• Maş fasülyesini iyice açılıp yumuşayana kadar haşlayın.
• Mantarları ve karnabaharı bıçakla incecik kıyın kıyma gibi, havucu rendeleyin ve yüksek ateşte azıcık zeytinyağı ekleyip 5-6 dakika pişirin.
• Bir kaba suyunu süzdüğünüz maş fasülyesini, ılınmış mantarlı karışımı ve kalan tüm malzemeyi katıp güzelce yoğurun.
• Yuvarlak toplar yapıp fırın kabına dizin.
• 180° ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirin.
Sosu için: Mantarları dilediğiniz şekilde doğrayıp tereyağı ve dövülmüş sarımsak ile orta ateşte sık sık çevirerek pişirin, en son kremayı da ekleyip 30-40 saniye daha pişirip, köfteler fırından çıkınca sıcak olarak üzerine dökün.