Yeditepe Üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatlarından mezun olduktan sonra , hayalinin peşinden giderek pastacılık alanında öne çıkmış Fransız patisserilerde tecrübelerini geliştiren Ece Akdeniz ile Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünden mezun olduktan sonra hayalindeki alana yönelerek Le Cordon Blue’dan önde gelen Fransız şeflerden pastacılık ve ekmekçilik eğitimi alan Gizem Özcan, yollarının kesişmesi sonucu hayallerini gerçekleştirerek La Reine’i açıyorlar. İçerinin bu şirin havası ise dünya tatlısı sahibelerinin zevkini yansıtıyor.
Frambuaz ve çikolatalı moussedan yapılan portakallı pastanın buranın spesiyali olduğunu öğreniyoruz. Benim tercihim ise beyaz çikolatalı ekler oldu, Belçika çikolatasıyla yapılan bu lezzetli ve hafif tatlı yediğim en güzel ekler olmaya aday. Aynı zamanda makaronları da inanılmaz lezzetli, kesinlikle tadılması gerekenler arasında.
Sunumlarında da en ince detaya kadar düşünülmüş kahve içmeyi tam bir keyfe dönüştürecek nitelikte. Mutlaka uğrayıp lezzetli tatlıların tadına bakmanızı ve hoş bir sohbet eşliğinde kahvenizi içmenizi öneririm.