Malzemeler
• 350 gr kestane mantarı
• 50 gr çiğ kaju
• 1 çay kaşığı sarımsak tozu
• 1 yemek kaşığı zeytinyağı
• Biraz tuz
Süslemek için;
• İnce kıyılmış maydanoz
Yapılışı
• Mantarların saplarını çıkartın, üstlerini nemli bir bezle silin.
• Kaju, sarımsak tozu ve tuzu rondoya alın; toz haline gelinceye kadar çekin.
• Baharatlı kaju tozuna zeytinyağı da ekleyin. Bu, tozun birbirine yapışmasını sağlayacaktır.
• Bir fırça yardımıyla azıcık yağladığınız mantarları, iç kısımları yukarı gelecek şekilde dizin ve içlerini kajuyla doldurun.
• 200°C ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.
Sıcak ya da ılık servis edin. Servis etmeden üzerini maydanozla süsleyin.
Afiyet olsun!