Malzemeler:
• 1 paket bitter çikolata (80 ya da 60 gr)
• 1 paket sütlü çikolata (80 ya da 60 gr)
• 1 paket krema
• 1 ½ paket pötibör bisküvi
Yapılışı:
• Büyük bir kasede bisküvileri elinizle ufalayın.
• Kremayı bir sos tenceresine alıp ısıtın ve altını kapatın.
• Isınan kremaya 2 paket çikolatayı kırıp karıştırın. Çikolataların erimesini sağlayın.
• Çikolatalı kremayla bisküvileri karıştırıp streç filme üçgen şeklinde sarıp buzluğa kaldırın.
• Dilerseniz Antep fıstığı, fındık, portakal kabuğu, Hindistan cevizi gibi malzemeler de ekleyebilirsiniz.
• Servis etmeden 10 dakika önce buzluktan çıkartıp yumuşamasını bekleyin.
• Dilimleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!
Bonus: Siyez unlu kurabiye tarifi