MODA - ÜNLÜLER

Bvlgari yeni marka kampanyasını Anne Hathaway, Zendaya ve Liu Yifei ile tanıtıyor

Bvlgari’nin yüksek mücevher koleksiyonu için hazırladığı son kampanya Eternally Reborn’da; global marka elçileri Anne Hathaway, Zendaya ve Liu Yifei başrolde yer alıyor

profil
BT Ekip
31.05.2024
Bvlgari yeni marka kampanyasını Anne Hathaway, Zendaya ve Liu Yifei ile tanıtıyor

Her şafak, yeni bir günün doğuşunu getirirken, Bvlgari’nin yaratıcı ruhu sonsuz yeniden doğuş ile yeniden canlanıyor. Bu döngü, şimdi Bvlgari Eternally Reborn marka kampanyasının itici gücü haline gelmiş durumda ve her gün kişisel yenilenmeyi cesaret ve güvenle kucaklama ilhamı sunuyor.

1884'teki kuruluşundan bu yana, Roma’nın yüksek mücevheratçısı, güzellik inşa etmek ve yaşamı yüceltmek amacıyla sürekli evrim geçirmiştir. Şimdi, 140 yıllık sürekli yenilenme mirasına saygı duruşunda bulunan Bvlgari, olağanüstü eserlerinden ilham alarak kişisel yükseliş yolculuğunun kapılarını aralıyor. Yeni bir şafağın ışığını yakalayan eşsiz tılsımlar rolündeki Romalı Mücevher Evi’nin değerli şaheserleri, kişisel büyümeyi beslemek için güç ve özgüveni serbest bırakıyor.

Nathalie Canguilhem tarafından yönetilen ve moda fotoğrafçısı Zoey Grossman tarafından çekilen kampanya, Bvlgari’nin global marka elçileri Anne Hathaway, Zendaya ve Liu Yifei’yi, Roma’da bir öz farkındalık ve sürekli yeniden keşif anını yaşarken gösteriyor. Ebedi Şehir’in muhteşem simgeleri arasında dolaşan bu ilham perileri, Yeah Yeah Yeahs’in güçlü şarkısı ‘Burning’ eşliğinde, farklı yönlerini ve benzersiz evrimlerini yansıtan göz alıcı bir ayna dizisinde görüntüleniyor. Değerli bir taşın yüzeyinin sunduğu sonsuz perspektifler gibi, bu yansımalar oyunu, her bireyin yeni bir versiyon arayışını geniş bir şekilde keşfediyor.

Ebedi Şehrin farklı dönemler ve stiller arasındaki eklektik füzyonu, üç elçinin kişisel yenilenme yolunda taktığı mücevher şaheserlerinin benzersiz tasarımlarına, dikkate değer mücevher kombinasyonlarına ve eşsiz zanaatkarlığa yankılanır. Roma'nın şafak ışığıyla dolup taşan yetenekler, Bvlgari’nin şimdiye kadar yaratılmış en olağanüstü Yüksek Mücevher koleksiyonu olan Aeterna’nın bazı büyüleyici eserlerinde parlıyor ve kampanya videosu boyunca çarpıcı görünümler sergiliyor.

Önceki ve Sonraki
Haberler