegeni Merkür, 5 Ağustos itibariyle 28 Ağustos’a kadar devam edecek olan geri hareketine başlayacak. 22 Ağustos ve sonrası oldukça eğlenceli ve sosyal zamanlar sizleri bekliyor sevgili Akrepler. Hatta bekar bir Akrep burcuysanız bu ay özellikle yine 5 Ağustos sonrası katılacağınız organizasyonlarda tanışacağınız kişilerle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.  Bu ay ayrıca özellikle sağlık kontrollerinizi aksatmamanızı tavsiye ederim sevgili Akrepler. Bazı plan dışı olası maddi harcamalar bir miktar canınızı sıkacak olsa da bir kredi kullanımıyla rahatlama olasılığınız da yüksek. Ayrıca bu kredi kullanımı planda olmayan bir yatırımı gerçekleştirmek adına da olabilir.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde kariyerinizle ilgili yeni konular gündeme gelebilir ve uzun zamandan beri beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Hatta bazı Akrepler bir iş değişikliğine de gidebilirler 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde ev ve yerleşim konularına dair bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Bu bir tadilat ya da daha önce planlanmamış ani bir taşınma da olabilir. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Akrepler. 


Sevgili Yaylar, 

Ağustos ayı kariyer, iş hayatınız, evlilik, ikili ilişkiler ve seyahatlerle ilgili alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 6 Ağustos sonrası uzun zamandan beri beklediğiniz terfiyi alabilir ya da bu tarih itibariyle iş değişikliği yapma konusunda yüksek bir motivasyona

sahip olabilirsiniz. Ancak 5-28 Ağustos tarihleri arasında geri hareketinde olacak olan Merkür, bu dönemde bir iş değişikliği yapmanızı tavsiye etmiyor. Eylül ayı kariyer değişikliği için çok daha sağlıklı bir dönem olacaktır. Yine bu ay planlı ya da plansız bazı yurt dışı seyahatleri gündeminize gelebilir sevgili Yaylar. Seyahat öncesi Merkür gerilemesinin olması nedeniyle özellikle otel ve uçak rezervasyonlarının doğru olup olmadığından iki kere emin olun derim. Ağustos ayı boyunca ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanlarınız en çok mücadele edeceğiniz konuları beraberinde getirecek gibi duruyor. Eğer evliyseniz bazı yeni kararlar alabilir ve bir form değişikliğine gidebilirsiniz. Bu yine varsa bir iş ortaklığınız ile ilgili de olabilir. Bunun yanında bekar Yay burçları ani bir şekilde evlilik kararı da alabilirler.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bir yurt dışı seyahati gündeminize gelebilir ya da yeni bir eğitime başlama fikri de doğabilir. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde kardeş, kuzen ve yakın çevrenizle daha çok ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Onların hayatlarına dair bazı değişimler olası. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Yaylar.


Sevgili Oğlaklar,

Ağustos ayı özellikle maddi değerleriniz, yatırımlar, bazı hukuki konular ve seyahat alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Ağustos sonrası hesapta olmayan bazı harcamalar sebebiyle bir kredi kullanımı gündeminizde gelebilir ya da yine bir yatırım yapma fikri nedeniyle bu krediyi kullanabilirsiniz. Ancak bir imza ya da sözleşme söz konusu olacaksa, 5 Ağustos ve 28 Ağustos arası Merkür’ün geri hareketinde olduğunu unutmayın. Bu ay yine uzunca zamandan beri ilginizi çeken bir konu ile ilgili yeni bir eğitime başlama fikri de olası sevgili Oğlaklar. Yine size ya da ailenize dair çözülmeyen bazı resmi konular ile ilgili bir mahkeme de gündeme gelebilir. Bir avukat ile görüşecek ya da yazılı bazı beyanlarda bulunacaksanız en doğru zaman 28 Ağustos sonrası olacaktır. Bu ay için en büyük uyarım günlük iş akışınızın olduğu alanlara dair olacak sevgili Oğlaklar. Özellikle iş yerinizde ast ve üstlerinizle olan ilişkilerde sakin tavırlar sergilemenizi tavsiye ederim. 

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde bazı yatırımlar ya da ekstra oluşacak harcamalar nedeniyle bir kredi kullanımı gündeminize gelebilir. Yine bu dönemde ertelemiş olduğunuz sağlık kontrollerinizi yaptırmanız iyi bir fikir olacaktır. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde bazı yeni para girişlerine şahit olabilirsiniz sevgili Oğlaklar. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim.


Sevgili Kovalar,

Ağustos ayı özellikle aşk, ilişkiler, çocuklar ve evlilik alanlarınıza dikkat çekiyor. Özellikle 5 Ağustos sonrası yatırımlarımızla ilgili konular da gündeminizi oluşturabilir. Bu sebeple bir kredi kullanımı da olası. Özel hayatınızla ilgili oldukça sakin kalmanız bir döneme giriş yapıyorsunuz sevgili Kovalar. Özellikle 5 ve 28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Merkür gerilemesi döneminde bazı yanlış anlaşılmalar, tartışmalar olası. Yine bekar Kovalar eğer bir söz, nişan ya da evlilik kararı alacaklarsa, 28 Ağustos sonrasını beklemelerini tavsiye ederim. Özellikle evli Kova burçları için bu ay, çocuk konularına çok daha fazla konsantre olacakları bir dönem gibi duruyor. Çocuklarınızın eğitim, okul hayatlarıyla ilgili bazı değişimlere gidebilirsiniz. Ya da uzun zamandır bebek haberi almak isteyen Kova burçları, bu ay bu güzel haberi sevdikleriyle paylaşabilirler. Yalnız çocuklarınıza dair bazı kararlar verecekseniz, partnerinizle çok mücadele içine girmemenizi tavsiye ederim zira bazı fikir ayrılıkları nedeniyle tartışmalar olası. 

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde evlilik ve ikili ilişkilerinize dair bazı yeni kararlar alma olasılığınız yüksek. Bunun yanında bekar Kova burçları da ani bir şekilde evlilik kararı alabilirler. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konuda yeni kararlar alabilir ve yönünüzü değiştirebilirsiniz. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Kovalar. 


Sevgili Balıklar,

Ağustos ayı ev, yerleşim, evlilik ve günlük iş akışınızın olduğu alanlara dikkat çekiyor. Evli Balık burçları özellikle 5 Ağustos itibariyle bazı form değişikliklerine gitmek isteyebilirler ya da evlilikleriyle ilgili yeni kararlar alma ihtiyacı duyabilirler. Bu dönemde özellikle 28 Ağustos’a kadar Merkür gerilemesini unutmamanızı tavsiye ederim; Eylül ayı bazı konuları gözden geçirmek için daha doğru bir zaman dilimi olacaktır. Bunun yanında yine 5 Ağustos sonrası iş ortamınızda bazı organizasyon değişiklikleri nedeniyle sorumluluklarınızda artış olabilir sevgili Balıklar. Eğer bir çocuğunuz varsa, 22 Ağustos sonrası onların hayatlarına dair bazı güzel gelişmeler yaşamanız olası. Bunun yanında yine bebek haberi bekleyen Balık burçları bu güzel haberi bu ay sevdikleriyle paylaşabilirler. Bu ay ev ve yerleşim konularına dair bazı beklenmedik yeni gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Bu bir ani taşınma olabileceği gibi bir anda yeni bir yatırım yapma konusu da olabilir sevgili Balıklar.

4 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile önümüzdeki dönemde iş ortamınızda bazı yeni gelişmeler olası. Mesela bir organizasyon değişikliği nedeniyle mevcut pozisyonunuzda iyicil anlamda başlangıçlar yaşayabilirsiniz. 19 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile önümüzdeki dönemde hayatınıza dair birçok konuyla ilgili yepyeni farkındalıklar geliştirebilir, bugüne kadar bilmediğiniz konular olduğundan haberdar olabilirsiniz. Ayrıca eğer aksatmış olduğunuz sağlık kontrollerinizi varsa, bu dönem bunları gerçekleştirmek iyi bir fikir olacaktır. Şansınız bol olsun, güzel bir ay geçirmenizi dilerim sevgili Balıklar.  


Önceki ve Sonraki
Haberler