EĞLENCE - KÜLTÜR SANAT

Eylül’de Netflix’te neler izleyeceğiz?

Yaza veda ederek rutinlerimize döndüğümüz Eylül ayında Netflix, yepyeni hikayeler ve tüm hızıyla devam eden maceralarla dolu. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı ‘Pera Palas'ta Gece Yarısı’, ikinci sezonuyla Eylül'de geri dönüyor. Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği ‘Tam Bir Centilmen’, varlıklı kadınların gözdesi ve baştan çıkarıcı olarak tanımlanan Saygın’ın içsel yolculuğunu konu alıyor ve onun parıltılı dış dünyasının ardındaki karmaşık ruh halini keşfe çıkıyor

profil
BT Ekip
1.09.2024
Eylül’de Netflix’te neler izleyeceğiz?

Netflix’te Eylül’de ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ ve ‘Tam Bir Centilmen’ yapımlarının yanı sıra ‘Emily in Paris'in dördüncü sezon ikinci kısım bölümleri de seyirciyle buluşacak. Dizinin yeni bölümlerinde Emily, yepyeni maceralara atılırken; Nicole Kidman, Liev Shrieber, Dakota Fanning ve Meghann Fahy gibi isimler ‘The Perfect Couple'da buluşuyor. Ayrıca Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen ve Carrie Coon'un başrollerini paylaştığı ‘His Three Daughters’ ve Joey King'in başrolünde yer aldığı ‘Çirkinler’ de yine Eylül ayında Netflix'te yayınlanacak

2. Sezon (12/09/2024)

1995 yılında, kendisine ait 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar. Ahmet’in zamanla oynamamak gerektiği uyarıları Esra’yı durdurmaya yetmez ve ikili 1941 yılında kendilerini yeni bir serüvenin içinde bulurlar. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet’in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de, aşkının peşinden 1919 yılından 1941’e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit’in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar. 


4. Sezon 2. Kısım (12/09/2024)

Mutlu bir beraberliği ve sevdiği bir işi olan Emily için tüm bunlar yeterli mi? Fransız Alplerinde kayak gezisinden Roma’da tatil yapmaya kadar, yeni maceralar onu bekliyor.    


(05/09/2024)

Amelia, Nantucket’ın en zengin ailelerinden birine gelin gitmek üzeredir. Ancak düğün, şoke edici bir ölüm nedeniyle sarpa sarınca herkes şüpheli durumuna düşer.


(26/09/2024)

Kristen Bell ve Adam Brody’nin rol aldığı bu komedi dizisinde, sözünü sakınmayan bir podcast yayıncısı ve sevgilisinden yeni ayrılmış bir haham arasında aşk kıvılcımları uçuşur.


(10/09/2024)

Jack Whitehall ve babası, ünlü komedyenin baba olduktan sonra karşılaştığı büyük sorulara yanıt bulmak için dünyanın dört bir yanına seyahat ediyor.


8. Sezon (06/09/2024)

Göz alıcı stiller, şiddetli çatışmalar, baş döndürücü evler... Yeni bir emlakçıya hoş geldin derken yakın bir dosta veda eden Oppenheim Grup’ta işler bildiğiniz gibi.


(26/09/2024)

‘Tam Bir Centilmen’, göz kamaştırıcı bir yaşam süren ancak derinlerde büyük bir mutsuzluk yaşayan Saygın’ın gerçek mutluluğu arayışını etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktarıyor. Varlıklı kadınların gözdesi ve baştan çıkarıcı olarak tanımlanan Saygın’ın içsel yolculuğunu konu alan film, onun parıltılı dış dünyasının ardındaki karmaşık ruh halini keşfe çıkıyor.


(20/09/2024)

Dargın üç kız kardeş, hasta babalarının son günlerinde onun evinde yeniden buluşur.


(06/09/2024)

Eski bir deniz piyadesi, kuzeninin kefaleti için ödeyeceği paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca, küçük bir kasabada yolsuzlukla mücadele eder.


(13/09/2024)

Güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte, mecburi estetik ameliyat olmayı bekleyen bir genç kaybolan arkadaşını bulmak için bir yolculuğa çıkar.


(27/09/2024)

Amerikan yerlilerinden oluşan bir lise basketbol takımı, yıldız oyuncusunu kaybedince eyalet şampiyonluğunu kazanmak için kendi kültürlerinden güç alarak müthiş dayanışma gösterir.


(03/09/2024)

Dünya Kupası şampiyonu Hope Solo, skandallara ve eski takım arkadaşlarıyla yaşadığı gerginliklere rağmen kadın futbolunun zirvesine yükselişinin çalkantılı öyküsünü anlatıyor.


(27/09/2024)

Will Ferrell’ın eski dostu Harper Steele trans kadın olduğunu açıklayınca ikili, arkadaşlıklarının bu yeni evresinde Harper’ı ülkeye gerçek kimliğiyle tanıtmak için yollara düşer.


(05/09/2024)

Orijinal görüntüler ve röportajlarla hazırlanan bu belgesel, Apollo 13’ün heyecan verici hikayesini ve astronotları sağ salim geri getirmek için verilen mücadeleyi anlatıyor.


2. Sezon (09/09/2024)

Hot Wheels çocukları, Ultimate Garaj’ı birçok özel güce sahip bir araba kullanan gösterişli yeni rakiplerinden kurtarmak için yarışırken hararet yükseliyor.


11. Sezon (16/09/2024)

JJ, ailesi, arkadaşları ve herkesin çok sevdiği köpek Bingo’nun yer aldığı bu sakinleştirici ve rahatlatıcı şarkı koleksiyonuyla arkanıza yaslanın ve gevşeyin.


(06/09/2024)

Çölün ortasındaki deneysel bir kasabada yaşayan bir kadının parıltılı ve kusursuz yaşantısı, hoş karşılanmayan sorular sormaya başlamasının ardından altüst olur.


Önceki ve Sonraki
Haberler