YAŞAM - HABER

Babalar Günü için hediye önerileri

Her yılın üçüncü pazarı kutlanan Babalar Günü’ne sayılı günler kaldı. Siz de bu özel günde babanıza ne hediye edeceğinize henüz karar veremediyseniz, sizin için derlediğimiz hediye alternatiflerine göz atabilirsiniz

profil
BT Ekip
13.06.2024
Babalar Günü için hediye önerileri

Rafine zevklere hitap eden Brooks Brothers’ın ikonik parçaları, Babalar Günü’ne özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Klasik moda çizgisini modern tasarımlarla buluşturan Brooks Brothers hediye alternatifleri arasında polo yaka tişörtler, ütü gerektirmeyen non-iron gömlekler ve %100 pamuk jogger pantolonlar öne çıkıyor. 205 yıllık Amerikan stili çizgisinden sapmadan modern ve özgün tasarımları kaliteli dokularla buluşturan marka, supima cotton kumaşla tasarladığı polo yaka tişörtlerde 13 farklı renk seçeneği sunuyor. Koleksiyondaki %100 pamuk jogger pantolonlar da farklı renk seçenekleriyle hediye seçenekleri arasında yer alıyor.


Belli bir dönemden sonra birçok erkeğin saçı eski yoğunluğunu kaybedip seyrekleşebiliyor. Saç dökülmesinin en yaygın nedenlerine karşı özel çözümler sunan Kérastase, Genesis Homme serisi ile artık babanızın saç dökülmesinden korkmasına gerek yok. Erkekler için çift etkili dökülme önleyici Genesis Homme, anında hacim ve uzun sürede saç uzaması sağlıyor. Genesis Homme, saç seyrelmesinin etkilerini yaşayan her yaştan erkeğin endişelerine doğrudan yanıt veriyor.


Spor ayakkabı ve rahat giyim koleksiyonlarıyla herkesin kendi tarzına göre bir seçenek bulabildiği Skechers, bu Babalar Günü’nde de konfor arayan babalar için tasarlanmış hediye alternatifleri sunuyor.  Sneakerlardan sandaletlere, polo yaka tişörtlerden spor pantolonlara kadar babaları rahat ettirecek seçenekler Skechers’ta sizi bekliyor.


Premium markaları bünyesinde bulunduran Beymen, Babalar Günü için oluşturduğu kampanyasını ‘Babamdan Copy-Paste’ sloganıyla duyurdu. Zengin marka karmasıyla Beymen; tarz, zevk, cesaret, maceracı ruh gibi özelliklerini babalarından alan çocukların ve annelerin hediye arayışı için keşfe hazır. Önde gelen markaların yeni sezon koleksiyonları, Beymen Beauty’nin kişisel bakım ürünleri ve Beymen Home’un şık tasarımlarıyla hediye çeşitliği sunan Beymen, aynı zamanda Babalar Günü’ne özel düzenlediği etkinlikleriyle de farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.


Sephora, bu yıl da Babalar Günü’nde, babalarımız için birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor. Bu önemli günde babalarımızı mutlu edecek Sephora ürünleri arasında etkili kokularıyla dikkat çeken erkek parfümleri ile birlikte babalarımızın sağlıklı saçlara sahip olmasını sağlayan erkek saç bakım ürünleri ve bakım rutinlerinin vazgeçilmezi, babalarımıza daha parlak bir görünüm kazandıran erkek cilt bakım ürünleri yer alıyor. 


Intimissimi Uomo İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu Babalar Günü’nde babalarınızı stil ve konforla buluşturacak hediye seçenekleri sunuyor. Zarafet, kalite ve yeniliği bir araya getiren koleksiyon, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi keten kumaşlar ve rengarenk mayolar ile dikkat çekiyor. Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında mandarin ve klasik yakalı keten gömlekler bulunuyor. Ayrıca kısa kollu gömlekler ve keten-pamuk karışımlı ceketler, modern detaylarıyla stil sahibi babaların gündüzden geceye görünümlerini tamamlıyor.


TAG Heuer Carrera koleksiyonun dikkat çeken son modelleri, her durum ve yaşam tarzına uygun bir çekicilik barındırıyor. Büyüleyici bir etki yaratan kadran, TAG Heuer'in öncü ruhunu taşıyarak babaların benzersiz enerjisini taşıyor. Su sporlarından günlük kullanıma kadar her türlü ortamda üstün bir deneyim vadeden TAG Heuer Aquaracer; maceracı bir ruha sahip, en zorlu şartlarda dahi daima güvenilir bir performans arayan babalar için ideal hediye seçeneği olarak dikkat çekiyor. Yenilikçi detayları şıklıkla harmanlamayı seven babaların çok beğeneceği TAG Heuer Monaco ise modern yaşam tarzını yansıtıyor.


Hemington, her nesilden babaya ve oğullarına hitap eden Baba & Oğul Koleksiyonu ile kaliteli ve şık giyim tarzını kuşaktan kuşağa aktarıyor. Rafine zevklere sahip babalara ve 4-12 yaş arası erkek çocuklarına hitap eden koleksiyonda yer alan en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Babalar Günü’nde babanıza, eşinize veya kendinize saf dokular ve zamansız tasarımlarla Hemington kalitesini hediye etmeniz için yaz koleksiyonunda 16 Haziran’a kadar bir ürüne %30, iki ürüne %40, üç ve üzeri ürüne %50 indirim sizi bekliyor.


Prada Beauty tarafından sunulan Luna Rossa Ocean Le Parfum, babanız için harika bir hediye olabilir. Erkek Prada Linea Rossa koleksiyonlarının avangart, son teknoloji içeriklerinden doğan Luna Rossa Ocean Le Parfum, kullananı sınırların ötesine geçmeye ve yeni ufuklar açmaya davet ediyor. Bir kararlılık beyanı, olağanüstü olanı aşan ve bariyerleri kırarak ilerlemeye cesaret edenler için, Luna Rossa Ocean Le Parfum sıradanın ötesine geçen bir deneyimi yaratma arayışı ile karşımıza çıkıyor.


Vakko 2024 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, özgün bir tarza ve stil sahibi zevklere sahip babalara özel hediye alternatifleri sunuyor. İyi dikiş ve değerli kumaş vizyonundan ödün vermeyen tasarımları ve her parçasını bir yaşam stiline çeviren detayları ile öne çıkan koleksiyonda; gömlek, tişört ve hafif ceketlerin yanı sıra kravat, ayakkabı, çanta ve cüzdan gibi tamamlayıcı parçalar da ön plana çıkıyor.  


L'Oréal Professionnel’de babanızın saçlarına iyi gelecek birçok hediye seçeneği yer alıyor. L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Yağlı Saç Derisi Arındırıcı Şampuan, daha taze ve temiz bir his için kafa derisini ve lifi kalıntı, ter ve yağdan arındırıyor. L'Oréal Professionnel Serioxyl Advanced Arındırıcı & Yeniden Yapılandırıcı şampuan, incelen saç telleri için formüle edilmiş. Saçı nazikçe arındırıyor ve yenilenmiş yoğunluk hissi vermeye yardımcı oluyor. L'Oréal Professionnel Serioxyl Advanced Denser Hair aktivatör serum ise incelen saçlar için formüle edilmiş. Ürün, saç yoğunluğunun artmasını sağlayan gelişmiş bir folikül yenilenmesi sağlıyor.


Babalarımıza duyduğumuz sonsuz sevgiyi yansıtan Lacoste'un özel Babalar Günü seçkisi, modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Babalar için özel olarak seçilmiş ürünler, Lacoste'un zamansız tarzını ve kalitesini yansıtıyor. Lacoste’un genç ve zamansız parçaları, canlı renkler ve ikonik timsah logolarıyla, aynı zamanda babanızla beraber takım olarak giyebileceğiniz tasarımlar. Kahraman babalarımız için ideal hediye seçenekleri sunan Lacoste, sizin için unutulmaz anlar yaratmaya devam ediyor.


Altınyıldız Classics 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda, Babalar Günü için her zevke ve yaşa hitap eden hediye alternatiflerini bulunuyor. Geniş renk ve ürün yelpazesine sahip koleksiyonda, %100 pamuk polo yaka tişörtlerin yanı sıra pamuklu gömlekler dikkat çekiyor. Zamansız bir tarzı benimseyen babaların gardırobunda her sezon yerini koruyan polo yaka tişörtler, farklı renk ve doku alternatifleriyle hediye seçenekleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor. 


Brut, klasik erkek kokularının efsanevi temsilcisi olarak adından söz ettiriyor. Maskulen ve karakteristik kokusuyla babanızın çok seveceği bu efsanevi koku, ferah üst notalardan derin alt notalara uzanan bir yolculuk sunuyor. Gün boyu tazelenmenizi sağlayan ferah esanslar, babanızın üzerinde unutulmaz bir iz bırakırken, derin ve etkileyici kokusu onu, karakterini yansıtan biri olarak öne çıkaracak.


Saat&Saat, Babalar Günü’nü kaçırılmayacak bir kampanyayla karşılıyor. Babalar Günü’nün yanı sıra bayramda sevdiklerini güzel hediyelerle gülümsetmek isteyenleri de sevindirecek kampanya, 23 Haziran’a kadar mağazalarda, seçili ürünlerde geçerli yüzde 50 indirime ek yüzde 20 indirim imkanı sunuyor. Saat&Saat mağazalarında geçerli olacak kampanyadan ve web sitesinde sunulacak olan özel indirimlerden yararlanabilirsiniz.


Zwilling, Babalar Günü için birbirinden güzel hediye önerileri sunuyor. Sporsever, sağlıklı beslenen babalar için ENFINIGY serisi Kişisel Blender, çapraz bıçaklarıyla en akıcı kıvamın bile kolaylıkla elde edilmesini sağlar. Paslanmaz çelik bıçaklar sayesinde kuruyemişler ve buz küplerini bile zahmetsizce ufaltır. Bir diğer hediye alternatifi ise keyfine düşkün babalar için… Viski şüphesiz doğru sıcaklıkta içilmelidir. ZWILLING Sorrento’nun çift çidarlı viski bardağı ile mükemmel içecek sıcaklığı, bardağa döküldükten sonra uzun süre korunur. Kahve tutkunu babalar için ise ZWILLING ENFINIGY Drip Kahve Makinesi harika bir hediye olacaktır. 92 ila 96°C’lik sabit demleme sıcaklığı; optimum hazırlık ve tam gövdeli bir kahve aroması sağlıyor. Ayrıca makine, kahveyi 40 dakikaya kadar sıcak tutarken, ekstra büyük su haznesi 1.5 litre su alabiliyor. 


Önceki ve Sonraki
Haberler