GÜZELLİK - MAKYAJ

Ağustos ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Kozmetik dünyası; makyajı, cilt bakımını, güzel kokmayı seven kadınlar için her geçen gün yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Yazın sonu ayı Ağustos’ta da birçok global ve yerli marka birbirinden güzel ve iddialı ürünlerini piyasaya sürdü. Eylem Bilgiç, Ağustos ayında öne çıkan, tüketiciyle buluşan, yenilenen o ürünlerden bazılarını sizler için derledi

profil
BT Ekip
31.08.2024
Ağustos ayının öne çıkan kozmetik ürünleri

Prada Beauty, yeni kadın kokusu Paradoxe Virtual Flower’ı tanıttı. Prada Paradoxe Virtual Flower, feminenliğin en ünlü sembollerinden ve parfümerinin kodlarından biri olan çiçeksiliği yeniden ele alıyor. Taze ve çiçeksi imzasıyla duyusal algının sınırlarını genişleten ve gerçeklik anlayışına meydan okuyan bir koku sunuyor. Usta parfümörler Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu ve Antoine Maisondieu tarafından hazırlanan Prada Paradoxe Virtual Flower, parfümerinin en sofistike çiçeklerinden biri olan yasemine odaklanarak çiçeksi yaklaşıma yeni bir bakış açısı sunuyor.


YSL Beauty, allık dünyasında çığır açacak Make Me Blush-Likit Allık’ı piyasaya sürdü. Bireyselliğin ve kendini ifade edebilmenin özünü yakalayan Make Me Blush-Likit Allık, her cilt tonuna hitap eden altı farklı renk tonuna sahip. Canlı mercanın cesur tazeliğinden cezbedici böğürtlenin dikkat çekici ifadelerine kadar uzanan bu seri; ultra kolay uygulanabilir, hafiften yoğuna doğru giden tonlarla 12 saat boyunca canlı ve taze kalıyor.


Kilian Paris’in The Liquors koku ailesine katılan en yeni üyesi Old Fashioned... Bu sofistike parfüm, 18 yıllık tek malt viskinin karmaşık tat yapısından ilham alarak, miras ve zarafeti bir araya getiriyor. Old Fashioned, ilk yudum gibi zamanla açılarak buğday esansı ve hafif çiçeksi likör yönüyle Davana esansı ile başlıyor. Ardından, ultra konsantre sedir ağacı esansı ve Everlasting Absolute’un karmaşıklığına, uzun süre kalıcı styrax ve tolu balm notalarına yol açıyor ve bu notalar, yaşlanan fıçıları ve İskoç efsanelerinin sisli ormanlık arazilerini çağrıştırıyor. Bu kızıl likör, genellikle ‘old fashioned’ olarak adlandırılan, yavaşça içmek için tasarlanmış kısa bir viski bardağında servis edilir. Old Fashioned parfümü de benzer bir şekilde, klasik bir viski bardağına benzeyen bir şişede sunuluyor.


Tamamen bitkisel ve doğal içeriklerle ürünler geliştirilen Ashley Joy, minikler için geliştirdiği Çocuklara Özel Kolay Tarama Spreyi ile çocukların saçlarının taranmasını kolaylaştırıyor. Güzel bir banyo, duş ve saç bakımının hemen ardından ya da sabah okula hazırlanırken kullanılan, hem kolayca tarama sağlayan, hem de saçları koruma altına alan bu özel bakım ürünü, hidrolize buğday proteinli formülü ve içeriğinde yer alan preparatlar sayesinde saça parlaklık verirken, zarar görmüş saçları güçlendiriyor, saçın kolaylıkla şekil almasını da destekliyor.


LANEIGE, cildinizin en iyi halinde olmasını ve sürekli güzelleşmesini sağlamak için bir dizi patentli teknoloji ve bileşen kombinasyonuyla hem eğlenceli hem yenilikçi bir ürün yelpazesi oluşturdu ve Sephora’da güzellik tutkunlarıyla bir araya getirdi. Cilt bariyerini koruyan ve güçlendiren seramit, cildi sıkılaştıran peptit ve dolgunlaştıran hyalüronik asit bakımından zengin dudak bakım ürünü Bouncy & Firm Lip Treatment; dudaklarınızı hem nemli hem de dolgun tutmaya yardımcı oluyor. Bouncy & Firm Eye Sleeping Mask; ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmanın yanı sıra cildi sıkılaştırıp koyu halkaları yok ediyor. Lip Glowy Balm ise dudaklarınızın karşı koyamayacağı altı yeni renkle karşınızda! Icons to Go – Set of Laneige Essentials, ikonik ürünler içeren bir kit ve cildinizin doğal ışıltısını korumak için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Watermelon Sorbet Night Lip Mask ise karpuz kokusuyla bu sezona başlangıç yapmanın en güzel yolu.


Flormar, marka elçisi Zeynep Bastık ile yine ses getiren bir iş birliğine daha imza atıyor. Yoğun parlaklık veren ve ‘Işıltınla Parla’ sloganıyla öne çıkan Shine Kiss Me More likit ruj serisi; 12 saate kadar kalıcı renkleri, murumuru yağı ve hyaluronik asit ile bakım yapan içeriğiyle makyaj severlerin yeni gözdesi olacak. Flormar Shine Kiss Me More, 12 renk seçeneğiyle dudaklara yoğun ve kusursuz bir parlaklık veriyor. Seri, dudakları 24 saat boyunca nemlendirirken yapışkan his bırakmayan konforlu bir kullanım sağlıyor.


Polaar Eternal Snow Dark Spot Serum, doğal içeriklerle zenginleştirilmiş formülüyle koyu lekeleri hafifletiyor ve cildinize doğal ışıltısını yeniden kazandırıyor. Serum, hiperpigmentasyonu ve ciltteki renk değişimlerini azaltıyor, cilt tonunu yeniden dengeliyor. İnce çizgi görünümünü hafifleterek kırışıklıkları pürüzsüzleştiriyor ve kolajen üretimini artırıyor. Serum, serbest radikallere ve enflamasyonlara karşı koruyucu etkisi sayesinde UV ışınlarına bağlı hücre hasarını azaltıyor. Cilde sürüldüğünde yumuşak bir his bırakarak cildinize anında rahatlama sağlıyor.


Anadolu Propolisi, shea yağı ve no-nano mineral çinko ile formüle edilen, alüminyum, renklendirici, alkol ve GDO içermeyen BEE’O Apicare Anadolu Propolisli Kadın Roll – On Deo; ferah çiçek kokusu ile ciltteki gözenekleri tıkamadan, ter ve kötü kokuların önlenmesine yardımcı oluyor. %100 doğal ve temiz içeriği ile gün boyu ferahlık sağlayan ürün; cildi korurken, bakım yaparak besliyor. Ter kokusunu önlemek konusunda etkili bir çözüm sağlayan ürünün ciltle uyumlu yapısı, dermatolojik olarak test edilmiş. 


Patentli teknolojisi ile saçtaki 2 yıllık hasarı moleküler düzeyde onaran L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular serisi, yeni durulanan maske ile büyüyor. Serinin en yeni üyesi Konsantre Maske, saça %94 daha fazla güç ve %85 daha fazla yumuşaklık kazandırırken, ekstra nemlendirme ve elastikiyet sunuyor. İnce telliden kalın telliye tüm yıpranmış saçlar için uygun olan konsantre maske, saçların daha kolay taranmasına yardımcı oluyor, daha güçlü, daha sağlıklı ve daha yumuşak saçlar için anında yumuşaklık ve parlaklık sunuyor.


Cildinizi canlandırmanın ve cildinize bronz bir ışıltı vermenin yolunu mu arıyorsunuz? Makeup By Mario’nun hyalüronik asit ve E vitaminiyle zenginleştirilmiş bronzlaştırıcı Softsculpt ® Bronzing & Shaping Serum, bronz bir yaz görünümü için ihtiyacınız olan ürün, üstelik saten bitişli. Yenilikçi 2’si 1 arada ambalaj, genel kullanım için pompalı şişe ve belirli bölgeleri şekillendirmek için aplikatör başlığı... Bir nevi ikinci teniniz olacak bu ürünü çıplak cilde veya fondöten üzerine uygulayabilirsiniz. 


NARS, üst düzey teknolojili Explicit Lipstick’i tanıttı. Explicit Lipstick serisi, saten bitişi ve uzun süre kalıcılığıyla dikkat çekiyor. Canlı renkleri, kremsi ve bulaşmayan formülü ile dikkat çeken seri; 28 cesur rengiyle, yüksek pigmentli formülü sayesinde dudaklara canlı bir renk sunarken, kremsi yapısıyla bulaşmadan uzun süre kalıcılığıyla konforlu bir deneyim yaşatıyor. Hassas uçlu tasarımıyla dudakları kolayca şekillendiren ve dolgun gösteren ruj, içeriğindeki Luxe Comfort Complex sayesinde dudakları nemlendiriyor ve koruyor. Gül yağı ve hyalüronik asit ile zenginleştirilen formülü, dudaklara yoğun bakım sağlıyor.


Drunk Elephant; cildi temizleyen, eksfoliye eden, nemlendiren, aydınlatan, yenileyen ve koruyan, 30 gün içinde sağlıklı bir görünüme kavuşturan, sabah ve akşam cilt bakım ritüeli için seyahat boyunda beş temel üründen oluşan The Littles 7.0 setini sundu. Serinin içinde C-Firma Fresh Gündüz Serumu, B-Hydra Yoğun Nemlendirici Serum, Protini Polipeptit Krem, Beste No. 9 Jel Temizleyici ve T.L.C. Framboos Glikolik Gece Serumu bulunuyor. C-Firma cildi aydınlatıp sıkılaştırıyor, B-Hydra orta ve uzun vadeli nemlendirme sağlıyor, Protini Krem cildin tonunu, dokusunu ve sıkılığını iyileştiriyor, Beste No. 9 tüm makyaj ve kir izlerini ortadan kaldırıyor, T.L.C. Framboos ise daha sıkı ve canlı bir görünüm için cildi nazikçe ölü hücrelerden arındırıyor.


Olaplex N°0 Intensive Bond Building Treatment, saç bakım rutinini bir üst seviyeye taşıyor. Kuru ve hasarlı saçları onaran bu yoğun sprey, Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisinin en yüksek konsantrasyonunu sunuyor ve N°3 Hair Perfector için mükemmel bir baz işlevi görüyor. N°3 Hair Perfector; boya, ısı, güneş ve çevresel etkenler nedeniyle hasar gören saçlara çözüm sunuyor. Saçları görünür şekilde güçlendirirken var olan kırıkları minimize eden bu ürün, saç bağlarını onarıyor ve saça eski sağlığını geri kazandırıyor. Saçları ağırlaştırmadan parlaklığını artıran N°8 Bond Intense Moisture Mask, hasar görmüş saçlara yoğun nem ve onarım sağlıyor. Patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip olan maske, kuru ve kırılgan saçları güçlendirirken, saç bağlarını onarıyor. 


La Roche-Posay’nin popülasyonun %50’sinde görülen ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen koyu cilt lekeleriyle mücadele için geliştirdiği yeni ürünleri MELA B3 Yüz Temizleme Jeli ve MELA B3 Serum’dan oluşan iki aşamalı bakım rutini ile koyu cilt lekelerinize veda edin. MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, ilk kullanımdan itibaren cildi arındırarak daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. MELA B3 Serum ise en inatçı koyu lekeler dahil olmak üzere ciltteki renk değişikliklerinin gözle görülür şekilde düzeltilmesine yardımcı olurken cildi yatıştırıyor ve eşit bir cilt tonu sağlıyor. 


Onarıcı ve iyileştirici özelliklere sahip değerli Centella Asiatica özleriyle zenginleştirilen yeni Kérastase Chroma Absolu Cicagloss, işlem görmüş saçlarda rengin solmasını önleyerek çok daha uzun süreli ve daha canlı renk sağlıyor. Saçı derinlemesine nemlendiriyor, saç boyunca koruyucu bir bariyer oluşturuyor. Üst notalarında kakule ve neroli, orta notalarında sümbülteber, portakal çiçeği ve frezya, alt notalarında ise sandal ağacı, misk ve guaiac ağacının yer aldığı benzersiz kokusuyla duyularınıza seslenen ürün, %95 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen kolay doldurma sistemi ile çevre dostu bir tasarıma sahip.


Hyalüronik asit, cildi derinlemesine nemlendirmek ve nemi hapsetmek için çalışır ve cildin daha dolgun ve pürüzsüz görünümlü hissetmesine yardımcı olur. Avon’un Anew Hyalüronik Asit İçeren Dolgun Görünüm Veren Serumu ve yepyeni ürünü Anew Hyalüronik Asit İçeren Dolgun Görünüm Veren Su Bazlı Krem; nemli ve dolgun bir cilt görünümü için yardımınıza koşuyor. Serum, anında nemli ve dolgun bir cilt görünümünü desteklerken, zamanla ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünün hafiflemesine yardımcı oluyor. Su bazlı krem ise cilde gözle görülür bir şekilde dolgun bir görünüm vermeye yardımcı oluyor ve nemi 72 saate kadar hapsediyor. 


Sonbaharın gelişiyle birlikte, yazın etkilerini geride bırakıp cildinizi yenilemek gerekiyor. Sinoz, sonbahar için özel bir formül geliştirdi: Sinoz Hydrapro Yoğun Nemlendirici Yüz Bakım Kremi. Yazın kavurucu güneşi ve sıcak havalarının cildinizde yarattığı kuruluğu gidermek ve cildinizi tazelemek için ideal olan bu krem, cildinize derinlemesine bakım sağlıyor. Kremdeki avokado yağı, cildinize yoğun nem desteği sağlıyor. Hyaluronik asit, cildin su dengesini korurken, E vitamini cildinizi serbest radikallerden koruyor ve antioksidan etkisi ile cildi canlandırıyor. Ürün, cildinizin elastikiyetini artırıyor ve pürüzsüz, sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.


Cilt teknoloji markası FOREO, KIWI™ koleksiyonunun en yeni üyesi olan KIWI™ Yağ Kontrollü Matlaştırıcı Nemlendirici’yi duyurdu. KIWI™ Derma ve KIWI™ Aktif Gözenek ve Siyah Nokta Maskesi ile kullanılan bu nemlendirici, kapsamlı KIWI™ Cilt Arındırma Bakımını tamamlayarak yenilenmiş ve pürüzsüz bir cilt için tam arındırıcı ve gözenek küçültücü bakım sunuyor. Nemlendirici, doğal mat bir görünüm için aşırı yağ üretimini dengelemek isteyen herkesin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış. Gözeneklerin görünümünü en aza indiriyor, lekeleri azaltıyor, pürüzleri ve tahrişi yatıştırıyor.


Gratis’in makyaj markası Beaulis’in yeni mini stick makyaj koleksiyonu, şık tasarımı ve pratik kullanımıyla makyaj yapmayı daha da keyifli hale getiriyor. Koleksiyon, her biri yüksek pigmentasyon performansına sahip mini stick formatında çeşitli yüz ürünlerinden oluşuyor. Koleksiyonun her bir parçası, küçük boyutları sayesinde makyaj çantalarında minimum yer kaplıyor ve makyajın hızlı ve kolay bir şekilde tazelenmesini sağlıyor. Beaulis’in yenilikçi ruhunu yansıtan mini stick koleksiyonunda; allık, highlighter, bronzer ve makyaj bazı bulunuyor.


L’Occitane’ın dünyada her bir dakikada bir satan yenileyici cilt serumu Reset, artık en hassas ciltler için de uygun. Serum, içine eklenen Gardenya Özü ile mavi ışık maruziyetine karşı koruma dasağlıyor. Efsane serum olarak da anılan L’Occitane Reset serum, sadece bir gecede canlanmış, dinlenmiş ve parlak bir cilt sunuyor. 7 gece düzenli kullanım sonrası ise strese ve çevresel etkilere karşı dayanıklı bir cilt dokusu yaratıyor.


Saç stilinizi denizden çıkmış gibi doğal, dolgun ve hafif dalgalarla tamamlamak için URBAN Care Style Guide Deniz Tuzu Serisi ile tanışın. Style Guide Deniz Tuzu Saç Spreyi ve Style Guide Deniz Tuzu Saç Köpüğü, saçlarınıza hem etkileyici dalgalar kazandırıyor hem de koruma sağlıyor. URBAN Care Style Guide Deniz Tuzu Saç Spreyi; denizden çıkmış gibi doğal, dağınık, dolgun ve göz kamaştıran dalgalar yaratıyor. URBAN Care Style Guide Deniz Tuzu Saç Köpüğü ise denizden çıkmış gibi doğal, dağınık, dolgun ve göz kamaştıran dalgalar yaratırken aynı zamanda saçlarınızda koruma sağlayarak bakımını yapıyor. Saçlarınızı neme, çevresel faktörlere ve UV ışınlarına karşı korumaya yardımcı oluyor.


The Bath Factory bakım ürünlerine gelen yenilikler banyo deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Gold Aura, Banana Split, Sweet Vanilya, Strawberry Passion, Olive Garden, Seville Orange, Hammam Ritual ve Endless Ocean ve seçenekleri ile sunan The Bath Factory, insan sağlığına ve çevreye duyduğu sorumluluğu ön planda tutarak, ürünlerini geri dönüştürülebilen ambalajlarla sunuyor. The Bath Factory duş jelleri, cildi derinlemesine temizlerken aynı zamanda nemlendirici özelliğiyle de ipeksi bir deneyim sunuyor. Ürünler, ciltte hoş bir koku bırakmanın yanı sıra cilde sağlıklı ve canlı bir görünüm kazandırıyor.


Sıcak hava, güneş, deniz, fön ve ısı veren işlemler saçlarınızı yıpratabilir ve ekstra koruma ihtiyacını artırabilir. Aveonix, saçlarınızın ihtiyaç duyduğu özeni göstermeniz için yenilikçi formüllerle zenginleştirilmiş ürünleriyle karşınızda. Her saç tipine uygun çözümler sunarak saçlarınızın güzelliğini ortaya çıkaran Aveonix, 7 IN 1 Hair Primer - Isıya Karşı Koruyucu Saç Serumu ile saçlarınıza kapsamlı bakım sağlıyor. Elektriklenme Karşıtı Durulanmayan Saç Kremi ile gün boyu etkili bakım ve kolay tarama, Onarıcı & Elektriklenme Karşıtı Saç Sütü ile derinlemesine nem kazandırıyor.


Brezilya’nın Amazon Bölgesi’nin değerli bitkisi Guarana’nın cilt için selülitleri yok eden, sıkılaştıran etkisini mutlaka duymuşsunuzdur. Ünlü eczacı Mehmet Müderrisoğlu, MFM NUTRA Guarana Sıkılaştırıcı Selülit Kremi, cilde ve selülitlere dair bilinenleri değiştirmek için üretti. Kremin formülünde yer alan iki güçlü vazodilatör Kapsaisin ve Shape Perfection, sıkılaşmaya yardımcı oluyor. Bir diğer etkin bileşen olan Spirulina platensis ise hem sıkılaştırıcı hem de selülit önlemeye yardımcı bileşenlerden biri. Bu zengin bileşim; vücudunuzu ve cildinizi yeniden şekillendirmeye, cildinizin yenilenmesine ve onarımına yardımcı oluyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler