1 su bardağı: 200 ml
Krema için:
Çikolata sos:
Kedi dillerini kabın yüksekliğine göre ayarlıyoruz. Kestiğiniz fazla parçalarla cup tatlı yapabilirsiniz.
Görsellerde olduğu gibi kabın içini streçle kaplayıp yan çeviriyoruz. Sütle ıslattığımız kedi dillerini yukarı doğru istifliyoruz.
Aralarına kremayı sıkıyoruz. Fazla kremayı üzerine sıvıyoruz. Dolapta en az bir saat böyle bekletiyoruz. Servis ederken üzerine çikolata sosumuzu döküyoruz.
Krema için; vanilya ve yağ hariç diğer tüm malzemeleri bir tencerede güzelce karıştırıyoruz. Ocağa alıp yoğun kıvama gelene kadar pişiriyoruz. Ocaktan alıp sıcakken vanilya ve yağı atıyoruz.
Çikolata sos için; kremayı yakmadan ısıtıyoruz. Isınan kremaya çikolatalarımızı atıp eritiyoruz.
Hepsi bu kadar, afiyet olsun.