GÜZELLİK - MAKYAJ

Mayıs ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Baharın sona erip yavaş yavaş sıcak yaz aylarına hazırlandığımız Mayıs ayında da birçok global ve yerli marka birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, ıs Mayayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
31.05.2024
Mayıs ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kiko Milano’nun en sevilen ürünlerinden Unlimited Double Touch çift taraflı ruj, 12 saate kadar kalıcı formülü ve yeni tonlarla zenginleşmiş 24 renk seçeneği ile sınırsız olasılıklar sunuyor. İkonik Unlimited Double Touch, bulaşmayan ve 12 saate kadar dayanan yapısı ile sabahtan akşama kadar kusursuz bir görünüm vadediyor. Son derece yoğun, uzun süre kalıcı ve olağanüstü parlak bir dudak makyajı için zengin baz renk ve dudak parlatıcısının etkileyici birleşimden oluşan Unlimited Double Touch, tüm dünyada Kiko Milano’nun en çok tercih edilen ürünlerinden biri… 


Benefit Cosmetics’den kaşlara Precisely, My Brow Wax ve Precisely, My Brow Detailer ile yepyeni bir dokunuş geliyor. Güzellik tutkunlarının adresi Sephora, Benefit imzalı Precisely My Brow Wax ile kaşları renklendirerek daha belirgin görünmelerini sağlıyor; ardından incelikli kaş görünümü için, mikro incelikte uçlu kaş kalemi Precisely, My Brow Detailer ile kaşlara bambaşka bir boyut kazandırıyor. Yumuşak, kremsi formülüyle kaşları sabitlemek için geliştirilen Precisely, My Brow Wax, 12 saat kalıcı dağılma ve bulaşma yapmayan formülüyle dikkat çekiyor. Precisely, My Brow Detailer ise kremsi dokusu ve zengin renk pigmentleri sayesinde kolay ve yumuşak bir uygulama sağlıyor.  


Rouge Hermès İlkbahar-Yaz 2024 sınırlı üretim koleksiyonu ile rengi en saf haliyle keşfediyoruz. Koleksiyon; gösterişli, zengin ve iddialı tonlardan oluşuyor. Dudaklara uygulandığında mat, ışığı emen yüzeyiyle yüzü aydınlatıyor ve hem coşkulu hem de iddialı mizacıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan 47 Rouge Cinétique; mat bitişli, koyu kırmızı bir tona sahip ve canlı bir enerji yayılıyor. 41 Rose Pop; mat yüzeyi ve aşırı pembe tonuyla neredeyse floresan bir ışıltı saçıyor. 44 Orange Néon ise mat yüzeyi ve parlak turuncu tonu arasındaki kontrast ile canlı ışıltısını ortaya çıkarıyor.


Maybelline New York’un yeni ürünü Firework maskara, süper kavrayıcı fırçasıyla tüm kirpiklere 360 derece etki sağlayarak uzunluk ve hacim etkisiyle tek tek ayrılmış kirpikler sunuyor. Maybelline New York’un Lash Sensational ailesine yeni katılan Firework maskara, elastomer ve süper kavrayıcı fırça özelliği sayesinde kirpiklere hacim ve uzunluk kazandırırken, gözleri belirginleştiriyor ve etkileyici bir görünüm sunuyor. Pro-Vitamin B5 ile zenginleştirilmiş bakım formülüne sahip maskara, kökten uca bakım yapıyor.  


Dünyaca ünlü Fransız bitkisel kozmetik markası Yves Rocher, Elixir Botanique 50+SPF Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Antioksidan Bakım Yüz Kremi; cildinize taze bir canlılık ve sizi güneşin zararlı etkilerinden koruyacak eşsiz bir bakım sunuyor. Elixir Botanique 50+SPF Yaşlanma Karşıtı Bitkisel Antioksidan Bakım Yüz Kremi cilt bariyerinizi onararak, doğal kaynaklardan elde edilen içeriklerle cildinize sağlıklı ve doğal bir bakım sağlıyor.


Dior Le Baume, çeşitli cilt tiplerine ve çoklu ihtiyaçlara uygun olan kremsi dokusuyla; elleri, dudakları ve vücudu nemlendirirken aynı zamanda cilt bariyerini onarıyor. Aynı zamanda bu cesur tasarım, her stil ve yaşam tarzı için yaratılmış; taşınabilir yuvarlak formatıyla her zaman elinizin altında ve rahatlatıcı formülüyle her an kullanıma hazır. Dior Le Baume için Dior bilimi, %96 doğal kökenli içeriklerden oluşan olağanüstü, son derece etkili bir formül geliştirdi. Gerçekten güçlü bir şekilde etkili olan bu formül; cildi onarıyor, rahatlatıyor, güçlendiriyor, nemlendiriyor ve her an daha güzel hale getiriyor.


En sağlıklı saçlarda bile yıpranmalar, kırılmalar ve renk tutarsızlıkları görülebiliyor. L'Oréal Professionnel, Metal Detox ailesi ile bu problemlere profesyonel bir çözüm sunuyor. Güçlü formülü ile saç bakım rutininizi tamamlayarak %99 daha az kırılma riski ve uzun süre kalıcı renk garantisi sağlıyor. Şampuan öncesi bakım, şampuan, koruyucu maske, konsantre yağın yer aldığı Metal Detox serisi içerisinde bulunan UV korumalı durulanmayan krem, yaz boyu saçınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyor.  


Rabanne, yeni kokusu FAME Intense ile orijinal kokunun daha da bağımlılık yapan bir enkarnasyonunu sunuyor. Dünyaca ünlü parfümörler Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas ve Fabrice Pellegrin tarafından en olağanüstü malzemelerle hazırlanan FAME Intense, kadınlığın en göz kamaştırıcı yönlerine bir övgü olarak karşımıza çıkıyor. Bu büyüleyici ballı füzyon, güneş yasemini ışıltılı bir parlaklık ve saflık getirirken, bağımlılık yapan yeni odunsu çiçeksi, baharatlı bir karışımda dinlendirici bir sıcaklık sunuyor. Benzersiz tütsü üçlüsü kremsi sandal ağacı ile birleşerek şehvetli, saran ve karşı konulmaz bir kadınsı koku yaratıyor.


Dermatologlarla geliştirilen cilt bakım ürünleriyle cildinize iyilik taşıyan CeraVe yüz temizleyicileri, formüllerindeki üç temel seramid ile etkili bir cilt temizliği sağlıyor. Normal ve yağlıya dönük ciltler için CeraVe Köpüren Temizleyici, akneye eğilim gösteren ciltlere özel temizleyici CeraVe Akne Temizleyici, normal ve kuruya dönük ciltler için CeraVe Nemlendiren Temizleyici’den birini seçebilir ve yüzünüzü gönül rahatlığıyla temizleyebilirsiniz.


Giorgio Armani, yeni likit allık yeniliği ve Luminous Silk serisinin en son üyesi Luminous Silk Cheek Tint’i tanıttı. Suluboyadan ilham alan formülüyle Luminous Silk Cheek Tint; 12 saate kadar kalıcılık için yoğun, şeker tonlu rengi hafif karıştırılabilirlik ile birleştiriyor. Her biri ışıltılı, sadece sıkıştırılmış bir etki yaratmak için tasarlanan altı canlı renk tonuyla Luminous Silk Cheek Tint, yanaklar için şekillendirilebilir bir renk sunuyor ve dudaklara da uygulanabiliyor. Luminous Silk serisindeki tüm ürünler gibi Luminous Silk Cheek Tint de yüze sağlıklı bir ışıltı katıyor. 


Güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili bir koruma sağlayan Soleil Plaisir güneş koruyucu, Darphin’in özel formülüyle cildi ışıltılı bir görünüme kavuştururken aynı zamanda çevresel faktörlere karşı da koruma sağlıyor. Ürün, kimyasal filtreli formülü ve E vitamini içeriği ile cildi nemlendirip besliyor. Soleil Plaisir, suya dayanıklı özelliği ile hem şehir hayatında hem de tatilde güvenle kullanılabiliyor.


Cilt teknolojisi markası Foreo’nun Supercharged cilt bakım koleksiyonuna en son eklenen Supercharged Barrier Restoring Essence Mist, hareket halindeyken hızlı bir cilt tazelemesi için çantanızda bulundurmanız gereken bir ürün. Yaşlanmanın ilk belirtilerini gösteren yorgun, nemsiz ciltler için tasarlanan Supercharged Barrier Restoring Essence Mist, nemli ve genç bir cilde giden yollardan biri. Cilt temizliğinden sonra sabah ve akşam cilt bakım rutininizin ilk adımı olarak kullanabileceğiniz bu mist, gün boyunca cildinizi tazelemek ve cildinizi anında yumuşak ve esnek bırakmak için ideal. Bu yenileyici yüz misti; cildi sıkılaştırıp kolajeni artırarak gençlik etkisi veriyor.


Shiseido, yaz aylarında cildi, derinlemesine temizleyen ürünleriyle güneş koruyucu kalıntılarından arındırıyor. Suya dayanıklı makyajı dahi en hızlı ve etkili şekilde temizleyen Perfect Cleansing Oil, cildi temizlerken nemlendiriyor. Makyaj çıkarıcı yağ, hafif yapısıyla yapışkan bir his bırakmıyor ve göz ve dudak makyajına uygun formülüyle tüm cilt tipleri için derinlemesine temizlik sunuyor. Complete Cleansing Microfoam, ciltteki kiri ve makyajı temizlerken pürüzsüz bir görünüm yaratıyor. Yoğun makyajı bile en etkili şekilde temizleyen köpük, yüksek oranda nemlendirici bileşenler içeriyor. Gözenekleri yağdan, kirden ve makyaj kalıntılarından etkili bir şekilde arındıran Deep Cleansing Foam ise ciltte tazelenmiş ve pürüzsüz bir his bırakıyor. Lekeye meyilli ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun olan temizleyici köpük, cildin savunmasını güçlendiriyor.


Cildinizin daha yumuşak ve daha ışıltı olmasını istiyor musunuz? L’Occitane Almond Milk Concentrate vücut kremi, hızlı emilimi ile daha yumuşak ve daha ışıltılı pürüzsüz görünümlü bir cilde yardımcı oluyor. Sadece cildi nemlendirmekle kalmıyor aynı zamanda sıkılaştırmaya da yardımcı oluyor. Bir ay gibi bir kullanımın sonunda vücuttaki etkisi hissedilebiliyor.  Formülünde bulunan badem özü ve tohumu aynı zamanda cildin elastikiyetini korurken hücresel yenilenmeyi tetikliyor, cilt pürüzsüzleşirken nemleniyor.


Cildimizde yaşadığımız sorunlara karşılık doğada ona iyi gelecek özel bir bitki bulunduğuna inanan Himalaya Wellness Ailesi’nden yeni Leke Karşıtı Zerdeçal Özlü ürün serisi akne sonrası, yaşlanma ve güneş lekelerini bir haftada azaltmaya yardımcı oluyor. İçeriğindeki organik kaynaklı soğuk sıkım zerdeçal özü, melanin düzenleyici yapısıyla koyu lekelerin görünümünü azaltmayı destekliyor. Ayrıca, formülündeki niasinamid antioksidan özellikleriyle serbest radikallerle savaşıyor ve böylece koyu lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Seride bulunan Yüz temizleyici, peeling, maske, kağıt maske, yüz kremi ve serum; leke karşıtı bakım rutininizde cildinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir bakım deneyimi sunuyor.


Lapéras, en son teknolojiyle geliştirilmiş ve bilimsel olarak formüle edilmiş bir cilt bakım serisi olarak, cilt sağlığınızı desteklemek ve cildinizin en iyi haline gelmesine yardımcı olmak için tasarlanmış. Yenilikçi bir ürün olan Lapéras 12% Vitamin C + E + Ferulik Asit Serumu, güçlü içeriğiyle cildinizde mucizevi değişiklikler yaratıyor. Ürünün etkili formülü, doğal ve cilt dostu içeriklerle zenginleştirilmiş. Bu içerikler arasında Aloe Vera ve Centella Asiatica gibi doğanın mucizeleri bulunuyor. Bunlar; cildinizi nemlendirirken, sakinleştirirken ve gençleştirirken etkili bir şekilde çalışıyor.


Narciso Rodriguez, ikonik For Her koleksiyonuna, yeni bir zarafet havası katan yumuşak, şehvetli yeni kokusu Musc Nude’u ekledi. Bu şehvetli yeni koku, vücudu ikinci bir cilt gibi kucaklıyor. Zamana meydan okuyan şipre yapısının ışıltılı yeni bir yorumu olan Musc Nude; misk yapısını kalbinde narin çiçek yaprakları ve sıcak notalarla aşılayarak bağımlılık yapan bir koku yaratıyor.


The Bath Factory, güzellik ve bakımı ön planda tutan; muz, çilek ve vanilya temalı banyo ve duş ürünleri ile dikkat çekiyor. Tazelenmenin ve canlanmanın bir başka yolu olan The Bath Factory Mutluluk Veren Muzlu Banyo Seti, muzun mutluluk veren enerjisini ve nostalji kokusunu sunuyor. İçeriğinde bulunan muz özleriyle zenginleştirilmiş duş jeli, peeling ve sabun ile cildinizi nemlendirirken ona canlılık ve enerji veriyor. Vanilya Duş Seti ise yoğun vanilya kokusuyla dolu duş jeli, peeling ve sabun ile duş rutinini lüks bir ritüele dönüştürüyor. 


Bobbi Brown, dudaklarınızı canlandıracak ve günlük stilinizi bir üst seviyeye taşıyacak benzersiz renklerle dolu Extra Plump Lip Serum Koleksiyonu ile karşınızda. Bu koleksiyonla Bobbi Brown, dudaklarınıza parlaklık ve nem katmanın yanı sıra anlık dolgunluk hissi de sunuyor. Formülü sayesinde anlık dolgunlaşma, 24 saat nemlendirme ve gün boyu sıvı parlaklık sunan bu dudak serumu; aynı zamanda dudakları gözle görülür şekilde dolgunlaştırıyor ve ince çizgilerin görünümünü yumuşatıyor. 


Penhaligon’s parfümlerinin eşsiz notalarına sahip el kremleri ile yumuşacık bir doku ve büyüleyici bir koku her an sizinle olabilir. Penhaligon’s ailesinin narenciye, gül ve yasemin kokularına sahip Luna parfümünün el kremi Penhaligon’s Luna Hand Cream, Ay Tanrıçası’ndan ilham alıyor ve tıpkı parfümünde olduğu gibi rahatlatıcı bir karışıma sahip. Kremi, hızla emilen formülü ve aromaterapik özellikleri sayesinde gün içinde istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Halfeti’ye doğru gizemli bir yolculuğa çıkaran Penhaligon’s Halfeti Hand Cream, amber ve ud kokusunun yanı sıra gül ve baharatın eşsiz uyumuyla birlikte ellerde harika his bırakıyor. Ürün; kremsi dokusuyla elleri yumuşatıyor, nemlendiriyor ve aynı zamanda mükemmel bir koku deneyimi yaşatıyor.


Olaplex Lashbond ve Browbond, patentli bağ onarım teknolojisiyle sağlıklı, gür ve uzun kirpik ve kaşlara kavuşmanıza yardımcı oluyor. Olaplex Browbond Building Serum; patentli bağ onarım ve Peptide Complex teknolojileriyle daha kalın ve dolgun bir kaş görünümü yaratıyor. Olaplex Lashbond Building Serum ise kirpiklerin daha hızlı uzamasını sağlıyor, dolgun ve yoğun kirpik görünümünü destekliyor. Patentli peptit karışımı içeren serum, kirpik diplerine uygulanıyor. Formülündeki hiyalüronik asit ve biyotin sayesinde kirpikleri besliyor, kuru ve kırılgan yapıdaki kirpiklerin görünümünü azaltarak canlılık kazandırıyor. 


Flormar Longer Than Ever maskaranın, tüm kirpikleri yakalayan esnek fırçası kısa kirpileri bile kolayca uzatıyor. Silikon ve konik formdaki bu özel fırça sayesinde uzun kirpik görünümü için uygulama yapmak kolaylaşıyor. Flormar Longer Than Ever; tüm kirpikleri yakalayan esnek fırçası, %83’e varan doğal kaynaklı bileşenleri ve badem yağı ve E vitamini ile zenginleştirilmiş besleyici formülü ile çarpıcı bakışlarının ve uzun kirpiklerinin vazgeçilmezi olacak.


Önceki ve Sonraki
Haberler