Malzemeler:
Yapılışı: Önce havuçları rendeleyin ve bir kenara koyun. Daha sonra, bademleri hurmalar ile birlikte mutfak robotuna koyun ve yapışkan bir karışım oluşana kadar robottan geçirin. Buna rendelenmiş havuçları ekleyin; Hindistan cevizi parçacıkları, kakao ve vanilyayı da ekleyin ve parmaklarınızla yoğurun, böylece hepsi birbirine karışır. İstediğiniz boyuta göre yaklaşık 12-15 enerji topu oluşturun. Topları oluşturduktan sonra, biraz daha Hindistan cevizine batırıp yuvarlayın.
Yapılışı: İncirleri küp küp doğrayıp ılık su içinde bekletin. Toz jelatini 2 yemek kaşığı soğuk su içinde yumuşatın. Daha sonra sütün içine süzülmüş incirleri ve nişastayı ekleyin. Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ateşten alır almaz jelatinli karışımı ekleyince iyice karıştırın. Servis kaplarına alıp soğumaya bırakın. Servis ederken üzerini kuru incirlerle süsleyin.
Yapılışı: Kadayıfları elinizde ufalayıp fırına verin ve kıtır kıtır yapın. 1 litre light süt, 1 paket vanilya, 3 yemek kaşığı nişasta, ½ su bardağı keçiboynuzu tozu ile pişirin. Dövülmüş fıstık ekleyin. Cam kaseye pudingi döküp üstüne kıtır tel kadayıfları dökün. Afiyet olsun.