(25-30 adet için)
İç harç için:
Elmaları soyun, rendeleyin, şeker ve tarçın ile karıştırıp ocağa alın. Suyunu salıp geri toplayıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
Hamur için:
Tüm hamur malzemelerini yoğurup kulak memesi yumuşaklığına getirin, iki yağlı kağıt arasında açın. Kenarlarından hafifçe kesip düzgün köşeler elde edin.
Bir kenarına ince bir sıra elmalı harçtan ilave edin. Yalnızca bir tur rulo yapıp kesin, dilimleyin. Dilimleri tepsiye yağlı kağıt üstüne dizin. Kalan hamura yine elmalı harçtan ilave edin, yine sarın, yine dilimleyin. Hepsi tepsiye dolunca önceden ısınmış 180 derece fırında 10-20 dakika arasında pişirin. Bol pudra şekeri çok yakışır. Afiyet olsun