İç malzeme:
Sos için:
İşe ilk önce kıymalı iç karışımımızı hazırlamakla başlıyoruz. İç malzemeler için yukarıda verilen tüm malzemeleri çok ince doğrayıp karıştırıyoruz.
Aynı zamanda sos için verilen malzemeleri de güzelce çırpıyoruz.
Fırın tepsimize yufkaları koyup her katı sosla buluşturuyoruz. (Pişirme kağıdı kullanmalısınız)
Her üç yufkayı da sosla buluşturduktan sonra tepsinin dışına çıkan kenarları içe doğru katlıyoruz. En üste de kıymayı dağıtıyoruz.
180 derecede ısınmış fırına ortalama 45 dakikalığına gönderiyoruz. Fırından çıkınca da ilk sıcaklığını atınca dikkatlice rulo haline getirip kesiyoruz.
Sarımsaklı yoğurtla servis edebilirsiniz.
Hepsi bu kadar, afiyet olsun.