Bisküvi doğru kelime değil aslında.. Ama kurabiye de değil.. Ekmek de değil. Öyle birşey ki ısırır ısırmaz kahvaltı için ne kadar uygun birşey olduğunu anlayabiliyorsunuz. Ne çok şekerli, ne az.. Ağızda dağılan bu nefis bisküvileri nutella eşliğinde yemelisiniz.
O kadar pratik bi yapımı var ki. Tüm malzemeleri sırasıyla mikser kabına koyup hamur haline getirdikten sonra fırın tepsisine diziyorsunuz ve 15 dakika fırınladıktan sonra kahvaltınız için hazır hale gelmiş oluyorlar. En güzeli sıcacık fırından çıkar çıkmaz tüketmek. Ve mutluluğun tadına varmak! Meyve şurupları, farklı soslar, dondurma veya sadece taze meyvelerle inanılmaz uyumlu oluyorlar. Önceden pişirip sonradan tüketmek isterseniz, servis etmeden önce 100 derecelik fırında ısıtarak fırından yeni çıkmışcasına taze, kıyır kıyır bisküviler elde edebilirsiniz.
Hafta sonu kahvaltılarınızı renklendirecek, çikolata severleri mest edecek, çocuklarınızın yüzünü güldürecek bir tarif sizi bekliyor!