MODA - TASARIMCILAR

Loic Prigent imzalı özel bir belgesel: Her Dior - Maria Grazia Chiuri'nin Kadın Sanatçılarla İş birlikleri

Loïc Prigent; ‘HER DIOR - Maria Grazia Chiuri's Collaborations with Women Artists’ (Maria Grazia Chiuri'nin Kadın Sanatçılarla İş birlikleri) başlıklı, Kreatif Direktör'ün sanatı teşvik etme ve kadınların yaratıcı gücünü görünür kılma konusundaki kararlılığını vurgulayan eşsiz bir belgesel hazırladı

profil
BT Ekip
10.03.2025

Loïc Prigent’in hazırladığı ‘HER DIOR - Maria Grazia Chiuri's Collaborations with Women Artists’ (Maria Grazia Chiuri'nin Kadın Sanatçılarla İş birlikleri) isimli belgeselde, Dior Kreatif Direktörü Maria Grazia Chiuri'nin 2016 yılında göreve gelişinden bu yana Maison için hazırladığı çeşitli defilelerde onunla iş birliği yapan kadınlar, hikayelerini kendi bakış açılarıyla anlatıyor.

Her bir sezonda ressamlar, görsel sanatçılar, fotoğrafçılar, performansçılar, koreograflar ve yazarlar vizyonları, değerleri ve mesajlarıyla Maria Grazia Chiuri imzalı Dior koleksiyonlarına eşlik ediyor ve onları kendi vizyonları, değerleri ve mesajlarıyla şekillendirerek daha da büyütüyor. Belgeselde Chimamanda Ngozi Adichie, Tomaso Binga, Robin Morgan, Penny Slinger, Judy Chicago, Fulvia Carnevale, Silvia Giambrone, Sharon Eyal, Eva Jospin, Anna Paparatti, Mariella Bettineschi, Mickalene Thomas, Joana Vasconcelos, Elina Chauvet, Isabella Ducrot, Suzanne Santoro, SAGG Napoli, Brigitte Niedermair, Brigitte Lacombe ve Karishma Swali; Chiuri ile kurdukları samimi ve güçlü bağları, büyüleyici kolektif projeler aracılığıyla anlatarak, bu işlerin zamanla nasıl büyüyebileceğini, devam edebileceğini, genişletilebileceğini ve yenilenebileceğini gözler önüne seriyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler