Bengi Kurtcebe

Bengi Kurtcebe 1985 İstanbul doğumlu. Liseyi Robert Kolej'de, üniversiteyi ise Chicago’da okudu. İstanbul’a dönünce birkaç sene iç mimar olarak çalıştıktan sonra ani bir kararla MSA'da pastacılık eğitimi alarak 2012'de Le Fırın’ı kurdu. Bengi, Le Fırın’da 10 kişilik ekibi ile her gün hem göze, hem de damağa hitap eden değisik tatlar hazırlıyor. Sektöre yeni bir soluk getiren 3 boyutlu gerçekçi pastaları, el boyaması pasta teknikleri ile her gün yeni bir eser ortaya çıkartıyor.

Bengi Kurtcebe

INSTAGRAM
Sütlü fındıklı kurabiye blondie
YEME - İÇME Sütlü fındıklı kurabiye blondie
Çikolatalı muzlu kek tarifi
YEME - İÇME Çikolatalı muzlu kek tarifi
Bol çikolatalı kurabiye tarifi
YEME - İÇME Bol çikolatalı kurabiye tarifi
Bol çikolatalı ıslak kek tarifi
YEME - İÇME Bol çikolatalı ıslak kek tarifi
Zeytinli ekmek tarifi
YEME - İÇME Zeytinli ekmek tarifi
Tatil tadında blondie tarifi
YEME - İÇME Tatil tadında blondie tarifi
Limonlu tart tarifi
YEME - İÇME Limonlu tart tarifi
Unsuz ve yağsız mandalinalı masum kek
YEME - İÇME Unsuz ve yağsız mandalinalı masum kek
Balkabaklı cheesecake tarifi
YEME - İÇME Balkabaklı cheesecake tarifi
Devamını Göster