Malzemeler
1. Patatesleri kaynar suda haşlayın. Bir çatal yardımıyla ezip içerisine önceden doğramış olduğunuz maydanozu, karabiberi, tuzu ilave edin ve kenara alın.
2. Sosisleri kaynar suyun içerisinde 1 dk kadar haşlayın. Haşladığınız sosisleri alt tarafından 4 parçaya kesin ve tepesinden ¼ kadar kesip her bir sosisi şişlere dizin.
3. Şişlerin üzerine dilimlenmiş olan mozzarella toplarından yerleştirin.
4. Streç filmin içerisine patates karışımını düzgün bir biçimde yayarak koyup hazırladığınız sosisleri ortasına koyup streçle güzelce kapatın ve uçlarından bağlayın.
5. Karışımın tutabilmesi için yarım saat kadar buzdolabında bekletin.
6. Yumurta sarısını, unu ve ekmek kırıntılarının her birini ayrı bir kap içerisine alın. Önce una sonra yumurta sarısına ve daha sonrada patatesli cipse batırın.
7. Kızgın yağda 3-4 dk kadar kızartın.