Baklava yufkalarını rulo yapın, bıçak ile incecik kıyın. Geri kalan tüm malzemeleri üzerine ekleyin ve karıştırın. 24-26 cm gibi bir fırın kabının tabanını kaplayın. Gerek olmuyor ama dilerseniz tabana yağlı kağıt serebilirsiniz. Önceden ısınmış 180 derece fırına gönderin, 10-12 dakika pişirin. Eğer altın rengi olmadıysa birkaç dakika daha fırında tutabilirsiniz.
Hepsini güzelce çırpın ve ocağa alın. Çırparak pişirin. Üzeri fokur fokur olunca hazır demektir. İçine 1 yemek kaşığı kadar tereyağı ekleyin, çırpmaya devam edin. Eğer pütürlü bir görüntüsü varsa, bu aşamada blender veya el mikseri ile çırpabilirsiniz. Fırından çıkan tabanın üzerine yayın. Biraz dinlenmeye bırakın (buzdolabında olursa daha iyi olur).
Hepsini karıştırıp bir sos tavasına alın, kısık ateşte şeffaflaşana kadar pişirin. Vişneleri hafif ezerek karıştırabilirsiniz; suları çıkar, daha da lezzetli olur. Kalın bir sos kıvamına gelince soğumuş olan kremanızın üzerine dökün. Biraz şekil alıp soğumasını bekleyin.
Afiyetler olsun.