• Bayat ekmek
• Maydanoz sapı
• Havuç kabuğu
• Yeşil soğanın yeşil kısımları
• Haşlanmış brokoli sapı
• 1 yemek kaşığı salça
• 1 yumurta
• Tuz, karabiber, pul biber, kimyon
Öncelikle tüm malzemeleri iyi bir şekilde yıkıyoruz.
Ekmekleri ıslatıp suyunu sıkıyoruz.
Haşlanmış brokoli sapını rendeliyoruz.
Sebzeleri çok ince doğruyoruz.
Tüm malzemeleri karıştırıp kaşıkla tepsileri dağıtıyoruz.
Altı üst 200 derecede ısınmış fırında ortalama 40- 45 dakika pişiriyoruz.
Yoğurt, tahin, limon ve sarımsakla hazırlayacağınız sosla servis edebilirsiniz.
Hepsi bu kadar, şimdiden afiyet olsun.