Sonbaharın tadını çıkarmak, yeni lezzetler denemek, yeni bir mekan keşfetmek ve tüm bunları tarihi bir doku altında gerçekleştirmek isterseniz, Ecole St. Pierre Hotel sizi Galata’da müthiş bir deneyime davet ediyor. İstanbul’un kalbinde tüm tarihe tanıklık etmiş olan otel, isteyene lüks ve konforlu konaklama deneyimi sunuyor, isteyene IL Cortile Ristorante Pizzeria restoranı ile birbirinden iddialı İtalyan lezzetleri sunarak şehrin yeni lezzet durağı oluyor.
19’uncu yüzyılda bir Fransız okuluna da ev sahipliği yapmış olan yapı, tarihin eşsiz atmosferinin tam ortasında, avlusundan odalarına restoranından komşu yapılarına kadar Galata’nın var olduğu süre boyunca geçirdiği tüm izleri taşıyor ve misafirlerini büyülü bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Birçok medeniyete tanıklık etmiş, İstanbul’un ve tarihin tam merkezinde bulunması; tarih ve kültür mozaiğini harmanlamasının yanı sıra tarihi ve gastronomik deneyimler sunarak Galata’nın özel ruhunun tadına varmaya yardımcı oluyor.
Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından biri olmaya aday IL Cortile İstanbul’un mutlaka denenmesi gereken bazı imza yemekleri arasında Ahtapot Carpaccio, Ceviz Soslu Pansotti, Karides ve Adaçaylı Ravioli, Ceneviz bölgesinin özel yemeği Tuzda Dinlendirilmiş Güveçte Balık, 16 Saat Ağır Ateşte Pişirilmiş Dana Kaburga ve Taze dağ meyveli cannoli gibi birçok lezzet yer alıyor.
Ecole St. Pierre Hotel, misafirlerine yalnızca büyülü bir deneyim yaşatmakla kalmayıp modern bir bakış açısıyla geçmişi günümüzle buluşturuyor, lüks bir konaklama ve servis anlayışı ile hizmet veriyor. Butik lüks konseptiyle otel, 20-60 metrekare arasında, avlu manzaralı ve geniş teraslı süitler olarak değişiklik gösteren 17 odalık kapasitesiyle yaşam buluyor. Geniş, ferah ve Galata’nın tarihini hissettiren odalarda misafirlerin her türlü konforunu karşılamak için düşünülmüş ufak detaylar bulunuyor. Özel günlerinizde ya da sadece havanızı değiştirmek istediğinizde rotanızı çevirebilirsiniz…